طرز تهیه شامی پوک ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای

طرز تهیه شامی پوک ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای



سلام مهربونای من با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . ادویه مخلوط : (نکته هر سیر معادل هفتادو پنج گرم ) فلفل قرمز و سیاه نیم سیر با هم زردچوبه …

#طرز #تهیه #شامی #پوک #غذای #خوشمزه #ایرانی #آموزش #آشپزی #حرفه #ای

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

سلام مهربونای من با یه آموزش دیگه در خدمتون هستم امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . ادویه مخلوط : (نکته هر سیر معادل هفتادو پنج گرم ) فلفل قرمز و سیاه نیم سیر با هم زردچوبه …

آشپزی با نرگس,طرز تهیه شامی پوک,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی,طرز تهیه شامی,طرز تهیه شامی لپه,طرز تهیه شامی لپه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه شامی ساده,شامی,شامی گیلانی,شامی لپه با گوشت چرخ کرده,غذای خوشمزه ایرانی,غذای سنتی ایرانی,غذاهای سنتی ایرانی,آشپزی,غذای ایرانی خوشمزه,غذاهای ایرانی خوشمزه,آموزش آشپزی تصویری,آشپزی خوشمزه,آشپزی اسان و خوشمزه

44 Replies to “طرز تهیه شامی پوک ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای”

  1. لایک به شما خانم کدبانوی عزیزم…من حتما ادویه هاتون رو درست میکنم مثل بقیه چیزهایی که یاد دادین و درست کردم و عالی بودن…غذاتونم درست میکنم چون واقعا خوشم اومد ازش

  2. سلام خیلی ممنون از برنامه تون و دستور ادویه. بعضی از دوستان گفته بودند که کتلت غذای فرانسوی است خواستمفقط بگم که کتلت در فرانسه یا ایتالیا به شکل دیگری است مثلأ در ایتالیا به شنیستل مرغ یا گوشت(یا اشنیتسل به آلمانی) کتلت میگویند ولی کتلت ما ایرانیها در واقع از روسیه امده مثل سالاد الویه و شاتوبریان وبیف استروگانف یا پیراشکی حتی اسم استکان و نعلبکی یا سماور. و دلیل اینکه غذاهای روسی اسامی فرانسوی دارند این است که دربار روسیه از فرانسه برای سزار آشپز میاورد و انها اسامی فرانسوی روی غذاهایی که ابداع می کردند میگذاشتند

  3. نرگس جان من درست کردم ادویه مخلوط و خیلی عالیه دست گلت درد نکنه و ممنون از وفتی که برای اشپزی و داستان میزاری عزیزم ?

  4. سلام نرگس جون، خیلی خوب بود من ویدیوهای شما رو دنبال میکنم، میخواستم ازتون بپرسم مدل و مارک غذاسازتون چیه فکر میکنم خاله جون هم از همین غذاساز مدل شما رو دارن، اگه اشتباه نکنم توی ویدیوهای خاله جون دیدم، ظرفش بزرگ ودر عین حال جمع و جور بود، ممنون میشم راهنماییم کنید

  5. مرسی از شما عالی بود من از کلن آلمان میبینم اما بیشتر تو تلویزیون نمیشه لایک کنم از گوشی کمتر میبینم⚘⚘⚘⚘?

  6. سلام نرگس جون خیلی عالی بود من برای شام درستش میکنم بیشتر آموزش های شمارو درست کردم واقعا عالیه دستتون درد نکنه ?????

  7. سلام نرگس جون لطفا نحوه ی درست خورد کردن گوشت قرمز رو برای خورشتی و استیک وکباب چجنه آموزش بده مرسی،میگن نحوه برش در پخت خیلی تاثیر داره من خیلی جستجو کردم ولی هیچ ویدیویی ندیدم لطفاااااا آموزششو بذار ممنون????

  8. افرین نوش جونتون ..ولی شرق گیلان گوشت چرخ کرده و پیاز و لپه هستش فقط که پوکتر از اینم میشه .اگه یکساعت تو یخچال بذارین دیگه به آردم نیازی نیس..ولی روش شمام خیلی خوبه ❤

  9. عاشششقتم گل نرگس بانوی دوستداشتنی و مهربون و بسیااااااار خوش قلبم سلام به روی ماه گل و خوشگلت قربونت برم جیگرم یدونه ایی اخه مگه میشی که غذایی اموزش بدی و فوقولعاده و عالی نباشه مثل همیشه محشر و درجه یک دستهای هنرمند و گلت بی بلا دورت بگردم بانوی نمونه و دلنشینم خیلی از این غذا خوشم اومد البته خیلی سال پیش خورده بودم ولی بلد نبودم که درست کنم ولی حالا که از تو خوشگلم یاد گرفتم حتما درست میکنم دستتون طلا نازنینم حسین جونم هم با سلیقه هستش که این غذا رو دوست داره نوش جونش بشه پسر گل و عزیزم نرگس جوننننننننننم خلاصه که معرکه هستی الاهی که همیشه سلامت و موفق باشی و زندگی همیشه بر وفق مردات باشه فدات بشم روی ماهت رو میبوسم خیلی خیلی خوبی یک تیکه جواهری سپاسگزارم برای تمامی زحماتی که برای ما میکشی و اموزشهای بسیااااااار خوبت که همیشه اموزنده ومفید و فوقولعاده هستند خدا خیرت بده عزیز دلممممممممی گلترینم بینظییییییییییییییییری مهربونترینم ♥️♥️♥️?

  10. نرگس بانو سلام ، واسه ادویه مخلوط من پوست پرتقال رو خلالی خشک کردم حالا نمیدونم چند تا خلال میشه پوست دو پرتقال میشه ی راهنمایی بکنی یا اندازه بم بدی مثلاً پوست پرتقال رو ک خشک کردم آسیاب کنم و از اونم دوسیر بریزم میـــشه اینکارو بکنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین?

  11. عالی بود.لطفا از این مدل غذاهای آسون بیشتر بزارین لطفا آموزش چند مدل دسر هم بزارین.سپاس

  12. با درود و سپاس از زحماتتان من آشنایی با شما ندارم ولی کمی انسان ها رو از طریق صحبت کردن متوجه میشم که چه تیپ کسانی هستن شما از اون دسته آدم‌ها هستین بسیار پاک از نظر قلبی حالا چرا بخاطراینکه از توضیح دادن همه نکات حتی لزومی نداشته باش شما تمام نکات رو توضیح مبدید و این حسن نیت شما رو نشان میده و جا داره اینجا بی نهایت سپاسگزار شما باشم

  13. نرگس خانوم لطفا به مردم ایران و خارج بگویید که زعفران و پسته متعلق به فلات ایران است نه اسپانیا.. آن کشور تنها بسته بندی می‌کند. زعفران یک محصول بسیار گران و تولید و کشت و کار آن بقدری مشکل است که همه کشاورزها قادر به تولید آن نیستند. همینطور پسته. که به لطف خانواده رفسنجانی ایرانی ها قادر به خرید و خوردن آن نمی‌باشند و در خارج آنها را بعد از چند روز به سطل های اشغال می‌ریزند و از نظر ایشان آنها اکسپایر شده و غیر قابل خوردن است و صادرات آن به کشور های مختلف تنها مختص به این خانواده است. . مطلب بعدی قضیه قیمه نجفی است. اگر خواستید به هر دلیل جواب مرا ندهید من اصلا ناراحت نمی‌شوم. اولا ما چیزی به اسم قیمه نجفی نداریم. اعراب زمانیکه به ایران حمله کردند با چوب و چماق و سنگ ایران را تصرف کردند. آنها حتی طهارت را نمی‌دانستند و خود را با سنگ تمیز می‌کردند و در حالیکه ایرانی ها آب را می‌شناختند . . در چادر زندگی می‌کردند ما چیزی به اسم معماری اسلامی و خط و دستور زبان آنرا نداریم بهترین غذای آنها شوربا و سوسمار بود. شتر و درخت نخل برای ایشان همه چیز بود. هم شیر شتر می‌خوردند هم گوشتش را از سایه اش استفاده می‌کردند از شاشش برای استحمام و شستشوی ظرفهایشان استفاده میکردند . با او سکس می‌کردند هم برایشان کار می‌کرد و تنها خار می‌خورد ایران در واقع برای اعراب بهشت بود آب نداشتند خرما را هم میخوردند هم تخمش را آرد می‌کردند و با آن نان می‌پختند و از برگش بوریا درست می‌کردند . اعراب اصلا تمدن نداشتند که قیمه را به آنان می‌بندند آنها به زنها و بچه ها و حیوانات تجاوز می‌کردند که گفتن این چیز ها در معقوله غذا نا مناسب است. .

Leave a Reply to Zari Mohammadnia Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *