طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه



قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه آرد. ۶۰۰گرم( ۶لیوان حدود) مایع خمیر. ۱ق غ آب یا شیرگرم ۱,لیوان ماست ۲ق غ تخم مرغ. ۱عدد نمک. نوک ق چ گردویا …

#طرز #تهیه #قطاب #شیرینی #سنتی #اصیل #خوشمزه #به #سبک #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه آرد. ۶۰۰گرم( ۶لیوان حدود) مایع خمیر. ۱ق غ آب یا شیرگرم ۱,لیوان ماست ۲ق غ تخم مرغ. ۱عدد نمک. نوک ق چ گردویا …

شیرینی,قطاب,شیرینی سنتی,خوشمزه

Comments

7 responses to “طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه”

  1. پروانه کریمی Avatar

    تو دستورای دیگه ک نگاه کردم خمیر مایع نداشت چطور شما خمیر مایه زدید چیکار میکنه خمیر مایع

  2. Sahel Sobhani Avatar

    من درست کردم خیلی خشک شد فقط همون روز خوردیم فرداش خشک اصلا نمیشد خورد ریختم دور قیافش همینجور بود منتهیروز دوم خشک خشک

  3. Sahel Sobhani Avatar

    سلام. من اینو امروز یا فردا درست میکنم ??

  4. Misha Avatar

    سلام عزیزم میشه خواهش کنم طرز تهیه قطاب ساده رو بدید بدون مواد داخل که فقط با ارد و خاک قند روش میریزن نمیدونم اون قطاب باید سرخ بشه یا درون فر گذاشته بشه ممنون از شما ??

  5. setareh savari Avatar

    والا این قطاب نیست خانم این خمیر پیراشکیه چرا با این کارتون میخواین گند بزنین به هر چی شیرینی سنتی ایرانیه!

  6. دی مەن Avatar

    دستت دردنکنە ،،کدوم اردمیشە

  7. Mozhgan Ataei Avatar

    سلام دستتون درد نکنه که بیشتر چیزاییرو آموزش میدید که احتیاج به فر نداشته باشه خدا قوت

Leave a Reply to setareh savari Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *