طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه



قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه آرد. ۶۰۰گرم( ۶لیوان حدود) مایع خمیر. ۱ق غ آب یا شیرگرم ۱,لیوان ماست ۲ق غ تخم مرغ. ۱عدد نمک. نوک ق چ گردویا …

#طرز #تهیه #قطاب #شیرینی #سنتی #اصیل #خوشمزه #به #سبک #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه آرد. ۶۰۰گرم( ۶لیوان حدود) مایع خمیر. ۱ق غ آب یا شیرگرم ۱,لیوان ماست ۲ق غ تخم مرغ. ۱عدد نمک. نوک ق چ گردویا …

شیرینی,قطاب,شیرینی سنتی,خوشمزه

7 Replies to “طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه”

  1. من درست کردم خیلی خشک شد فقط همون روز خوردیم فرداش خشک اصلا نمیشد خورد ریختم دور قیافش همینجور بود منتهیروز دوم خشک خشک

  2. سلام عزیزم میشه خواهش کنم طرز تهیه قطاب ساده رو بدید بدون مواد داخل که فقط با ارد و خاک قند روش میریزن نمیدونم اون قطاب باید سرخ بشه یا درون فر گذاشته بشه ممنون از شما ??

  3. والا این قطاب نیست خانم این خمیر پیراشکیه چرا با این کارتون میخواین گند بزنین به هر چی شیرینی سنتی ایرانیه!

Leave a Reply to Misha Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *