طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe

طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe



Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …

#طرز #تهیه #خورشت #فسنجان #به #روشی #ساده #خوشمزه #با #آشپزخانه #فریبا #Easy #fesenjan #recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

Fesenjan/ Walnut Stew recipe. Crushed Walnuts 500 gr Chicken As much as desired Pomegranate Molasses 300 gr Sugar 3-5 Tbsp Lemon Juice 3 Tbsp Salt 1 …

iranian food,lifehack,life hack,persian food,easy recipe,simple recipe,easy persian food,simple,easy,khoresht fesenjan,fesenjan,khoresht majlesi,fesenjan majlesi,yummy fesenjoon,خورشت فسنجان,خورشت فسنجون,فسنجان,فسنجون,فسنجون عالی,خورش فسنجون,آموزش فسنجان با روشی ساده,آموزش فسنجان سنتی,فسنجان سنتی,فسنجون سنتی,دستور تهیه فسنجون,غذای اصیل ایرانی,خورشت فسنجان با نکات ریز آن,غذای شیک,iranian food recipes,غذای خانگی,homemade,آشپزی

50 Replies to “طرز تهیه خورشت فسنجان به روشی ساده و خوشمزه با آشپزخانه فریبا Easy fesenjan recipe”

  1. درست کردم دقیقا ب همین روش و با رسپی شما ،، مثله همیشه غذام بارسپی شما عالی و جانانه شد ، دوستون دارم ، دستتون درد نکنه ❤️.

  2. فریبی جون می خ‌واستم بدنم مگه نباید گردو را یک تفت داد. یا رب گوجه فرنگی را چرا اضافه می‌کنیم. مرسی. از زخماتون

  3. درووود بر شما .
    ساده اما گران البته در ایران
    باتشکر فراوان از آموزشهای
    عالی ونمونتون عزیزدل
    پاینده باشید،????❤️❤️

  4. درود بر بانو بسیار زیبا و خوشمزه و درجه یک شده مثل همیشه و نکات بسیار مهم در روش پخت فسنجان با مرغ را فرمودید دیگه بی نظیرتر شد دستتان گلباران??☀???????❤❤❤❤

  5. به به عالی چه خورشیدی.،??????????فریباجون همین الان برای خواهران ودخترعمووعمه ام فرستادم گفتم که توکانالتون عضوبشن،☺️☺️

  6. ممنون بانوی هنرمند برای چندمین بار این روش را درست کردم و یکی از بهترین ها شده پایدار و برقرار باشید ❤️❤️❤️???

  7. سلام دوستان میخوام بهتون یه رادیو معرفی‌ می‌کنم. به اسم"رادیو گلچین لس آنجلس".
    این لینک مستقیم رادیوشه برنامه های قشنگی داره و من واقعا از شنیدنشون لذت میبرم.
    اگر دوست داشتید به رادیوشون یه سر بزنید.
    http://listen.yasamangolchin.com/

  8. زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم

  9. خیلی ممنون! مرحله نهایی که مرغ رو اضافه می کنیم چه قدر باید صبر کنیم تا جا بیفته خورش؟ اصلا کیفیت این جا افتادن چه طوریه یعنی خورش باید به چه فرمی دربیاد تا بگیم جا افتاده؟

  10. سلام. دستتون درد نکنه . فقط اگه ممکنه صدای فیلم را کمی. زیاد کنید . برای من کمی صدا ضعیف بود. موفق باشید. منتظر ویدیو بعدی شما هستم. خدانگهدار.

  11. سلام فریبا جان، ممنون بابت آموزشهای
    حرفه ایتون، یه سوال دارم، اگر به همین روش ولی با تکه های سینه مرغ درست کنم به همین خوشمزگی میشه ؟

  12. عالی بود فریبا خانم من کانال زیادی را دیم ولی تو بهترینی خلاصه برای عید امسال درست می کنم قربان تو سلامت وتندرست باشی

  13. خیالم راحت شد همیشه خانمم برام قیافه میگرفت که فسنجان خیلی سخته و من درست نمیکنم‌.. با این آموزش خوب شما دیگه طلاقش میدم و خودم درست میکنم … دستتان درد نکنه خانم با وقار و هنر مند

  14. ممنونم فریبا خانم عزیز، من این غذارو با این دستور پختم ، محشر شد! همسرم و دخترم کلی کیف کردند. این اولین بار بود که رب به غذا میزدم. ممنونم ازتون ، پایدار و سلامت باشید♥️

  15. خسته نباشید اگه سه تا ران مرغ استفاده کنم آیا باید سایر مواد هم کم کنم ؟ البته گردو رو میدونم ولی سایر مواد هم آیا باید کم بشه ؟

  16. بهتررررررررین و عالی ترین دستور پخت فسنجون، من ده ها بار از روی این رسپی فسنجون درست کردم هر بار عالی شد، مرسی فریبا خانم هنرمند ❤???

  17. سلام تشکر از اموزش مدت کل پخت خورشت چقدر بود و مدت زمان پخت مرغ بعد اضافه کردن به خورشت و مقدار رب انار لطف کنید.. صدا انقدر کمه دیگه با هندزفری هم جواب نمیده..سپاس

  18. آفرین، من خودم آشپز هستم . وقتی خورش درست می کنم همه مخلفات دست به دست هم و یک صدا از جلو نظام می ایستند. من ۲۸۷ نوع خورش بلدم غیر فسنجون که از شما یادگرفتم

Leave a Reply to Nakisa ESmaeili Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *