طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی

طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی



سلام دوستای گل و مهربونم با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️❤️❤️ . . . طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی . . دوست های …

#طرز #تهیه #قطاب #خانگی #آسان #خوشمزه #آموزش #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

سلام دوستای گل و مهربونم با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️❤️❤️ . . . طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی . . دوست های …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه قطاب,طرز تهیه قطاب خانگی,طرز تهیه قطاب یزدی خانگی,طرز تهيه قطاب يزدي,قطاب,قطاب خانم گلاور,طرز تهیه قطاب خانگی آسان,طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه,قطاب خانگی,شیرینی قطاب,طرز تهیه شیرینی قطاب,قطاب خانگی آسان و خوشمزه,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,غذاهای خوشمزه ایرانی,دسر خوشمزه,شیرینی خوشمزه,شیرینی خوشمزه خانگی,شیرینی خوشمزه و آسان,شیرینی ساده و خوشمزه,شیرینی قطاب یزدی

38 Replies to “طرز تهیه قطاب خانگی آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی”

  1. دوستان موافقید اموزش غذاهای سنتی رو مامان براتون بزاره؟چون درخواست ها بالا هست و من خیلیاشون رو کامل بلد نیستم?

  2. با سلام خدمت دوست عزیز من خیلی از نکات ریزی که میگید استفاده میکنم ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشید و این راه را ادامه دهید ?

  3. نرگس جان ، لطفا دستکش سایز کوچیکتر بخر استفاده کن من همش حواسم به دستکشات بود در نیاد از دستت عزیزم ، و ممنون از اموزش خوبت ? من خودم اشپزخونه کار میکنم به این دلیل گفتم راحت تره سایز کوچیک

  4. خیلی عزیزم ممنون ?حتما با این روش درست می‌کنم ?? ?ضمن اینکه من واقعا حالم خوب میشه برنامه ای ازتون میبینم

  5. سلام عزیزم من به عنوان یه خانم شما رو تحسین میکنم.لطفا یه روتین روزانه برامون بزارید.ما از شما خیلی چیزا یاد گرفتیم.

  6. سلام نرگس جان
    مواقعی که قراره سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا زده بشن تخم مرغ هر چه دمای پایینتری داشته باشه بهتره،دلیلش بخاطر این هستش که سفیده هر چه دماش پایین باشه بهتر و سریعتر پف میکنه و فومی میشه و برعکس زرده تخم مرغ اگه دماش بالا باشه بهتر و سریعتر پف میکنه و کرمی رنگ میشه،اگه دقت کرده باشین معمولا برای پخت بعضی کیکها کمی آب جوش نسکافه یا قهوه داغ به زرده اضافه میکنن یکی از دلایلش بالا بردن دمای زرده هستش
    از اونجا که همگی صمیمانه باهم تبادل اطلاعات میکنیم گفتم که بگم❤?

  7. دست گلت درد نکنه عالی بود گلی جان.
    اموزش مادر بزرگوار را هم مشتاقانه منتظریم .وبرامون ارزشمنده?

  8. نرگس جون خیلی عالی و کامل بود ممنونم فقط فکر می کنم وقتی دستها کامل شسته شده باشه دیگه نیازی به دستکش نیست اصلا دست تمیز خانوما که به غذا و شیرینی بخوره خوشمزه ترش می کنه بازم متشکرم???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *