طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه با سبزی محلی ، آموزش آشپزی ایرانی و آسان

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه با سبزی محلی ، آموزش آشپزی ایرانی و آسان



قرمه سبزی : مواد لازم برای ۸نفر لوبیا قرمز (چیتی)یک مشته بسته برای هر نفر و یا جمعا برای ۸نفر ۳۵۰گرم سبزی (جعفری،تره،شنبلیله،اسفناج،تره) هر کدام ۳۵۰گرم …

#طرز #تهیه #قورمه #سبزی #خوشمزه #با #سبزی #محلی #آموزش #آشپزی #ایرانی #آسان

خرید لمینت دندان

خوشمزه

قرمه سبزی : مواد لازم برای ۸نفر لوبیا قرمز (چیتی)یک مشته بسته برای هر نفر و یا جمعا برای ۸نفر ۳۵۰گرم سبزی (جعفری،تره،شنبلیله،اسفناج،تره) هر کدام ۳۵۰گرم …

طرز تهیه,طرز تهیه قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی جوادجوادی,طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه,طرز پخت قورمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی,قورمه سبزی نواب ابراهیمی,قورمه سبزی خانم گل آور,قورمه سبزی با گوشت,قورمه سبزی با گوشت گوسفندی,طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی,قورمه سبزی با سبزی سرخ شده,قورمه سبزی با سبزی تازه,سبزی محلی گیلان,آشپزی محلی,آموزش,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آشپزی آسان,آشپزی افغانی,آشپزی با دختر کابل,آشپزی

Comments

39 responses to “طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه با سبزی محلی ، آموزش آشپزی ایرانی و آسان”

  1. effi banoo Avatar

    دوستای گلم قرمه سبزی من مجلسی نبود ، فقط به سلیقه بچه های خواهرم که مهمون من بودن با این مدل گوشت براتون درست کردم ، حتما یه مدل مجلسی هم درست میکنم و براتون میزارم ❤️❤️❤️

  2. Mehrgaan Mehr Avatar

    هیچ نکته ای را نگفته نمی گذارید و کاملن خالصانه تمام فوت و فن هارا با کمال میل در اختیار همه می گذارید و این باعث شده من شیفته شما شدم❤️?✨ فضای صمیمانه خونه و رفتارتون همه و همه دوستداشتنیه ❤️✨?مرسی برای کار قشنگتون و خدا حفظتون کنه ❤️❤️??

  3. Pari Jahanbin Avatar

    به به عالی ❤️??

  4. arezoo K Avatar

    چقدر سبک شما و نرگس جون فرق دارد

  5. خالو ابراهیم Avatar

    درود بر شرفو پشتکارت
    عالی بود سبزی خورشت
    حیف رب انار زدی

  6. Arsam Safari Avatar

    درود بر شما کد بانوی آشپز فقط از آبی که برای قرمه سبزی میخواهید استفاده کنید باید آب قلم گوشت گوسفند ی باشه ممنونم

  7. sahar rafaty Avatar

    ینی ندید لایک کردم و ویدیو رو متاسفانه پلی نکردم چون می‌دونم تحمل دیدنشو ندارم ، من واقعا اعصابم خورد شد ویدیوهاتون رو دیدم ،من دیونه قرمه سبزی ام ، واقعا اشکم در اومد از دیدن غذاهاتون ،منم میخام خو ??

  8. Mahsoma Mohammadi Avatar

    بهترین هستی عزیزم

  9. AnitA_ TabaR_ Avatar

    مثل همیشه فوق العاده ????
    بانوی زیبا ????

  10. Nadafi Ghadim Avatar

    به به سلام خاله جان سبزی شمال و چی قورمه سبزی بشه نوش جانت خاله جان عالی ????

  11. Bahere Namai Avatar

    واقعاً عالی بود ممنون ?

  12. salome saremi Avatar

    ❤️❤️❤️

  13. Nafise Babajanzadeh Avatar

    مرسی از انرژی خوبتون

  14. Fatima Jouneghani Avatar

    خاله افى جان سلام ، دستور پخت قرمه سبزيتان بسيار عاليست و مدت زمان اموزش هم خيلى بجا و مناسب بود. دست گلتان درد نكند❤️??

  15. D orsa Avatar

    ❤️❤️❤️❤️?

  16. Penny Penny Avatar

    به به خاله جون چکار کردید

  17. Farah Goudarzi Avatar

    بانوی مهربون وباصفا ودهن گرم .خیلی احساس خوبی به آدم میدهین زنده باشین وسلامت افی خانم عزیز

  18. Ebi H Avatar

    Very nice. Thank you

  19. Massomeh Molavimohammadi Avatar

    با سلام‌و‌تشکر از زحمات شما ، اگر امکان دارد آموزش چند سالاد تابستانی را در ویدیوتان بگذارید. با تشکر.

  20. DiDi  flawrz  ? Avatar

    در ضمن یادم رفت بگم من در اخر یکم شنبلیله خشک شده میریزم عطر خوبی میده به غذا ?

  21. DiDi  flawrz  ? Avatar

    درود برشما بانوی با صلیقه لذت بردم عالی بود …من تجربم اینه که قرمه سبزی اگه خوب سرخ نشه شبیه اش میشه? من گلا از سبزی تره جعفری شنبلیله به نصبت اگر ۳ کیلو تره یک کیلونیم جعفری ونصف جعفری شنبلیله میریزم و خوب سرخ میکنم بقیه موارد هم مثل شما دیگه رب انار نمیریزم لیمو عمانی بیشتر کمی ابلیمو و ابغوره می ریزم فوق العاده میشه استاد حتما امتحان کنید خوشتون میاد تره زیاد فوق الاده لعاب میده و سبز خوش رنگ میشه حتما یکبار بدون اسفناج باروش من درست کنید نوش جان کنید نظرتونم بدید خوشحال میشم سپاس از وقتی که میزارید و ما لدت میبریم و تجربه ای جدید کسب میکنیم ممنون دوست عزیز کدبانو ?⚘?⚘?⚘❤?

  22. mitra m Avatar

    شما که خیاطیتون خوبه آموزش خیاطی هم بزارید??

  23. Aghdas Shahbazi Avatar

    من نیم ساعت آخر پیاز داغ با رب گوجه درست میکنم و به خورشتم اضافه میکنم،،،طعمش عالی میشه

  24. Maryam Pooreini Avatar

    رب انار؟ فلفل قرمز؟پودر لیمو عمانی؟حیف قورمه سبزی اصیل ما

  25. faezeh kamalyn Avatar

    به به عالی یاد دادید با گویش و صدای دلنشین و خوبی که دارید زنده باشید

  26. Halid Amani Avatar

    سلام خسته نباشید ماشالله خیلی ممنون

  27. Sun Hos Avatar

    سلام دلم خیلی از این قرمه سبزیتون هوس کرد بخدا ،چقدر مانتو ودروسری این رنگی بهتون میاد

  28. ستاره سحر Avatar

    ممنونم.خیلی خوب بود.مرسی

  29. Par Avatar

    باید خوشمزه باشه ولی این قرمه سبزی شبیه خورشت شمال هست مثل ترش مرغ و……

  30. Laila karimi PS Avatar

    سلام دوست عزیز من یوتوب شماره سیبسکرب کراردم شما هم یوتوبماره سیبسکرب کند????????????????

  31. Zohre Rastegar Avatar

    اخ عفی جون منو یاد خام میاندازی انقدر عاشق بود هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمی شد برعکس مامان مرحومم الهی که عمر با عزت کنی سالم وسلامت در کنار خانواده محترم شاد وسر حال باشی خیلی دوست دارم عزیز دلی گلی گل یک بغل محکم یک ماچ محکمتر روی لپهای گلی گلیت بوس بوس اخرم منو دعوت نکردی به خونه قشنگت به خدا می سپارمت ❤??✌?

  32. Neda /97 Avatar

    اولا یه پینچ نمک درسته نه یه پنس بعدشم چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا؟؟اخه کی تو قرمه سبزی سیر یا رب انار میریزه ؟؟چراا از خودتون تز میدین اخه ؟ رسپی اصلی رو اموزش بدین به دخترای نا بلد لطفا خدایش خروجی کار هم غذای قشنگی نبود و پر از چربی با اشغال گوشت و استخون .صد سال اینو جلو مهمون نزار خانم

  33. مائده خندان Avatar

    چقدر شما شبیه دیانا خانم هستید نکنه خواهرشین?

  34. arezoo K Avatar

    رب اناررا شمالی ها میریزند

  35. Hasti. kish Avatar

    چه قدر عالی.
    خیلی دوستون دارم. شبیه زن دایی من هستید. . ایشون هم مثل شما خانم خونه دار و خوش برخورد

  36. Mohsen Sobhi Avatar

    درود .
    قورمه سبزی خوزستان .
    اول پیاز رو سرخ نه کاملا به نرمی که رسید گوشت رو همراه با بقیه پیاز خوب تف میدیم بعد دو قاشق رب اضافه میکنیم رب که رنگ گرفت ادویه اضافه میکنیم قورمه که جا افتاد سبزی اضافه میکنیم بعد از بیست دقیقه لوبیا که جداگانه پخنیم و کفشو گرفتیم اضافه میکنیم بعد از لوبیا بیست دقیقه قبل از خاموش کردن لیمو عمانی که قبل تو آب خنک خوابونده بودین که تلخیش در بیاد رو اضافه میکنیم بعدش بیست دقیقه خاموش میکنیم پنچ دقیقه قبل از خاموش کردن نمک رو اضافه میکنیم .
    امتحان کنید ببین کدوم خوش مزه تره .
    لوبیا حتما باید جدا پخت که کفش در بیاد .
    موفق باشید .

Leave a Reply to ستاره سحر Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *