طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #شیرینی #دانمارکی #نرم #خوشمزه #به #سبک #ایرانی #Shirini #Danmarki

خرید لمینت دندان

خوشمزه

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

cooking with sana,persian recipes,iranian food,manoto tv,manoto plus,gem tv,من و تو,شیرینی دانمارکی,شیرینی عید,آشپزی با سنا,شیرینی خشک,شیرینی خانگی,شیرینی دانمارکی خانگی,شیرینی دانمارکی ایرانی,ashpazi ba sana,shirini danmarki,شیرینی دانمارکی خانم گلاور,شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لایه,شیرینی دانمارکی رزا منتظمی,شیرینی دانمارکی آشپزخانه کوچک من,شیرینی دانمارکی اصل,شیرینی دانمارکی شف طیبه,شیرینی دانمارکی قنادی,شیرینی دانمارکی پاسداران

41 Replies to “طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki”

  1. سلام من همیشه برنامه های شمارو دنبال میکنم ولی با کارکردن با فر مشکل دارم میشه شما لطفا این شیرینی دانمارکی رو بدون فر هم یاد بدین

  2. ممنون سناجون از رسپی های عالیت???? عزیزم برای این شیرینی لازمه مواد رو یکساعت قبل در دمای محیط بذاریم؟

  3. ميرم براى درست كردنش فقط ي سوال آيا ميشه از كاستارد ب عنوان كرم داخلش استفاده كرد

  4. سلام سنا جون من یه بار درست کردم عالی شد دوباره با همان مواد درست کردم و حتی مایه خمیر هم عمل امده بود ولی خمیر بعد از استراحت حجمش دو برابر نشد علت چیست ؟؟ ممنون

  5. سلام یه سوال توی شیرینی پزی های ایران دانمارکی ها یه جوری خیس مانند هستن اون چه جوری درست میکنن

  6. وقت بخیر
    یه سوال داشتم
    چرا وقتی شیرینی های برش خورده رو ،نیم ساعت میزارم استراحت کنه ،وا میره و باز میشه؟؟

  7. من دقیقا عین دستور درست کردم و میتونم بگم نتیجه خیلی بد بود. شیرینیش خیلی کم بود و در کل هیچ شباهتی به دانمارکی شیرینی فروشی ها نداره

  8. سلام .من رسپی شما را مو به مو اجرا کردم ولی شیرینی ها بسیار خشک و سفت شدن علت چیه ؟ شاید مربوط به ورز دادنه .متاسفانه در ویدیو دقیقا بیان نمی کنید چند دقیقه باید ورز بدیم من حدود ۲ دقیقه ورز دادم . ممنون

  9. سلام سنا جون،برای تهیه خمیر شیرینی چه مقدار شکر لازمه چون برای تهیه کرم داخل شیرینی ۵۰گرم ولی برای رسپ دوم شکر نداره?‍♀️

Leave a Reply to sama hoseini Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *