طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه به سبک ایرانی | Shirini Danmarki
همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …
#طرز #تهیه #شیرینی #دانمارکی #نرم #خوشمزه #به #سبک #ایرانی #Shirini #Danmarki
خوشمزه
همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …
cooking with sana,persian recipes,iranian food,manoto tv,manoto plus,gem tv,من و تو,شیرینی دانمارکی,شیرینی عید,آشپزی با سنا,شیرینی خشک,شیرینی خانگی,شیرینی دانمارکی خانگی,شیرینی دانمارکی ایرانی,ashpazi ba sana,shirini danmarki,شیرینی دانمارکی خانم گلاور,شیرینی دانمارکی با خمیر هزار لایه,شیرینی دانمارکی رزا منتظمی,شیرینی دانمارکی آشپزخانه کوچک من,شیرینی دانمارکی اصل,شیرینی دانمارکی شف طیبه,شیرینی دانمارکی قنادی,شیرینی دانمارکی پاسداران
سلام اگه تویه شیرینی خشک بجای کره از روغن جامد استفاده کنم اشکال داره؟
سلام من همیشه برنامه های شمارو دنبال میکنم ولی با کارکردن با فر مشکل دارم میشه شما لطفا این شیرینی دانمارکی رو بدون فر هم یاد بدین
کاش میشد هربار که میبینم لایک کنم. واقعا حرف نداری
???
دستتون طلا عالی
روی فرست نوشتید شکر بریزید اما بعدن ریختید
شینتون میزنه؟!
ممنون سناجون از رسپی های عالیت???? عزیزم برای این شیرینی لازمه مواد رو یکساعت قبل در دمای محیط بذاریم؟
ميرم براى درست كردنش فقط ي سوال آيا ميشه از كاستارد ب عنوان كرم داخلش استفاده كرد
با خمیر هزار لا میشه درست کرد ؟
فر برقی چقدر باشه دماش ؟
من با این دستور پختم عالی شد
سلام سنا جون من یه بار درست کردم عالی شد دوباره با همان مواد درست کردم و حتی مایه خمیر هم عمل امده بود ولی خمیر بعد از استراحت حجمش دو برابر نشد علت چیست ؟؟ ممنون
ببخشید شکر دومی که داخل خنیر ریختید چقدر بود نگفتید تو دستورات
سلام، ببخشید شما ننوشتید واسه خمیر شیرینی چه مقدار شکر استفاده کردید!!
سلام یه سوال توی شیرینی پزی های ایران دانمارکی ها یه جوری خیس مانند هستن اون چه جوری درست میکنن
سلام برای خمیر چقد شکر لازم است چند کرم؟؟
ببخشید نگفتید چقد شکر واسه خمیر شیرینی
سلام خسته نباشین یک پیمانه همون یک استکان هایه فرانسوی هستش ؟
تو کرم داخلش اگه بجای شیر آب خالی بریزی شیشه ای میشه طبیعی تر میشه
??????❤❤❤
میشه به جای وانیل از پودرش استفاده کرد؟
دم شما گرم ???
به جای نشایشته میشه از آرد استفاده کرد
عالی
مرسی من پختم ولی اصلا مثل تصویر نرم و لطیف نشد دوباره امتحان میکنم ممنون
وقت بخیر
یه سوال داشتم
چرا وقتی شیرینی های برش خورده رو ،نیم ساعت میزارم استراحت کنه ،وا میره و باز میشه؟؟
یک پیمانه چه اندازه چند گرم ممنونم برای جواب?
من دقیقا عین دستور درست کردم و میتونم بگم نتیجه خیلی بد بود. شیرینیش خیلی کم بود و در کل هیچ شباهتی به دانمارکی شیرینی فروشی ها نداره
سلام .من رسپی شما را مو به مو اجرا کردم ولی شیرینی ها بسیار خشک و سفت شدن علت چیه ؟ شاید مربوط به ورز دادنه .متاسفانه در ویدیو دقیقا بیان نمی کنید چند دقیقه باید ورز بدیم من حدود ۲ دقیقه ورز دادم . ممنون
خیلی خوب بود❣
عالیست
مقدار شکر خمیر چقدره؟ چرا نه گفتید نه نوشتید؟!!!
حیف وقتم خیلی بدمزه بود??????
عالییییی .ممنون عزیزم ??????????
سلام خانم سانا لطفا بگید مایه خمیر رو از کجا تهیه کنیم ؟
سلام مقدار شکر برای خمیر تو رسپیتون نبود فقط برای کرم داخل شیرینی رو نوشتبن??
ممنون
این شیرینی رو چند روز میشه نگه داریم؟
سلام سنا جون،برای تهیه خمیر شیرینی چه مقدار شکر لازمه چون برای تهیه کرم داخل شیرینی ۵۰گرم ولی برای رسپ دوم شکر نداره?♀️
بسيار عالى و خيلى خوب توضيح داده شد ممنون دستتون درد نكنه ???