طرز تهیه شله زرد سنتی، خوشمزه و مجلسی | Shole Zard Persian Saffron Pudding Recipe

طرز تهیه شله زرد سنتی، خوشمزه و مجلسی | Shole Zard Persian Saffron Pudding Recipe

https://i.ytimg.com/vi/TuZjnJr2pFA/hqdefault.jpg



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #شله #زرد #سنتی #خوشمزه #مجلسی #Shole #Zard #Persian #Saffron #Pudding #Recipe

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

food,recipes,cooking,how to make,cooking show,shole zard,persian rice pudding,saffron pudding,persian saffron rice pudding,شله زرد,آشپزی با سنا,شله زرد نذری,شله زرد مجلسی,شله زرد جواد جوادی,شله زرد پروانه جوادی,شله زرد خانم گل آور,شله زرد ایرانی,شله زرد برای ۱۰ نفر,شله زرد برای ۸ نفر,شله زرد برای ۶ نفر,شله زرد نیلوفر,آشپزی ایرانی,غذای ایرانی,دسر ماه رمضان,غذای ماه رمضان,ماه رمضان,افطاری,شیرینی ایرانی,دسر ایرانی,دسر سنتی,آشپزی

Comments

24 responses to “طرز تهیه شله زرد سنتی، خوشمزه و مجلسی | Shole Zard Persian Saffron Pudding Recipe”

  1. ANI Avatar

    درست کردم، عالی در امد ?فقط شکرش برای من کم بود، به نصبت ذائقه خودم ۳ قاشق غذا خوری بیشتر ریختم .

  2. Robina Mohammadi Avatar

    اگ زمان خیس کردن برنج نیم ساعت باشه
    خراب نمیشع

  3. helia hanifezade Avatar

    مرسی عزیزم عالی بود دستمریزاد ??

  4. Mohammad Ali Karimi Avatar

    پیمانه هات چقدر هستند؟؟؟ یک پیمانه آبت با یه پیمانه زعفران و برنج یکیه؟؟؟ درست توضیح بدین

  5. parvin nejadi Avatar

    خلال بادام را خیس کرده بودی

  6. Masumeh Dehghani Avatar

    سلام. خیلی عالی بود . اگه شله زرد بعداز دم کشیدن شُل بود چقد باید ارد برنج اضافه کنیم؟؟؟؟

  7. Rose Atashgahi Avatar

    درود بر شما
    این دستور برای چه تعداد مناسب هست؟
    با سپاس

  8. Hailey Bella Avatar

    خيلي ممنون سنا جان.
    اگه بخايم براي ١٠ نفر درست كنم، همه مواد رو ٢ براير كنم، خوب ميشه عزيزم؟

  9. Reza Rezai Avatar

    این بهترین ویدیو بود بقیه همشون داستان میگن مرسی

  10. Miss Az Avatar

    سنا جون هر پیمانه میشه چند گرم؟

  11. Nahid Molaei Avatar

    واقعا عالی بود ، من با دستور شما درست کردم و فوق العاده شد با اینکه اولین بار که شله زرد درست میکردم . ممنونم از این آموزش حرفه ای ??

  12. Hussain Ibrahimi Avatar

    بسیار عالی ?

  13. Abdullah Kurt Avatar

    گلاب نریزیم چی میشه .من ترکیه هستم گلاب پیدا نمیکنم بریزم

  14. Reza Hosseini Avatar

    سلام
    من میتونم از ویدیو شما با ذکر منبع استفاده کنم؟ ?

  15. malihe sulimani Avatar

    بسیار عالی ولی کره تبدیل به آب نمیشه بلکه باید بگیم کره ذوب میشه

  16. sepideh aqaqi Avatar

    خيلي ممنون از توضيحات دقيقتون ، من واسه اولين بار بود درست ميكردم . خيلي خوشمزه شد ، مرسي از توضيحات كوتاهتون

  17. test Avatar

    «اضافه کرده» نه بهتره بگی اضافه کنید.

  18. Faride Ghazizade Avatar

    سنا جان من یکبار دیگر آب اضافه کردم چون آبش کم شده بود

  19. m Roshan Avatar

    یک پیمانه یعنی همون cups است؟

  20. Samaneh Kashi Avatar

    میزان شکر و گلاب خیلی اندازه س واقعا، ولی من هر دو دفعه ای که درست کردم طبق دستور ، مثل خود همین ویدیو یه مقدار متاسفانه در انتها سفت میشه و باید آب رو حتما اضافه کنم، ولی واقعا از نظر مزه عالی و عطر عالیه این دستور.

  21. arezoo K Avatar

    در خارج ایران چه برنجی استفاده کنیم؟چندساهت باشعله کم هم بزنیم؟

  22. arezoo K Avatar

    چه مدت برنج با شعله کم میگذاریم برنج جاسمین

Leave a Reply to Hailey Bella Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *