طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی،فوق العاده خوشمزه وعالی باآشپزخانه فریبا How to make celery stew
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با طعمی دلچسب و عالی How to make khoresh karafs.
#طرز #تهیه #خورشت #کرفس #مجلسیفوق #العاده #خوشمزه #وعالی #باآشپزخانه #فریبا #celery #stew
خوشمزه
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با طعمی دلچسب و عالی How to make khoresh karafs.
iranian food,persian food,karafs,celery stew,khoresht karafs,khoresh karafs,delicious food,stew,iranian stew,خورشت کرفس,خورشت,خورش,خورش ایرانی,خورشت ایرانی,غذای ایرانی,food,celery,lifehack,life hack,easy,easy recipe,simple,yummy,yummy celery stew,delicious recipe,homemade,home made,آشپزی,cooking,iranian,irani,iran,traditional,غذا,خانگی,سنتی,مامانپز,recipe,ashpazi
What happened to Limo Amani !? My mom always put them in every stew!
khely ally boud
May I suggest, before serving just add one teaspoon of dry mint together with one teaspoon of fenugreek and little oil in a frying pan for 2 minutes then add it to the mixture.The aroma would be fantastic.
با درود فریبا خانم عزیز شما خودتون خشک میکنید مطمئن هستید از سبزی ولی اگه ما اینجا خشک بخریم آنقدر سنگ کثیف هست که باید خیس کنیم وبعد چند بار بشوریم مرسی بابت زحماتتون ???
با سپاس عالی بود
دقیقا. فقط نعناع و جعفری
سلام فریبا خانم، ممنون از آموزشهای خوبتون. من آشپزی رو ازشما یاد گرفتم. فریبا خانم میشه لطفا مقدار جعفری و نعنا رو به قاشق بگید. من پیمانه ندارم. ممنون
عاااالی سپاس ❤️❤️?
fariba khanoom , be jaye aab limoo, mise ghoore estefadeh kard?
Cheghadr khoshmaze shod, Fariba. Goshname hesabi. yani mondam oon fanazadehaye k khoreshte karafs dost nadaran fazeshon chie?!! man beram dorostesh konam
تشکر بسیار عالی ??
سلام و احترام ، بفرمایید به چه علت کف روی قابلمه را به هنگام پخت گوشت بر میدارید ؟ به علت رفع بوی زهم گوشت هست ؟ سپاس
واقعاکدبانوهستیدحتماامتحان میکنم چون من باروش شما هرچی درست کردم عالی بوده مهربانو,,,,. ،???❣️❣️❣️❣️
Valy man ba morgh dorost mekonam goshte germez nemekhoram
Mer3o man emrouz mekham dorost Konami ba Sabzi khoshk mesle shoma mammon
درود بر شما بانوی محترم و هنرمند طبق دستور شما این غذا درست شد و بسیار دلپذیر و مطبوع بود به سهم خودم سپاسگزارم از زحمات بی دریغنان لطفا سالم و تندرست بمانید ???????????????
بسیار عالی وباسلیقه.درود
فریباجون دست پختتوخیلی دوس دارم طرز درس کردن خیلی از غذاها روشبیه هم درس میکنیم من ۲۹ سالمه از۱۵سالگی آشپزی میکنم علاقه زیادی به آشپزی دارم فدات بشم حس میکنم خواهرمی حس خیلی خوبی بهت دارم عزیزدلمی یه دونه ای بوس❤❤❤
عالیه
من نمیفهمم چرا ایرانیها در همه چی زردچوبه میریزند
ممنون از راهنمایی تون. فقط بطور کلی از نظر علم تغذیه کف روی گوشت یا مرغ را نباید دور ریخت چون این کف شامل پروتئینهایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج میشود و یکی از ویژگیهای پروتئینها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب توصیه نمیشود.
This videos are connecting me to my culture after 40 years of disconnection. I am proud of our rich culture and our food is unique and incomparable to what other cultures cook. This video I found to be the best on the web. I just want to express my deep appreciation and gratitude.
??
فریبا خانم عزیز من یک پژوهشگرعلمی در آمریکا هستم و هیچی از آشپزی ایرانی نمیدانستم و همیشه رستوران غذا میخوردم۰۰
چند وقتی هست که دستورات غذایی شما را دنبال میکنم و چه غذاهای خوش مزه درست میکنم ٬٬٬ و دوستانم هم میارم برای شام،،،
ما همگی سپاسگزاریم از زحمات شما که چقدر با صلیقه و زیبا این غذاها را به ما یاد میدهید۰ امیدوارم در زنگی همیشه طبق معمول شاداب و خوش باشید۰
درود بر شما مهربانو
فقط اون لیمو را کی باید بریزیم را فراموش کردید بفرماید خودتون هم نریختید من دو بار از اول با دقت دیدم فکر نمی کنم جا انداخته باشم
در هر صورت ممنون میشم اینجا پاسخ رو ببینم
پاینده باشید و خسته نباشید ??????????
Fariba jan mercii, man emroz ba in amozesheton doros kardam , awli shod merciiiii???
به به فریبا خانم عزیز و هنرمند بهترین خورشت کرفس ????❤️??????
گوشت گوسفند استفاده کردید؟
من ازدیشب تصمیم گرفتم خورشت کرفس بپزم نمیدونم چرا لوبیا خیس کردم??حالا چیکارشون کنم بریزم توخورشت یانه?
ایا میشه برگهای کرفس رو هم با نعنا جعفری اضافه کنیم ؟