طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی،فوق العاده خوشمزه وعالی باآشپزخانه فریبا How to make celery stew

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی،فوق العاده خوشمزه وعالی باآشپزخانه فریبا How to make celery stew



طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با طعمی دلچسب و عالی How to make khoresh karafs.

#طرز #تهیه #خورشت #کرفس #مجلسیفوق #العاده #خوشمزه #وعالی #باآشپزخانه #فریبا #celery #stew

خرید لمینت دندان

خوشمزه

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با طعمی دلچسب و عالی How to make khoresh karafs.

iranian food,persian food,karafs,celery stew,khoresht karafs,khoresh karafs,delicious food,stew,iranian stew,خورشت کرفس,خورشت,خورش,خورش ایرانی,خورشت ایرانی,غذای ایرانی,food,celery,lifehack,life hack,easy,easy recipe,simple,yummy,yummy celery stew,delicious recipe,homemade,home made,آشپزی,cooking,iranian,irani,iran,traditional,غذا,خانگی,سنتی,مامانپز,recipe,ashpazi

Comments

30 responses to “طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی،فوق العاده خوشمزه وعالی باآشپزخانه فریبا How to make celery stew”

  1. Naz Moshiri Avatar

    What happened to Limo Amani !? My mom always put them in every stew!

  2. farhad Khatir Avatar

    May I suggest, before serving just add one teaspoon of dry mint together with one teaspoon of fenugreek and little oil in a frying pan for 2 minutes then add it to the mixture.The aroma would be fantastic.

  3. Mahnaz Zad Avatar

    با درود فریبا خانم عزیز شما خودتون خشک میکنید مطمئن هستید از سبزی ولی اگه ما اینجا خشک بخریم آنقدر سنگ ‌کثیف هست که باید خیس کنیم وبعد چند بار بشوریم مرسی بابت زحماتتون ???

  4. nasrin pebdani Avatar

    با سپاس عالی بود

  5. nasrin pebdani Avatar

    دقیقا. فقط نعناع و جعفری

  6. B D Avatar

    سلام فریبا خانم، ممنون از آموزشهای خوبتون. من آشپزی رو ازشما یاد گرفتم. فریبا خانم میشه لطفا مقدار جعفری و نعنا رو به قاشق بگید. من پیمانه ندارم. ممنون

  7. layla f Avatar

    عاااالی سپاس ❤️❤️?

  8. jimmy R. Avatar

    fariba khanoom , be jaye aab limoo, mise ghoore estefadeh kard?

  9. M Avatar

    Cheghadr khoshmaze shod, Fariba. Goshname hesabi. yani mondam oon fanazadehaye k khoreshte karafs dost nadaran fazeshon chie?!! man beram dorostesh konam

  10. Morva Khan Avatar

    تشکر بسیار عالی ??

  11. amir hossein nabati moghaddam Avatar

    سلام و احترام ، بفرمایید به چه علت کف روی قابلمه را به هنگام پخت گوشت بر میدارید ؟ به علت رفع بوی زهم گوشت هست ؟ سپاس

  12. fahime rajabi Avatar

    واقعاکدبانوهستیدحتماامتحان میکنم چون من باروش شما هرچی درست کردم عالی بوده مهربانو,,,,. ،???❣️❣️❣️❣️

  13. parvin nejadi Avatar

    Valy man ba morgh dorost mekonam goshte germez nemekhoram

  14. parvin nejadi Avatar

    Mer3o man emrouz mekham dorost Konami ba Sabzi khoshk mesle shoma mammon

  15. Bahram Jahanshahi Avatar

    درود بر شما بانوی محترم و هنرمند طبق دستور شما این غذا درست شد و بسیار دلپذیر و مطبوع بود به سهم خودم سپاسگزارم از زحمات بی دریغنان لطفا سالم و تندرست بمانید ???????????????

  16. محمدحسن یوسفی Avatar

    بسیار عالی وباسلیقه.درود

  17. Naz Naz Avatar

    فریباجون دست پختتوخیلی دوس دارم طرز درس کردن خیلی از غذاها روشبیه هم درس میکنیم من ۲۹ سالمه از۱۵سالگی آشپزی میکنم علاقه زیادی به آشپزی دارم فدات بشم حس میکنم خواهرمی حس خیلی خوبی بهت دارم عزیزدلمی یه دونه ای بوس❤❤❤

  18. nama123 David Avatar

    من نمیفهمم چرا ایرانیها در همه چی زردچوبه میریزند

  19. Elia DC Avatar

    ممنون از راهنمایی تون. فقط بطور کلی از نظر علم تغذیه کف روی گوشت یا مرغ را نباید دور ریخت چون این کف شامل پروتئین‌هایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج می‌شود و یکی از ویژگی‌های پروتئین‌ها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب توصیه نمی‌شود.

  20. Sarva Khitana Avatar

    This videos are connecting me to my culture after 40 years of disconnection. I am proud of our rich culture and our food is unique and incomparable to what other cultures cook. This video I found to be the best on the web. I just want to express my deep appreciation and gratitude.

  21. Albert Puntares Avatar

    فریبا خانم عزیز من یک پژوهشگرعلمی در آمریکا هستم و هیچی از آشپزی ایرانی نمیدانستم و همیشه رستوران غذا میخوردم۰۰

    چند وقتی هست که دستورات غذایی شما را دنبال میکنم و چه غذاهای خوش مزه درست میکنم ٬٬٬ و دوستانم هم میارم برای شام،،،

    ما همگی سپاسگزاریم از زحمات شما که چقدر با صلیقه و زیبا این غذاها را به ما یاد میدهید۰ امیدوارم در زنگی همیشه طبق معمول شاداب و خوش باشید۰

  22. NASER ALI Avatar

    درود بر شما مهربانو
    فقط اون لیمو را کی باید بریزیم را فراموش کردید بفرماید خودتون هم نریختید من دو بار از اول با دقت دیدم فکر نمی کنم جا انداخته باشم
    در هر صورت ممنون میشم اینجا پاسخ رو ببینم
    پاینده باشید و خسته نباشید ??????????

  23. Azadeh Avatar

    Fariba jan mercii, man emroz ba in amozesheton doros kardam , awli shod merciiiii???

  24. Bety Jam Avatar

    به به فریبا خانم عزیز و هنرمند بهترین خورشت کرفس ????❤️??????

  25. samira nazari Avatar

    گوشت گوسفند استفاده کردید؟

  26. Roze999 567 Avatar

    من ازدیشب تصمیم گرفتم خورشت کرفس بپزم نمیدونم چرا لوبیا خیس کردم??حالا چیکارشون کنم بریزم توخورشت یانه?

  27. Phoenix man Avatar

    ایا میشه برگهای کرفس رو هم با نعنا جعفری اضافه کنیم ؟

Leave a Reply to parvin nejadi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *