طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe

طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe



Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …

#طرز #تهیه #خورشت #فسنجان #به #روشی #ساده #خوشمزه #با #آشپزخانه #فریبا #Easy #fesenjan #recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …

iranian food,lifehack,life hack,persian food,easy recipe,simple recipe,easy persian food,simple,easy,khoresht fesenjan,fesenjan,khoresht majlesi,fesenjan majlesi,yummy fesenjoon,خورشت فسنجان,خورشت فسنجون,فسنجان,فسنجون,فسنجون عالی,خورش فسنجون,آموزش فسنجان با روشی ساده,آموزش فسنجان سنتی,فسنجان سنتی,فسنجون سنتی,دستور تهیه فسنجون,غذای اصیل ایرانی,خورشت فسنجان با نکات ریز آن,غذای شیک,iranian food recipes,غذای خانگی,homemade,آشپزی

Comments

50 responses to “طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe”

  1. Davoud Khosroabadi Avatar

    صدا بگوش نمیرسد اما سپاس از زحمتی که کشیدید

  2. Nazila Ezati Avatar

    پس تفت گردو چی؟

  3. Fatemeh Nazarzadeh Avatar

    ممنونم ازت فریبا جون ،همیشه سلامت باشی عزیز

  4. Rachell Avatar

    درست کردم دقیقا ب همین روش و با رسپی شما ،، مثله همیشه غذام بارسپی شما عالی و جانانه شد ، دوستون دارم ، دستتون درد نکنه ❤️.

  5. Rabeeh Afshar Avatar

    مرسی فریبا جون خسته نباشید

  6. Rabeeh Afshar Avatar

    فریبی جون می خ‌واستم بدنم مگه نباید گردو را یک تفت داد. یا رب گوجه فرنگی را چرا اضافه می‌کنیم. مرسی. از زخماتون

  7. Fariba Nabavi Avatar

    درووود بر شما .
    ساده اما گران البته در ایران
    باتشکر فراوان از آموزشهای
    عالی ونمونتون عزیزدل
    پاینده باشید،????❤️❤️

  8. koroush Sanabadi Avatar

    رب گوجه فرنگی و فلفل داخل فسنجانی که شیرین خواهد شد؟؟

  9. Shahla Shahrokhi Avatar

    دستت درد نکنه

  10. Maede albu Avatar

    سلام خسته نباشید رب گوجه توی فسنجون نریخت چطوری هست

  11. Maryam Nikbakht Avatar

    با درود فراوان مرسی از اموزش عالی شما فقط صد حیف که صدا تقریبا نا مفهومه تورو خدا در مورد صدا یه کمی د

  12. Maryam Zarif Avatar

    درود بر بانو بسیار زیبا و خوشمزه و درجه یک شده مثل همیشه و نکات بسیار مهم در روش پخت فسنجان با مرغ را فرمودید دیگه بی نظیرتر شد دستتان گلباران??☀???????❤❤❤❤

  13. الهه نعمتی Avatar

    خیلی عالی آموزش میدین ?از وقتی کانال شما رو پیدا کردم خیلی نکته های آشپزی یاد گرفتم ???

  14. fahime rajabi Avatar

    به به عالی چه خورشیدی.،??????????فریباجون همین الان برای خواهران ودخترعمووعمه ام فرستادم گفتم که توکانالتون عضوبشن،☺️☺️

  15. Gol Roz Avatar

    سلام خسته نباشید فسنجون درست کردم رب زیاد کردم مزش به تلخی میزنه لطفاراهنمایی کنید ممنون

  16. layla f Avatar

    ممنون بانوی هنرمند برای چندمین بار این روش را درست کردم و یکی از بهترین ها شده پایدار و برقرار باشید ❤️❤️❤️???

  17. zendegi ziba Avatar

    سلام دوستان میخوام بهتون یه رادیو معرفی‌ می‌کنم. به اسم"رادیو گلچین لس آنجلس".
    این لینک مستقیم رادیوشه برنامه های قشنگی داره و من واقعا از شنیدنشون لذت میبرم.
    اگر دوست داشتید به رادیوشون یه سر بزنید.
    http://listen.yasamangolchin.com/

  18. Edrak Kherad Avatar

    Nategh nadari hamshireh….?

  19. پریسا شهام Avatar

    من همیشه از رسپی های شما استفاده میکنم خداییش همه عالین خدا قوت بانو مرسی ??

  20. Messenger of peace Avatar

    زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم

  21. Fariba Ghorbani Avatar

    خیلی ممنون! مرحله نهایی که مرغ رو اضافه می کنیم چه قدر باید صبر کنیم تا جا بیفته خورش؟ اصلا کیفیت این جا افتادن چه طوریه یعنی خورش باید به چه فرمی دربیاد تا بگیم جا افتاده؟

  22. Rap2Rap Avatar

    سلام فریبا جون خسته نباشی عزیرم بهترین روش بود لایک داری عزیزم ???❤❤❤

  23. Ali Zolfaghari Avatar

    سلام. دستتون درد نکنه . فقط اگه ممکنه صدای فیلم را کمی. زیاد کنید . برای من کمی صدا ضعیف بود. موفق باشید. منتظر ویدیو بعدی شما هستم. خدانگهدار.

  24. Azadeh Avatar

    سلام فریبا جان، ممنون بابت آموزشهای
    حرفه ایتون، یه سوال دارم، اگر به همین روش ولی با تکه های سینه مرغ درست کنم به همین خوشمزگی میشه ؟

  25. morteza azadeh Avatar

    عالی بود فریبا خانم من کانال زیادی را دیم ولی تو بهترینی خلاصه برای عید امسال درست می کنم قربان تو سلامت وتندرست باشی

  26. Farahnaz Ranjbar Avatar

    خسته نباشید عالی بود فقط اینکه صدا خیلی ضعیف هست . ممنون

  27. mehrdad Mikaeel Avatar

    خیالم راحت شد همیشه خانمم برام قیافه میگرفت که فسنجان خیلی سخته و من درست نمیکنم‌.. با این آموزش خوب شما دیگه طلاقش میدم و خودم درست میکنم … دستتان درد نکنه خانم با وقار و هنر مند

  28. Sami Maleki Avatar

    ممنونم فریبا خانم عزیز، من این غذارو با این دستور پختم ، محشر شد! همسرم و دخترم کلی کیف کردند. این اولین بار بود که رب به غذا میزدم. ممنونم ازتون ، پایدار و سلامت باشید♥️

  29. Farnaz Ghaderie Avatar

    خسته نباشید اگه سه تا ران مرغ استفاده کنم آیا باید سایر مواد هم کم کنم ؟ البته گردو رو میدونم ولی سایر مواد هم آیا باید کم بشه ؟

  30. Arezu aheb Avatar

    بهتررررررررین و عالی ترین دستور پخت فسنجون، من ده ها بار از روی این رسپی فسنجون درست کردم هر بار عالی شد، مرسی فریبا خانم هنرمند ❤???

  31. NT7pro Avatar

    خدایی دست شما درد نکنه خیلی عالی از الان فالوور و طرفدار شما هستم ??❤

  32. Sudi Khosravi Avatar

    با دُؤرؤد. متوجه نشدم كه چرا آبليمو را اضافه كردين خود رُب انار ترشه چون شكر اضافه كردين .

  33. Farida Shahabi Avatar

    قبلا سوال کردم جواب ندادید / اگر رب ترش نبود برای ترش کردنش چکار کنم ؟ / مرسی عزیزم

  34. Sam Mohseni Avatar

    در شمال ایران کسی شکر و ابلیمو نمیزنه درانجا فسنجان ترش درست میشه ، ???

  35. Shirin Badrkhani Avatar

    خانم فريبا دست پخت شما را دوست دارم بسيار روان تعليم ميدهيد تشكر ميكنم موفق باشيد

  36. BR ARMAGHANI Avatar

    سلام تشکر از اموزش مدت کل پخت خورشت چقدر بود و مدت زمان پخت مرغ بعد اضافه کردن به خورشت و مقدار رب انار لطف کنید.. صدا انقدر کمه دیگه با هندزفری هم جواب نمیده..سپاس

  37. mehri baghban Avatar

    علی دستت درد نکنه??????

  38. Mahvash Ardalan Avatar

    درودهاااااا.فریبا جون صدای کلیپ هات واقعا مدتیه خیلی کمه حتی با هند فری( لطفا یک بررسی بکن)

  39. Amir Seyedzadeh Avatar

    آفرین، من خودم آشپز هستم . وقتی خورش درست می کنم همه مخلفات دست به دست هم و یک صدا از جلو نظام می ایستند. من ۲۸۷ نوع خورش بلدم غیر فسنجون که از شما یادگرفتم

  40. K F Avatar

    پیاز سرخ نکنیم با گردو بپزه مزه خامی نمیده

  41. Parwani Anisa Avatar

    اگه رب انار نداشته باشیم چیکار کنیم

  42. mahnaz eskandari Avatar

    فقط میفرمایید رب انار چجوری درست کنیم

  43. mahnaz eskandari Avatar

    واقعا مرسی فریبا جون خیلی عالی بود خیلی من درست کردم با روش شما خیلی خوشمزه شد

  44. زه قا Avatar

    ممنونم بانوی هنرمتدبااینکه من قبلاهم درست کرده بودم ولی طبق اموزش شما درست کردم عالی شد??

  45. mozhgan f Avatar

    سلام فریبا جون. خدا قوت عزیزم ❤?بعد از اضافه کردن مرغها چند دقیقه اجازه پخت مرغ دادین؟

  46. architect m Avatar

    چند دقیقه خورشت باید بمونه که جا بیفته؟

  47. سحر صبوری Avatar

    منظور از فلفل، فلفل سیاه یا قرمز؟؟؟

Leave a Reply to mahnaz eskandari Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *