طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی و ساده

طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی و ساده

https://i.ytimg.com/vi/IV9ZhxgeJfU/hqdefault.jpg



سلام عزیزان دل طاعات و عباداتتون قبول حق شله زرد این مقدار برای ۴ نفره بازم بستگی به ری کردم برنجتون داره ،اگر ری برنج زیاده تا ۶ نفر برنج ایرانی عطری …

#طرز #تهیه #شله #زرد #مجلسی #خوشمزه #آموزش #آشپزی #ایرانی #ساده

خرید لمینت دندان

آشپزی

سلام عزیزان دل طاعات و عباداتتون قبول حق شله زرد این مقدار برای ۴ نفره بازم بستگی به ری کردم برنجتون داره ،اگر ری برنج زیاده تا ۶ نفر برنج ایرانی عطری …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه,طرز تهیه شله زرد,طرز تهیه شله زرد مجلسی,طرز تهیه شله زرد جوادجوادی,طرز تهیه شله زرد خانم گل آور,طرز تهیه شله زرد افغانی,طرز تهیه شله زرد نذری,شله زرد,شله زرد ایرانی,شله زرد نواب ابراهیمی,شله زرد نذری,خوشمزه,خوشمزه ترین غذا,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی ساده,آموزش شله زرد,اموزش شله زرد مجلسی,اموزش شله زرد خانم گل آور,آشپزی افغانی,آشپزی ایرانی,آشپزی ساده و خوشمزه,آشپزی ساده

Comments

46 responses to “طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی و ساده”

  1. Narges Ghasemi Avatar

    دوستای گلم شله مشهدی خیلی دوست دارم امتحان کنم ، شما خوردید ؟؟ اگر دستورشو بلدید و تست کردید برام بنویسید ❤️❤️

  2. Meli Gery Avatar

    عزیزم چرا هل را با پوست می سابید ؟باید دانه هاشو در بیارید بعد پودر کنید با همون هاون عطرش ده برابر می شه در آب گرم پوستشو من می ریزم در چایی خشک خیلی خوش عطر می شه

  3. Evin Roj Avatar

    آخ دلم رفت براش نوش جونتون??❤

  4. زری زری Avatar

    سلام نرگس جون برای چهار لیوان برنج چقدر آب و شکر و روغن ؟؟؟؟؟

  5. Mom Amom Avatar

    ممنون از اموزشتون نرگس جان من بادوم هامو داخل اب و هل خیس میکنم بعد اضافه میکنم .??

  6. Ray Publications Avatar

    دست شما درد نکنه گلم. تشکر از دستور پخت خوب شما. خیلی امام حسینی شده بود. حرفه ای .

  7. Marzieh Mehdizadeh Avatar

    کارتون عالی بود خوشحالم که با کانال شما آشنا شدم

  8. Ramin Rasuli Avatar

    پیرهن اقاتون خیلی رو با شعله زرد ست کردی?
    کارتون عالی بود خدا قوت

  9. Simin Montazeri Avatar

    عالی در ضمن شکر رنگ زعفران رانمیبره اگر کره را قبل از زعفران اضافه کنید رنک زعفران بریده میشود

  10. مریم? Avatar

    عالی مثل همیشه????

  11. Sara F Avatar

    انرژی مثبت از شما میگیرم ??

  12. Lila Alizai Avatar

    سلام دستت درد نکنه خوشمزه معلوم میشه مرسی اون گلدان هات گل هاش خیلی کم رنگ هفته یه بار چایی خنگ که از شب قبل مونده باشه بهش بده با توفالش و ماه یک بار پوست تخم مرغ یا پوست هندوانه یا هر میوه دیگه ایی مخلوط کن مثل کود بهش بده و یه جایی بزار که آفتاب از پشت پنجره بهش بخوره و باد هم بهش بخوره فقط پشت پنجره باشه بعد ببین اون گل ها چی میشن گلدان گل های من همشون رنگ بنفش تیره شدن

  13. Sara Motie Avatar

    چقد کامل دقیق بود مرسی بانو

  14. Farnaz Khalili Avatar

    سلام تو اش رشته چه موقعی کشک میریزین ??

  15. Fataneh Shahrabi Avatar

    عالی بود چقد شما خوبید ?

  16. amir Akbari Avatar

    به به فوق العاده ???????

  17. M M Avatar

    با درود و سپاس از شهر سیدنی، کشور استرالیا، بخاطر این همه انرژی مثبت و رسیپی های عالی. من سالها هست از طریق یوتیوب آشپزی را یاد میگیرم، و پیج شما اولین پیج هست که سابسکرایب کردم. خیلی عالی ???

  18. امید ندیم Avatar

    سلام خانم زحمت کش من مرضیه هستم از افغانستان‌،وقتی ویدئو ثبت میکنن صدایی ویدئو آشپزی پایان است.ممنون شما میشیم اگه رفع مشکل شود من همیشه غذای لذیذ شما را دنبال میکنم تشکر فروان

  19. BLESSED Being Avatar

    I love your cooking tips, mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mahshar bood, thanks

  20. شکیبا فکور Avatar

    توی اش و سوپ و شله زرد و فرنی دوستان می تونین کمی نشاسته هم حل کنید تو اب سرد و بریزید شفاف و ژله ای میشه .اش و سوپم مجلسی خوب میشه

  21. Shahrzad Am Avatar

    سلام نرگس جون ..ممنون بابت اموزش خوبتون. خیلی خوب بود توضیحاتتون با دستوری که اموزش دادید پختم خیلی خوب شد ??

  22. فریده کیخا Avatar

    شماروزه نمی‌گیرین ناخن مصنوعی داارینن

  23. Azar Pos Avatar

    Mesle hamishe alie hast.100

  24. کوثر دادک Avatar

    سلام
    خیلی ممنون از آموزش خوبتون?????????????

  25. Nahid B Avatar

    خیلی جالب و آموزنده ?
    ممنون نرگس جون ?

  26. utube gmail Avatar

    عالی خانم گل سپاس????

    بیخشد میشه بفرمایید جنس دیگ شله زرد تون چی است؟?

    وهمینطور ظرفهای فیروزه ایتان چه جنسی و از کجا تهیه فرمودین؟ هنوز موجوده و چند قیمت؟???
    ببخشید زیاد شد???♥️?

  27. parvin nejadi Avatar

    man dorost kardam alee shod

  28. Said Rahimi Avatar

    Khanoum ghasemi barayeh ashpazi ke ghazahatoun kamel basheh hatman az zouroufeh messi estefadeh konid. Ashpazhayeh maher hamisheh ba mes kar mikonan.

  29. طالب الساعدي Avatar

    دستتون درد نکنه

  30. Honar Derakhshan Avatar

    بسیار عالی بود دوست عزیز درست کل کل درد نکنه ?????????

  31. BMS Avatar

    عالی نوش جان

  32. Fatemeh Sadeghi Avatar

    نرگس جون خيلى قشنگ توضيح ميدى دست گلت درد نكنه ما شله زرد تو خونمون طرفدار نداره ولى به عشق خودت يك بار به روشت درست ميكنم حتما لايك لايك ???❤️❤️

  33. لمیا تهرانی Avatar

    سلام چند دقیقه دم کنیم؟

  34. هانی بارانی Avatar

    من عاشق شله زدم. مرسی ازتون

  35. Mahasta Zare Avatar

    بسیار ممنون. طرز تهیه خورش ماست اصفهانی رو هم اگه ممکنه آموزش بدید. بسیار ممنون.

  36. Mina Mansouri Avatar

    نرگس جون عالی خوب واضح روشن توضیح میدهی نوش جانت ?????????

Leave a Reply to Fataneh Shahrabi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *