طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #شیرینی #دانمارکی #نرم #خوشمزه #به #سبک #ایرانی #Shirini #Danmarki

خرید لمینت دندان

خوشمزه

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

cooking with sana,persian recipes,iranian food,manoto tv,manoto plus,gem tv,من و تو,شیرینی دانمارکی,شیرینی عید,آشپزی با سنا,شیرینی خشک,شیرینی خانگی,شیرینی دانمارکی خانگی,شیرینی دانمارکی ایرانی,ashpazi ba sana,shirini danmarki,شیرینی دانمارکی خانم گلاور,شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لایه,شیرینی دانمارکی رزا منتظمی,شیرینی دانمارکی آشپزخانه کوچک من,شیرینی دانمارکی اصل,شیرینی دانمارکی شف طیبه,شیرینی دانمارکی قنادی,شیرینی دانمارکی پاسداران

Comments

41 responses to “طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki”

  1. Mohammad Karimiyan Avatar

    سلام اگه تویه شیرینی خشک بجای کره از روغن جامد استفاده کنم اشکال داره؟

  2. saeed abbasitadi Avatar

    سلام من همیشه برنامه های شمارو دنبال میکنم ولی با کارکردن با فر مشکل دارم میشه شما لطفا این شیرینی دانمارکی رو بدون فر هم یاد بدین

  3. Soraya Jafari Avatar

    کاش میشد هربار که میبینم لایک کنم. واقعا حرف نداری

  4. Asma Tmbax Avatar

    دستتون طلا عالی

  5. Donja Zakeri Avatar

    روی فرست نوشتید شکر بریزید اما بعدن ریختید

  6. Ali Rahmany Avatar

    شین‌تون میزنه؟!

  7. nila Avatar

    ممنون سناجون از رسپی های عالیت???? عزیزم برای این شیرینی لازمه مواد رو یکساعت قبل در دمای محیط بذاریم؟

  8. zara Avatar

    ميرم براى درست كردنش فقط ي سوال آيا ميشه از كاستارد ب عنوان كرم داخلش استفاده كرد

  9. Elmira Bimaze Avatar

    با خمیر هزار لا میشه درست کرد ؟

  10. Elmira Bimaze Avatar

    فر برقی چقدر باشه دماش ؟

  11. Amin Moazen Avatar

    من با این دستور پختم عالی شد

  12. niki plays roblox Avatar

    سلام سنا جون من یه بار درست کردم عالی شد دوباره با همان مواد درست کردم و حتی مایه خمیر هم عمل امده بود ولی خمیر بعد از استراحت حجمش دو برابر نشد علت چیست ؟؟ ممنون

  13. Narges Nazari Avatar

    ببخشید شکر دومی که داخل خنیر ریختید چقدر بود نگفتید تو دستورات

  14. Farzaneh Rezai Avatar

    سلام، ببخشید شما ننوشتید واسه خمیر شیرینی چه مقدار شکر استفاده کردید!!

  15. Lila Alizai Avatar

    سلام یه سوال توی شیرینی پزی های ایران دانمارکی ها یه جوری خیس مانند هستن اون چه جوری درست میکنن

  16. sidika Rezayi Avatar

    سلام برای خمیر چقد شکر لازم است چند کرم؟؟

  17. Arshavir Amiri Avatar

    ببخشید نگفتید چقد شکر واسه خمیر شیرینی

  18. Nazanin 3314 Avatar

    سلام خسته نباشین یک پیمانه همون یک استکان هایه فرانسوی هستش ؟

  19. America X Avatar

    تو کرم داخلش اگه بجای شیر آب خالی بریزی شیشه ای میشه طبیعی تر میشه

  20. نازگل Avatar

    ??????❤❤❤

  21. zahra hosseini Avatar

    میشه به جای وانیل از پودرش استفاده کرد؟

  22. plant minoo Avatar

    دم شما گرم ???

  23. Elnaz Ismaili Avatar

    به جای نشایشته میشه از آرد استفاده کرد

  24. Mitra Heidar Avatar

    مرسی من پختم ولی اصلا مثل تصویر نرم و لطیف نشد دوباره امتحان میکنم ممنون

  25. sama hoseini Avatar

    وقت بخیر
    یه سوال داشتم
    چرا وقتی شیرینی های برش خورده رو ،نیم ساعت میزارم استراحت کنه ،وا میره و باز میشه؟؟

  26. Farideh Pakzad Avatar

    یک پیمانه چه اندازه چند گرم ممنونم برای جواب?

  27. Navin Haghighizadeh Avatar

    من دقیقا عین دستور درست کردم و میتونم بگم نتیجه خیلی بد بود. شیرینیش خیلی کم بود و در کل هیچ شباهتی به دانمارکی شیرینی فروشی ها نداره

  28. niki plays roblox Avatar

    سلام .من رسپی شما را مو به مو اجرا کردم ولی شیرینی ها بسیار خشک و سفت شدن علت چیه ؟ شاید مربوط به ورز دادنه .متاسفانه در ویدیو دقیقا بیان نمی کنید چند دقیقه باید ورز بدیم من حدود ۲ دقیقه ورز دادم . ممنون

  29. ali jabari Avatar

    خیلی خوب بود❣

  30. Sarah Shamsollahi Avatar

    مقدار شکر خمیر چقدره؟ چرا نه گفتید نه نوشتید؟!!!

  31. sahar tahami Avatar

    حیف وقتم خیلی بدمزه بود??????

  32. Tar Mohamad Avatar

    عالییییی .ممنون عزیزم ??????????

  33. Pegi Pir Avatar

    سلام خانم سانا لطفا بگید مایه خمیر رو از کجا تهیه کنیم ؟

  34. Yasaman Hajati Avatar

    سلام مقدار شکر برای خمیر تو‌ رسپیتون نبود فقط برای کرم داخل شیرینی رو نوشتبن??

  35. Halima Saeedi83 Avatar

    این شیرینی‌ رو چند روز میشه نگه داریم؟

  36. Nazila nikzad Avatar

    سلام سنا جون،برای تهیه خمیر شیرینی چه مقدار شکر لازمه چون برای تهیه کرم داخل شیرینی ۵۰گرم ولی برای رسپ دوم شکر نداره?‍♀️

  37. Nadia Kalakeche Avatar

    بسيار عالى و خيلى خوب توضيح داده شد ممنون دستتون درد نكنه ???

Leave a Reply to رائول نور Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *