طرز تهیه فسنجان ملس و خوشمزه?_مناسب ترین خورشت برای مهمانی
یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین و قدیمی ترین خورشت سنتی ایران خورشتفسنجون. است از این خورشت در مهمانی های مختلف هم خیلی استفاده می شود . بر اساس ذائقه می …
#طرز #تهیه #فسنجان #ملس #خوشمزهمناسب #ترین #خورشت #برای #مهمانی
خوشمزه
یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین و قدیمی ترین خورشت سنتی ایران خورشتفسنجون. است از این خورشت در مهمانی های مختلف هم خیلی استفاده می شود . بر اساس ذائقه می …
غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,فسنجون,فسنجان,فسنجان رازهای آشپزی,فسنجون رازهای آشپزی,طرز تهیه فسنجان,فوت و فن فسنجان,فسنجان با مرغ,فسنجان با گوشت,fesenjon,fesenjan,fesenjan ba morgh
یکی از مهمترین کانال های آشپزی ایران
https://www.youtube.com/channel/UC0PhCiIquv7SKXZlyJLznLQ
خسته نباشيد خانم ودست شما درد نكنه
درود بانوی محترم ❤مادر گرامی خدا قوت❤❤❤❤????❤❤
با سلام و تشکر-درجه حرارت هیتر چقدر است؟ هیتر روی چه درجه ای است؟
فسنجون اصولی و مرغوبی بود
بوس بهتون
دست شما درد نکنه عزیزم ♥️
بنده عاشق اشپزی هستم.و اگر نیاز داشتی غذاهای سنتی کرمانشاه برات .طرز تهیه خدمدت عرض میکنم..مثلا خورشت خلال فوقلاده خوش مزه هست..بعد تمام خانم ها در تهیه شامی کباب اشتبا میکنند..شامی کباب اصل دو مرحله پخت داره.ولی متاسفانه همه فقط سرخ میکنند..وبعد دچار معده درد میشوند.خسته نباشید وموفق باشید بانو
با سلام خدمت بانو محترم..چون رب انار را خودم میگیرم اگر یه زمان خواستی رب انار واقعی را از رب بازاری تشخیص دهید.دو روش وجود دارد.رب انار واقعی وقتی در اب سرد میریزیم سریع باید در اب حل بشه ورنگ ان گل الود هست..اگر رنگ ان قرمز شفاف یا سیاه شفاف بود شک نکن که رب بدل هست..ربهای که در شمال کشور به فروش میرسد رب الوچه هست وخیلی هم غلیظ وسفت هست رب انار واقعی وقتی در غذا می ریزیم رنگ قهوه ای میشه نه سیا اگر سیاهبود حتما رب الو هست..اگر خواستی رب انار خودت بگیری هر ۲۰ کیلو انار یک کیلو بیشتر رب نمیده..حالا شما فکر کن انار کیلویی ده هزار تومان یعنی هر کیلو رب ۲۰۰ هزار تومان هست چرا رب کیلویی ۵۰ هزار میدهند..به این نکته خوب توجه کنید بنده هر سال خودم رب تهیه میکنم..
عزیزم من الان دارم همراه این ویدئو غذا رو می پزم
مادر چهار ساله فسنجان نخوردم ?چه به هوس انداختین منو . ترکا فسنجون ندارن . کلا ترشی و یا شیرینی در غذا رو خیلی نمیپسندن ولی کم کم باید شروع کنم به همسرم فسنجون بدم بخوره عادت کنه . مرسی برای این رسپی نمونه و عالی شما ???????ته چین مرغ هم نمیخورد ولی الان عاشق ته چین هستن ??دوستتون دارم معلم نمونه
سلام.خیلی ممنون از برنامه خوبه شما
اما برای فسنجون نگفتید روی چه درجه شعله باشه تا جا بیفته
Salam man bangladeshi hastam man iran kormikonam man dused daram asfaji yadmigiram 009809038202597
سلام عزیزان خسته نباشید بسیار خوشحالم از آموزش غذاهای ایرانی و باور کنید ایرادهای من برطرف شد تو پخت فسنجون از مادر عزیزمون کمال تشکر را دارم و دستان ایشون رو میبوسم موفق و سرزنده باشید منتظر ویدیوهای شما هستم
عالی بود مادرجون
سلام ممنون از آموزش های خوبتان.مقدار گردو اگه لطف کنید برای هر نفر بگویند و گروه چرخ کرده یا رنده .ممنون از لطف محبت شما
سلام ممنون از آموزش خوبتون لطفا خورشت آلو اسفناج رو آموزش بدید .
چقدر خوب درست کردید ??????
خسته نباشید مادر جان چقد خوب که گفتید آشپزی را خیلی دوست دارید من که بدلیل دوست نداشتن یک مرتبه تاس کباب درست کردم.در دیگ بخار چون کرمان درس می خوانیدیم چهار دوست بودیم یکی شون خواهرم من که غذا درست نمی کردم اونها دیگه درست می کردند واخواهرم با دو دوست دیگه اعتصاب کردند که غذا درست نمی کنند چون من نمی توانستم غذا بپزم دیگه قول دادم درست کنم همه مواد تاس کباب را فراهم وگوشتها راتفت دادم بقیه مواد را تکیه تکیه ریختم وسر دیگ را بستم البته دوست هم اتاقم دوزدکی به من سر می زد که چکار کنم دیگ روی گاز با شعله کم صدای سوت بلند شد هنوز ۲۰دقیقه نگذشته بود که یادم آمد اب در به آنها اضافه نکردم حالا ببین چه روزی شد مرسی به این فسنجان ومن دیر به دیر غذای ایرانی درست می کنم درایران نیستم در کشور سوعد زندگی می کنم تقریبا ۳۰سال زنده باشید هر دوی شما????????
ابگوشت مرغ و لپه هم اب سرد اضافه کردین
سلام تشکر عالی
برای اینکه از گردو کمتری استفاده بشه راهی هست۰جای دیدم با هویج پیشنهاد میدادن ایا درسته
سلام خسته نباشی یک خانم با شما بود الان نیست تو برنامه منم رشتی هستم سوئد هستم همیشه برنامه شما نگاه میکنم
سلام لطفا به آموزش پختن غذاهایی ایرانی به روش اصیل و سنتی ادامه دهید تا از اذهان پاک نشود واگر امکان داره غذاهای سنتی استانهای مختلف ایران را هم در برنامه بگنجانید مثلا درآذربایجان انواع آشها و مرباها تهیه میشود ودر شمال کشور ماهی و ،،،،،،،،،،
عالى خانم كاريزماتيك ????♥️♥️♥️???
واقعا زحمت ميكشيد افرين بر شما
علي كپنهاگ
سلام. با تشکر. یک سوال، تو زودپز هم میشود درست کرد؟ ممنون
سلام تشکر ، لطفا وقتی از دوربین بالا استفاده می شود، قابلمه وسط تصویر باشه نه تخته کار!
ممنون
سلام خیلی عالی
ببخشید منظور از آب سرد ،آب شیر هست یا آب یخچال ؟
????????????????
Roghan zeyad rekhti
آشپزی تنها چیزی هست که در غربت در زمانی که به یاد ایران می آفتم و دلتنگ می شم فقط در اون ساعاتی که مشغول پخت غذای. ایرانی برای خانواده ام هستم بهم حس خوب و یاد روزهایی رو. می آورد که بچه بودمو دور سفره با پدر ومادر و خواهرو برادرام غذا می خوریم با غذاهای لذیذ مادر خدا بیامرزم واقعا آشپزی و غذاها هر کدوم یه خاطره اس برای همه ما ??خسته نباشید
سلام خسته نباشی. سپاس بخاطر دستور غذای خوشمزه تون.،
واینکه عذرخواهی میکنم شما چنان چه مجرد هستی قصد ازدواج نداری…..
یا اگ ک زبونم لال متاهل هستی. ایشالا که خوشبخت بشی.
سلام
عالی سپاس?
عالی بود
شکلات تلخ نیاز نیست واسه خوش طعم کردنش بریزیم توش
ممنونمممممممم که دستور پخت فسنجونو گذاشتین…تنتون سلامت باشه الهی
بسیار عالی تشکر از آموزش های خوبتون