طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe
Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …
#طرز #تهیه #خورشت #فسنجان #به #روشی #ساده #خوشمزه #با #آشپزخانه #فریبا #Easy #fesenjan #recipe
خوشمزه
Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …
iranian food,lifehack,life hack,persian food,easy recipe,simple recipe,easy persian food,simple,easy,khoresht fesenjan,fesenjan,khoresht majlesi,fesenjan majlesi,yummy fesenjoon,خورشت فسنجان,خورشت فسنجون,فسنجان,فسنجون,فسنجون عالی,خورش فسنجون,آموزش فسنجان با روشی ساده,آموزش فسنجان سنتی,فسنجان سنتی,فسنجون سنتی,دستور تهیه فسنجون,غذای اصیل ایرانی,خورشت فسنجان با نکات ریز آن,غذای شیک,iranian food recipes,غذای خانگی,homemade,آشپزی
صدا بگوش نمیرسد اما سپاس از زحمتی که کشیدید
پس تفت گردو چی؟
ممنونم ازت فریبا جون ،همیشه سلامت باشی عزیز
درست کردم دقیقا ب همین روش و با رسپی شما ،، مثله همیشه غذام بارسپی شما عالی و جانانه شد ، دوستون دارم ، دستتون درد نکنه ❤️.
مرسی فریبا جون خسته نباشید
فریبی جون می خواستم بدنم مگه نباید گردو را یک تفت داد. یا رب گوجه فرنگی را چرا اضافه میکنیم. مرسی. از زخماتون
درووود بر شما .
ساده اما گران البته در ایران
باتشکر فراوان از آموزشهای
عالی ونمونتون عزیزدل
پاینده باشید،????❤️❤️
رب گوجه فرنگی و فلفل داخل فسنجانی که شیرین خواهد شد؟؟
دستت درد نکنه
سلام خسته نباشید رب گوجه توی فسنجون نریخت چطوری هست
با درود فراوان مرسی از اموزش عالی شما فقط صد حیف که صدا تقریبا نا مفهومه تورو خدا در مورد صدا یه کمی د
درود بر بانو بسیار زیبا و خوشمزه و درجه یک شده مثل همیشه و نکات بسیار مهم در روش پخت فسنجان با مرغ را فرمودید دیگه بی نظیرتر شد دستتان گلباران??☀???????❤❤❤❤
خیلی عالی آموزش میدین ?از وقتی کانال شما رو پیدا کردم خیلی نکته های آشپزی یاد گرفتم ???
به به عالی چه خورشیدی.،??????????فریباجون همین الان برای خواهران ودخترعمووعمه ام فرستادم گفتم که توکانالتون عضوبشن،☺️☺️
سلام خسته نباشید فسنجون درست کردم رب زیاد کردم مزش به تلخی میزنه لطفاراهنمایی کنید ممنون
ممنون بانوی هنرمند برای چندمین بار این روش را درست کردم و یکی از بهترین ها شده پایدار و برقرار باشید ❤️❤️❤️???
سلام دوستان میخوام بهتون یه رادیو معرفی میکنم. به اسم"رادیو گلچین لس آنجلس".
این لینک مستقیم رادیوشه برنامه های قشنگی داره و من واقعا از شنیدنشون لذت میبرم.
اگر دوست داشتید به رادیوشون یه سر بزنید.
http://listen.yasamangolchin.com/
Nategh nadari hamshireh….?
من همیشه از رسپی های شما استفاده میکنم خداییش همه عالین خدا قوت بانو مرسی ??
زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم
Thanks
خیلی ممنون! مرحله نهایی که مرغ رو اضافه می کنیم چه قدر باید صبر کنیم تا جا بیفته خورش؟ اصلا کیفیت این جا افتادن چه طوریه یعنی خورش باید به چه فرمی دربیاد تا بگیم جا افتاده؟
سلام فریبا جون خسته نباشی عزیرم بهترین روش بود لایک داری عزیزم ???❤❤❤
سلام. دستتون درد نکنه . فقط اگه ممکنه صدای فیلم را کمی. زیاد کنید . برای من کمی صدا ضعیف بود. موفق باشید. منتظر ویدیو بعدی شما هستم. خدانگهدار.
سلام فریبا جان، ممنون بابت آموزشهای
حرفه ایتون، یه سوال دارم، اگر به همین روش ولی با تکه های سینه مرغ درست کنم به همین خوشمزگی میشه ؟
عالی بود فریبا خانم من کانال زیادی را دیم ولی تو بهترینی خلاصه برای عید امسال درست می کنم قربان تو سلامت وتندرست باشی
خسته نباشید عالی بود فقط اینکه صدا خیلی ضعیف هست . ممنون
خیالم راحت شد همیشه خانمم برام قیافه میگرفت که فسنجان خیلی سخته و من درست نمیکنم.. با این آموزش خوب شما دیگه طلاقش میدم و خودم درست میکنم … دستتان درد نکنه خانم با وقار و هنر مند
ممنونم فریبا خانم عزیز، من این غذارو با این دستور پختم ، محشر شد! همسرم و دخترم کلی کیف کردند. این اولین بار بود که رب به غذا میزدم. ممنونم ازتون ، پایدار و سلامت باشید♥️
خسته نباشید اگه سه تا ران مرغ استفاده کنم آیا باید سایر مواد هم کم کنم ؟ البته گردو رو میدونم ولی سایر مواد هم آیا باید کم بشه ؟
بهتررررررررین و عالی ترین دستور پخت فسنجون، من ده ها بار از روی این رسپی فسنجون درست کردم هر بار عالی شد، مرسی فریبا خانم هنرمند ❤???
خدایی دست شما درد نکنه خیلی عالی از الان فالوور و طرفدار شما هستم ??❤
با دُؤرؤد. متوجه نشدم كه چرا آبليمو را اضافه كردين خود رُب انار ترشه چون شكر اضافه كردين .
قبلا سوال کردم جواب ندادید / اگر رب ترش نبود برای ترش کردنش چکار کنم ؟ / مرسی عزیزم
در شمال ایران کسی شکر و ابلیمو نمیزنه درانجا فسنجان ترش درست میشه ، ???
خانم فريبا دست پخت شما را دوست دارم بسيار روان تعليم ميدهيد تشكر ميكنم موفق باشيد
سلام تشکر از اموزش مدت کل پخت خورشت چقدر بود و مدت زمان پخت مرغ بعد اضافه کردن به خورشت و مقدار رب انار لطف کنید.. صدا انقدر کمه دیگه با هندزفری هم جواب نمیده..سپاس
علی دستت درد نکنه??????
) was
درودهاااااا.فریبا جون صدای کلیپ هات واقعا مدتیه خیلی کمه حتی با هند فری( لطفا یک بررسی بکن)
آفرین، من خودم آشپز هستم . وقتی خورش درست می کنم همه مخلفات دست به دست هم و یک صدا از جلو نظام می ایستند. من ۲۸۷ نوع خورش بلدم غیر فسنجون که از شما یادگرفتم
پیاز سرخ نکنیم با گردو بپزه مزه خامی نمیده
??سپاس
اگه رب انار نداشته باشیم چیکار کنیم
فقط میفرمایید رب انار چجوری درست کنیم
واقعا مرسی فریبا جون خیلی عالی بود خیلی من درست کردم با روش شما خیلی خوشمزه شد
ممنونم بانوی هنرمتدبااینکه من قبلاهم درست کرده بودم ولی طبق اموزش شما درست کردم عالی شد??
سلام فریبا جون. خدا قوت عزیزم ❤?بعد از اضافه کردن مرغها چند دقیقه اجازه پخت مرغ دادین؟
چند دقیقه خورشت باید بمونه که جا بیفته؟
منظور از فلفل، فلفل سیاه یا قرمز؟؟؟