طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک با طعم قورمه سبزیهای لذیذ ایرانی | Ghormeh Sabzi with Dried Herbs

طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک با طعم قورمه سبزیهای لذیذ ایرانی | Ghormeh Sabzi with Dried Herbs

https://i.ytimg.com/vi/bNqBC14zTzQ/hqdefault.jpg



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #قورمه #سبزی #با #سبزی #خشک #با #طعم #قورمه #سبزیهای #لذیذ #ایرانی #Ghormeh #Sabzi #Dried #Herbs

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

ghormeh sabzi,قورمه سبزی,آشپزی با سنا,خورشت قورمه سبزی,خورش قورمه سبزی,قورمه سبزی جواد جوادی,قورمه سبزی با سبزی خشک,قورمه سبزی با مرغ,قورمه سبزی خانم گل آور,قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده,قورمه سبزی ایرانی,قورمه سبزی نیلوفر,قورمه سبزی بدون گوشت,قورمه سبزی گیاهی,آشپزی قورمه سبزی,قورمه سبزی خوشمزه,ghormeh sabzi instant pot,ghormeh sabzi javad javadi,خورش قورمه سبزی با سبزی خشک,خورشت قورمه سبزی مجلسی,غذای ایرانی,آشپزی ایرانی,آشپزی,غذای سنتی ایرانی

25 Replies to “طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک با طعم قورمه سبزیهای لذیذ ایرانی | Ghormeh Sabzi with Dried Herbs”

  1. تو ایران با این گرونیا با یک کیلو گوشت حداقل 5 بار قرمه سبزی درست میکنن برای چهار نفر و یا بیشتر!

  2. چه حرف جالبی زدی که قورمه سبزی یک روز بعد پخت خوشمزه تر میشه اخه منم همچین نظری دارم
    لایک داری

  3. من درست کردم همونطوری که آموزش دارین. برای من که اولین بارم بود که درست میکردم خیلی خوب شد. ممنونم از آموزشتون ??????

  4. منم وقتی سبزی خشک که قبلاً سرخ کرده بودم و خشک کرده بودم دوباره سرخ کردم طبق این دستور قورمه سبزیم واقعا خوشمزه شده بود اینجاس که اولین بار بود قورمه سبزی درست کرده بودم همه عاشقش شده بودن ممنون بابت آموزش خوبتون

  5. کنسرو لوبیا قرمز آماده هست مثل ماه ارزان هم هست ..قشنگ بريزيد حالشو ببريد …..هر چقدر می‌خورم سیر نمیشم قرمه سبزی ….بس که دوست دارم ….?????⚘??????

  6. سلام سنا جان من امریکا زندگی میکنم و ۲۳ ساله که با سبزی خشک درست میکنم و‌دوسنانم که از ایران سبزی سرخ شده میاوردن خورش‌های منو بیشتر دوست دارن چون سبزی خشک عطرش حفظ میشه
    ممنون از ویدیو هات خیلی دوستشون دارم فقط یک‌پیشنهاد دارم آب سبزی خشک را که میخیسونی دور نریز ‌وبرگردونش توی گوشت خورشت خیلی معطر تر میشه این کاریه که من میکنم

  7. من خیلی قورمه سبزی بلد نیستم و خوب هم نمی شود چون جنوبی ام و خورشت خرفه با لوبیا چشم بلبلی داریم
    ولی فکر میکنم تره بهتر برای قورمه سبزی باشد تا پیازچه چون پیازچه مثل تره نیست و زود وا میره الته نظر شخصی بود
    چون خودم امتحان کردم متوجه شل بودن قورمه شدم.یک قورمه خوب سبزیهاش تو قابلمه مثل سرحال و شادابه منم از فروشگاه
    بسته فریزی میخرم با گوشت و پیاز و لیمو عمانی و آب لیمو نمی ریزم.. تشکر دستت درد نکند. مهمان خواستی سه سوته خدمت میرسم اگرچه ایران نیستم.

Leave a Reply to naz najand Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *