طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و آسان کمترین زمان.Halka Recipe.Halka Tarifi. HALKA TATLISI.Halka Rezept.

طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و آسان کمترین زمان.Halka Recipe.Halka Tarifi. HALKA TATLISI.Halka Rezept.



طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و آسان کمترین زمان# Halka Recipe# Halka # Tarifi HALKA TATLISI# Halka Rezept# دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش …

#طرز #تهیه #بامیه #ترکی #خوشمزه #آسان #کمترین #زمانHalka #RecipeHalka #Tarifi #HALKA #TATLISIHalka #Rezept

خرید لمینت دندان

خوشمزه

طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و آسان کمترین زمان# Halka Recipe# Halka # Tarifi HALKA TATLISI# Halka Rezept# دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش …

شیرینی بامیه,بامیه ترکی,بامیه عربی,بامیه افغانی,طرزتهیه بامیه,آموزش درست کردن بامیه,Halka Rezept,Halka Recipe,Türkish Dessert,Halka Tatlisi Recipe,Sweet Recipe,Halka Tatilsi nasil yapilir,Halka tatli Rezept,Nachtisch Rezept Selber machen,Spritz kuchen Rezept,طرزتهیه بامیه خانگی,طرزتهیه زولبیا و بامیه,طرزتهیه بامیه ایرانی,easy baklava recipe,turkish food,turkish recipes

38 Replies to “طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و آسان کمترین زمان.Halka Recipe.Halka Tarifi. HALKA TATLISI.Halka Rezept.”

  1. با عرض سلام دوستان عزیز لطفا کانال من را سبسکرایب و ویدیو را لایک کنید و سوال که بیشتر دوستان داشتند در مورد آرد سوجی لینک ویدیو که آرد سوجی را نشان دادم گذاشتم رویش کلیک کنید تا ویدیو را ببینید تشکر از شما عزیزان ❤??⬇️
    https://youtu.be/7wAH71ymYdc

  2. سلام دستت درد نکنه خلیی زیبا دروست کردی مثل همیشه ، فقط میشه لطفآ بگید آرد سچی چه در آلمان هم پیدا میشه ???

  3. به به چقدر عالی بود خواهر عزیزم من ایرانی هستم حتما درست میکنم تشکر فراوان سالم و پاینده باشید ??❤?????⚘??

  4. سلام مبیناجان اول بگم واقعا عالی عالی دست کردین و هم خیلی عالی توضیح میدین ،ادوتا سئوال داشتم ارد سوجی همون سمولینات ؟ایا میشه اره سوجی ره حذف کرد؟

  5. سلام
    ببخشید میشه بگید این ماسوره بزرگ را از کجا خریدید؟ چون من از این ماسوره بزرگ جایی ندیدم همشون از این کوچیکها هست که برای خامه استفاده میشه

Leave a Reply to Vahid Abazari Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *