طرز تهیه فسنجان ملس و خوشمزه?_مناسب ترین خورشت برای مهمانی

طرز تهیه فسنجان ملس و خوشمزه?_مناسب ترین خورشت برای مهمانی



یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین و قدیمی ترین خورشت سنتی ایران خورشت‌فسنجون. است از این خورشت در مهمانی های مختلف هم خیلی استفاده می شود . بر اساس ذائقه می …

#طرز #تهیه #فسنجان #ملس #خوشمزهمناسب #ترین #خورشت #برای #مهمانی

خرید لمینت دندان

خوشمزه

یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین و قدیمی ترین خورشت سنتی ایران خورشت‌فسنجون. است از این خورشت در مهمانی های مختلف هم خیلی استفاده می شود . بر اساس ذائقه می …

غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,فسنجون,فسنجان,فسنجان رازهای آشپزی,فسنجون رازهای آشپزی,طرز تهیه فسنجان,فوت و فن فسنجان,فسنجان با مرغ,فسنجان با گوشت,fesenjon,fesenjan,fesenjan ba morgh

Comments

37 responses to “طرز تهیه فسنجان ملس و خوشمزه?_مناسب ترین خورشت برای مهمانی”

  1. amirreza sm Avatar

    یکی از مهمترین کانال های آشپزی ایران
    https://www.youtube.com/channel/UC0PhCiIquv7SKXZlyJLznLQ

  2. صفاء البدراوي Avatar

    خسته نباشيد خانم ودست شما درد نكنه

  3. Man Mahdavi Avatar

    درود بانوی محترم ❤مادر گرامی خدا قوت❤❤❤❤????❤❤

  4. Aquaculture Abadan Avatar

    با سلام و تشکر-درجه حرارت هیتر چقدر است؟ هیتر روی چه درجه ای است؟

  5. Arghvan Bayat Avatar

    فسنجون اصولی و مرغوبی بود

  6. مطبخ المحبة Avatar

    دست شما درد نکنه عزیزم ♥️

  7. s.mohebbi Avatar

    بنده عاشق اشپزی هستم.و اگر نیاز داشتی غذاهای سنتی کرمانشاه برات .طرز تهیه خدمدت عرض میکنم..مثلا خورشت خلال فوقلاده خوش مزه هست..بعد تمام خانم ها در تهیه شامی کباب اشتبا میکنند..شامی کباب اصل دو مرحله پخت داره.ولی متاسفانه همه فقط سرخ میکنند..وبعد دچار معده درد میشوند.خسته نباشید وموفق باشید بانو

  8. s.mohebbi Avatar

    با سلام خدمت بانو محترم..چون رب انار را خودم میگیرم اگر یه زمان خواستی رب انار واقعی را از رب بازاری تشخیص دهید.دو روش وجود دارد.رب انار واقعی وقتی در اب سرد میریزیم سریع باید در اب حل بشه ورنگ ان گل الود هست..اگر رنگ ان قرمز شفاف یا سیاه شفاف بود شک نکن که رب بدل هست..ربهای که در شمال کشور به فروش میرسد رب الوچه هست وخیلی هم غلیظ وسفت هست رب انار واقعی وقتی در غذا می ریزیم رنگ قهوه ای میشه نه سیا اگر سیاه‌بود حتما رب الو هست..اگر خواستی رب انار خودت بگیری هر ۲۰ کیلو انار یک کیلو بیشتر رب نمیده..حالا شما فکر کن انار کیلویی ده هزار تومان یعنی هر کیلو رب ۲۰۰ هزار تومان هست چرا رب کیلویی ۵۰ هزار میدهند..به این نکته خوب توجه کنید بنده هر سال خودم رب تهیه میکنم..

  9. maryam khsh Avatar

    عزیزم من الان دارم همراه این ویدئو غذا رو می پزم

  10. آشپزخانه غذاهای ترکیه ایی Turkish Foods Kitchen Avatar

    مادر چهار ساله فسنجان نخوردم ?چه به هوس انداختین منو . ترکا فسنجون ندارن . کلا ترشی و یا شیرینی در غذا رو خیلی نمیپسندن ولی کم کم باید شروع کنم به همسرم فسنجون بدم بخوره عادت کنه . مرسی برای این رسپی نمونه و عالی شما ??????‍?ته چین مرغ هم نمی‌خورد ولی الان عاشق ته چین هستن ??دوستتون دارم معلم نمونه

  11. TALA Avatar

    سلام.خیلی ممنون از برنامه خوبه شما
    اما برای فسنجون نگفتید روی چه درجه شعله باشه تا جا بیفته

  12. Abdolrahman Rahim Avatar

    Salam man bangladeshi hastam man iran kormikonam man dused daram asfaji yadmigiram 009809038202597

  13. Azadeh Garmehei Avatar

    سلام عزیزان خسته نباشید بسیار خوشحالم از آموزش غذاهای ایرانی و باور کنید ایرادهای من برطرف شد تو پخت فسنجون از مادر عزیزمون کمال تشکر را دارم و دستان ایشون رو می‌بوسم موفق و سرزنده باشید منتظر ویدیوهای شما هستم

  14. Zahra Mezlumi Avatar

    عالی بود مادرجون

  15. Narges Moradpor Avatar

    سلام ممنون از آموزش های خوبتان.مقدار گردو اگه لطف کنید برای هر نفر بگویند و گروه چرخ کرده یا رنده .ممنون از لطف محبت شما

  16. Zeinab Ghanaian Avatar

    سلام ممنون از آموزش خوبتون لطفا خورشت آلو اسفناج رو آموزش بدید .

  17. فاطمه لکزیان Avatar

    چقدر خوب درست کردید ??????

  18. Sara Kemalledini Avatar

    خسته نباشید مادر جان چقد خوب که گفتید آشپزی را خیلی دوست دارید من که بدلیل دوست نداشتن یک مرتبه تاس کباب درست کردم.در دیگ بخار چون کرمان درس می خوانیدیم چهار دوست بودیم یکی شون خواهرم من که غذا درست نمی کردم اونها دیگه درست می کردند واخواهرم با دو دوست دیگه اعتصاب کردند که غذا درست نمی کنند چون من نمی توانستم غذا بپزم دیگه قول دادم درست کنم همه مواد تاس کباب را فراهم وگوشتها راتفت دادم بقیه مواد را تکیه تکیه ریختم وسر دیگ را بستم البته دوست هم اتاقم دوزدکی به من سر می زد که چکار کنم دیگ روی گاز با شعله کم صدای سوت بلند شد هنوز ۲۰دقیقه نگذشته بود که یادم آمد اب در به آنها اضافه نکردم حالا ببین چه روزی شد مرسی به این فسنجان ومن دیر به دیر غذای ایرانی درست می کنم درایران نیستم در کشور سوعد زندگی می کنم تقریبا ۳۰سال زنده باشید هر دوی شما????????

  19. Zahra Afshari Avatar

    ابگوشت مرغ و لپه هم اب سرد اضافه کردین

  20. Mohsen Javadi Avatar

    سلام تشکر عالی
    برای اینکه از گردو کمتری استفاده بشه راهی هست۰جای دیدم با هویج پیشنهاد میدادن ایا درسته

  21. Masoumeh Tajadod Avatar

    سلام خسته نباشی یک خانم با شما بود الان نیست تو برنامه منم رشتی هستم سوئد هستم همیشه برنامه شما نگاه میکنم

  22. Mina Karami Avatar

    سلام لطفا به آموزش پختن غذاهایی ایرانی به روش اصیل و سنتی ادامه دهید تا از اذهان پاک نشود واگر امکان داره غذاهای سنتی استانهای مختلف ایران را هم در برنامه بگنجانید مثلا درآذربایجان انواع آشها و مرباها تهیه میشود ودر شمال کشور ماهی و ،،،،،،،،،،

  23. b k Avatar

    عالى خانم كاريزماتيك ????♥️♥️♥️???

  24. Ali Ali Avatar

    واقعا زحمت ميكشيد افرين بر شما
    علي كپنهاگ

  25. Hamed Hosseini Avatar

    سلام. با تشکر. یک سوال، تو زودپز هم می‌شود درست کرد؟ ممنون

  26. Hamed Bakhshandeh Avatar

    سلام تشکر ، لطفا وقتی از دوربین بالا استفاده می شود، قابلمه وسط تصویر باشه نه تخته کار!

  27. Narges Tabib Avatar

    سلام خیلی عالی
    ببخشید منظور از آب سرد ،آب شیر هست یا آب یخچال ؟

  28. parvin nejadi Avatar

    Roghan zeyad rekhti

  29. Meli Gery Avatar

    آشپزی تنها چیزی هست که در غربت در زمانی که به یاد ایران می آفتم و دلتنگ می شم فقط در اون ساعاتی که مشغول پخت غذای. ایرانی برای خانواده ام هستم بهم حس خوب و یاد روزهایی رو‌. می آورد که بچه بودم‌و دور سفره با پدر و‌مادر و خواهرو برادرام غذا می خوریم با غذاهای لذیذ مادر خدا بیامرزم واقعا آشپزی و غذاها هر کدوم یه خاطره اس برای همه ما ??خسته نباشید

  30. آرین صالحی Avatar

    سلام خسته نباشی. سپاس بخاطر دستور غذای خوشمزه تون.،
    واینکه عذرخواهی میکنم شما چنان چه مجرد هستی قصد ازدواج نداری…..
    یا اگ ک زبونم لال متاهل هستی. ایشالا که خوشبخت بشی.

  31. Shahnaz Ahmadi Avatar

    سلام
    عالی سپاس?

  32. Aminmohssen 1000 Avatar

    عالی بود
    شکلات تلخ نیاز نیست واسه خوش طعم کردنش بریزیم توش

  33. Roshanak Abdi Avatar

    ممنونمممممممم که دستور پخت فسنجونو گذاشتین…تنتون سلامت باشه الهی

  34. طاهره صفرخانی Avatar

    بسیار عالی تشکر از آموزش های خوبتون

Leave a Reply to s.mohebbi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *