طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه با تمام نکات طلایی . Bamieh, Tulumba Recipe Tulumba tatlisi Tarifi,

طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه با تمام نکات طلایی . Bamieh, Tulumba Recipe Tulumba tatlisi Tarifi,



طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه با تمام نکات طلایی, Bamieh, Tulumba Recipe Tulumba tatlisi Tarifi, دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش تان آمده باشد …

#طرز #تهیه #بامیه #ترد #خوشمزه #با #تمام #نکات #طلایی #Bamieh #Tulumba #Recipe #Tulumba #tatlisi #Tarifi

خرید لمینت دندان

خوشمزه

طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه با تمام نکات طلایی, Bamieh, Tulumba Recipe Tulumba tatlisi Tarifi, دوستان عزیز خوش آمدید به کانال من و امیدوارم که خوش تان آمده باشد …

ماه رمضان,زولبیا بامیه,طرز تهیه بامیه,Tulumba Rezept,Tulumba,Tulumba Tarifi,Tulumba tatlisi Tarifi,طرزتهیه بامیه,Halka Rezept,بامیه ترد و خوشمزه,بامیه افغانی,بامیه ایرانی,شیرینی بامیه,آموزش درست کردن شیرینی بامیه,شیرینی بامیه با شربت بار,شیرینی بامیه خانگی,درست کردن شیرینی بامیه,Persian Bamiye,شیرینی بامی,طریقه الحلویات

Comments

36 responses to “طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه با تمام نکات طلایی . Bamieh, Tulumba Recipe Tulumba tatlisi Tarifi,”

  1. Mobina shafai Avatar

    سلام دوستان عزیز خوشحالم با یک ویدئو جدید در خانه شما عزیزان آمدم و لطفا ویدئو را لایک کنید و در کامنت نظراتان را بنویسید تشکر از حمایت شما عزیزان ???❤?

  2. Hossein oji Avatar

    بهارم..سلام…تشکر از شما عزیز به به دستتان درد نکنه ????????????

  3. Schima Mostamandi Avatar

    سلام بسیار عالی تشکر میکنم
    از روغن مایع میتانیم استفاده کنیم مه مسکه نمیتانم بخورم

  4. Rahele Nazari Avatar

    بسيار عاليست

  5. Elham Haidar Avatar

    سلام دست شما درد نکنه عالی بود خواهر میشه بگویی مه که داخل شربت میمانم بعد. بیرون میکنم شربت به روی بامیه هایم شکرک میشه سفید سفید میشه بگویی چرا خواهر جان

  6. shayeste. Avatar

    چرا اینقدر پف کرده چی ریختین تو آردش

  7. Mohammad Raza Maliki Avatar

    Ganz gut und deutlich erklärt ??

  8. Shoib Adib Avatar

    مبینا خواهر از یاد دادنت کده گپ زدنت زیاد اس

  9. Bayan Aminpour Avatar

    Ba salam khedmate shoma va mamnon az amozeshe zibaton mikhastam dalile seft shodane bamiye chiye mamnon misham javab bedin ????

  10. Bahara rizai Avatar

    عالی خواهر عزیزم موفق باشید

  11. Dewana Mazar Avatar

    واقعا خیلی عالی بود خواهر محترم????

  12. Khalil Mohammadi Avatar

    بسیار زیبا

  13. armanتشکر دوست عزیزم sakhiyar Avatar

    بسیار عالی موفق باشی خواهرم

  14. اشرف سلامی Avatar

    من درست میکنم ولی تردنمیشه البته بادستورشمادرست نکردم

  15. A A Avatar

    خیلی ممنون. چه لهجهٔ قشنگی هم دارید.

  16. Fatemeh Bagranizadeh Avatar

    عالی عزیزم. سوال داشتم ،شربت باید گرم باشه یا اینکه باید سرد باشه زمانی که زولبیا آغشته به شربت میشه؟.مرسی عزیزم ❤?☘

  17. Wais Afg Avatar

    Salam okei ??⚘?❤??????????

  18. Hüsna'nın Mutfağı Avatar

    Eline sağlık afiyeltle tüketin ?????

  19. نازنین مهدوی Avatar

    آفرین خواهر گرامی موفق باشی همیشه

  20. Ziba Hoseini Avatar

    ممنون خواهر گرامی بسیار عالی خسته نباشی

  21. Mohamad Amiri Avatar

    بجای شکر هم از عسل استفاده کن توی بامیه هم مغز پسته آسیاب شده بریز و از روغن کنجد یا زیتون استفاده کن روغن هم بزار داغ بشه ولی بامیه را زیاد توی روغن نماند

  22. Mohamad Amiri Avatar

    اگر می خوای بامیه و زولبیا ترد درست کنی بهش تخم مرغ یک عدد پکینگ پودر و آرد برنج استفاده کن ببین چطور میشه

  23. morteza MORADMAND Avatar

    ممنون از ویدیوی زیبای شما بسیار عالی هستع

  24. Nasrin Shakibnia Avatar

    خیلی عالی بود،ممنون ???

  25. Zivar Feizi Avatar

    عالی بوس?

  26. velensco Andrew Avatar

    بامیه و زولبیا را کجا نگه داریم تا نرم نشه و چرا بامیه های عربی و ترک یا ایرانی شربتی که درست میکنید بعضی جاها میگویید پانزده دقیقه بجوشه بعضی وقتها میگویید ده دقیقه این مهم هست یا فرقی نمیکنه متشکر از شما

  27. velensco Andrew Avatar

    آیا شربت بامیه بازولبیا فرق میکنه ومدتی که باید روی حرارت باشه فرق داره

  28. م همراه Avatar

    مبینا عزیز و گرامی عالی است هم رنگ آن و هم طمع آن بی نظیر است، از راه دور میبوسمتون عزیزم و به خدای بزرگ میسپارمتان و خدانگهدار تان باشد. ??????????❤???????

  29. Mahbooba Rezai Avatar

    تشکر خواهر گلم همیشه ویدیوی تان را میبینم بسیار یک آشپز خوب وعالی هستید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *