طرز تهیه خوشمزه ترین دسر جهان ? ، روکر موز ، آموزش آشپزی ایرانی

طرز تهیه خوشمزه ترین دسر جهان ? ، روکر موز ، آموزش آشپزی ایرانی



سلام خوشگلا خوبید ؟؟ با یه دسر خوشمزه در خدمتون هستم ، امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . روکرموز موادلازم: پودرژله موزی یک بسته آب جوش یک و نیم لیوان …

#طرز #تهیه #خوشمزه #ترین #دسر #جهان #روکر #موز #آموزش #آشپزی #ایرانی

خرید لمینت دندان

خوشمزه

سلام خوشگلا خوبید ؟؟ با یه دسر خوشمزه در خدمتون هستم ، امیدوارم خوشتون بیاد ❤️ . . روکرموز موادلازم: پودرژله موزی یک بسته آب جوش یک و نیم لیوان …

آشپزی با نرگس,روکر موز,طرز تهیه روکر موز,طرز تهیه دسر خوشمزه,طرز تهیه دسر ساده و خوشمزه,طرز تهیه دسر ساده,دسر روکر موز,خوشمزه ترین دسر دنیا,خوشمزه ترین غذاهای ایرانی,خوشمزه ترین کیک خانگی,خوشمزه ترین غذای جهان,خوشمزه,دسر موز,دسر موزی,دسر موز و بیسکویت,طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز,آموزش دسر,آموزش دسر ساده و خوشمزه,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ساده,آموزش آشپزی با جواد جوادی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی تصویری,دسر,dessert

48 Replies to “طرز تهیه خوشمزه ترین دسر جهان ? ، روکر موز ، آموزش آشپزی ایرانی”

  1. دوستای گلم بنظرتون بیشتر براتون آموزش دسر و کیک بزارم یا آموزی آشپزی یا ولاگ ؟؟ لطفا همه نظر بدین چون دوست دارم ویدیو هایی که میزارم مورد تایید شما باشه و ازش لذت ببرید ، چون تک تک شمایی که منو دنبال میکنید و ویدیو هامو نگاه میکنیدو دوست دارم و براتون ارزش زیاذ قائل هستم ❤️❤️❤️❤️❤️

  2. با اینکه بسیار برای شما احترام قائلم اما امکان نداره با ی زرده تخم مرغ سه چهارم شکر اونجوری شل بشه تازه بعدم سه قاشق نشاسته هم بریزین توی مواد باز هم شل باشه چون الان درست کردم با دوتا زرده باز سفته سفت بود و مجبور شدم شیر بهش اضافه کنم

  3. آجی نرگس سلام ، روکر تون رو جمعه درست کردیم فوق العاده عالی بود . لذت بردیم .
    ممنون از نکات ریز و درشتی که دقیق آموزش دادین ???

  4. بی نهایت عالی بود، ممنون از لطفتون، توضیح دادنتون هم خیلی شمرده و خوب بود ممنونم ازتون❤

  5. نرگس جون سلامت و موفق باشید من اگر هرروز شما را نبینم دلم براتان تنگ می شود, دختر گلت هم ویدئو میگزاره که خیلی خوب من یک سوال داشتم از نگین جون پرسیدم ,از شما هم میپرسم که در غرب تهران آیا خیاط درجه یک آدرس دارید لطفا" بفرمایید

  6. سلام نرگس خانم
    وقت به خیر و شادی ؛
    تشکر میکنم از مطالب آموزنده ای که با  جزییات دقیق به اشتراک می گذارید.????
    من علاقه خیلی زیادی به آشپزی دارم و علیرغم اینکه مخاطبان کانال شما بیشتر خانم ها هستن  ؛ اکثر اوقات از آموزش های شما بهره میبرم.
    من طرفدار سبک طبخ و بیان شیوا و روان شما هستم.
    ممنون میشم از خوراک ها و غذاهای سنتی ایران که  قرن های متمادی مصرف می‌شده و ضامن سلامت و تندرستی خانواده ها بوده و امروزه اغلب به دست فراموشی سپرده شده اند؛ بیشتر تولید محتوا نمایید.
    ارائه صادقانه تجربیاتتون و برخورد صمیمانه و دوستانه شما باعث وجه تمایز کانالتون شده.
    اطمینان دارم ظرف یکی دوسال آینده مخاطبان خیلی بیشتر جذب خواهید کرد و نتیجه زحماتتون رو خواهید گرفت.
    با آرزوی سلامتی و تندرستی و آرامش خاطر برای همه????????

Leave a Reply to Mehr bahar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *