طرز تهیه بامیه ایرانی دقیقا به سبک و مزه قنادی | Bamieh Recipe Persian

طرز تهیه بامیه ایرانی دقیقا به سبک و مزه قنادی | Bamieh Recipe Persian



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#طرز #تهیه #بامیه #ایرانی #دقیقا #به #سبک #مزه #قنادی #Bamieh #Recipe #Persian

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

بامیه,زولبیا بامیه,بامیه طرز تهیه,بامیه ترکی,بامیه خانگی,بامیه افغانی,آشپزی با سنا,غذای ایرانی,آشپزی ایرانی,بامیه شیرینی,بامیه عربی,بامیه ترکیه,زولبیا بامیه خانگی,زولبیا بامیه خانم گلاور,زولبیا بامیه قنادی,زولبیا بامیه معروف اصفهان,زولبیا بامیه خانم گل آور,زولبیا بامیه رزا منتظمی,زولبیا و بامیه,زولبیا بامیه طرز تهیه,رمضان,آشپزی ماه رمضان,دسر,دسر ایرانی,بامیه ایرانی,زولبیا بامیه ماه رمضان,bamieh irani,bamieh recipe persian

Comments

26 responses to “طرز تهیه بامیه ایرانی دقیقا به سبک و مزه قنادی | Bamieh Recipe Persian”

  1. bigFANsuliman,,,javad Avatar

    چرا کامت های مره لودا

  2. فاطمه Avatar

    میشه گلوگز نزنیم؟؟؟

  3. Narges Jahanjo Avatar

    درود بر شما و میهمان‌های پیجتون خواستم تشکر کنم از شما بابت رسپی زولبیا و بامیه. درست کردم و هرکسی خورد گفت محشره . خودمم که بامیه بخور نبودم خوشم اومده . ممنونم از شما

  4. حمید نظری Avatar

    گاها مغازه های بزرگ را میبینم که خالیند و بعلت مالیات بالا و هزینه برق تجاری و ….. نمیصرفد شغلی ایجاد کرد که سود و منفعت قابل توجهی دارا باشد ، اگر از اعضا فردی یا پدرش مغازه بزرگ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متر دارد میتواند قنادی یا تولید انواع نان باگت بزند لکن بعلت چندین برابر شدن مواد اولیه شیرینجات طی دو سه سال اخیر ، سود قنادی پایین امده اما نان باگت هم جزویی از سبد غذایی خانوارها شده و هم سودش بالای ۷۰ درصد است البته بشرط کیفیت بالا …. سرمایه جهت خرید دستگاها مثل رولکن و گرمخانه و فر طبقه ای و …. حدود پانصد میلیون میخواهد ، بهترین کارخانه ایرانی مرشدی میباشد و خارجی هم دستگاههای المانی برترند و بالطبع گرانتر . جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم مراجعه کنید . ضمنا گرفتن جواز کسبش نیز مشکل است و مثل بقالی نیست تو یه کوچه شیش تا بقالی باشه … و‌ فاصله و حد و حدود متراژی دارد

  5. حمید نظری Avatar

    سایر شیرینجات چون اوستاکار قناد دارد و هم حقوقش بالاست و هم میخواهد هنرش را به رخ بکشد تمام تلاش و هنرش را به کار میگیرد تا شیرینی اعلا و درست درمون و با کیفیت ارائه نماید زیرا در صنف اتحادیه قنادان اسم و رسمی پیدا نموده ولذا هر چه حرفه‌ای تر باشد ، حقوق بالایی طلب خواهد کرد

  6. حمید نظری Avatar

    بعنوان کسی که در حیطه نان باگت و شیرینجات فعالم عارضم هرگز زولبیا بامیه را از قنادی نخرین و حد‌الامکان خودتان در خانه تهیه کنین ، زیرا از روغن بی کیفیت و سوخته استفاده میشود … سود بالایی دارد اما ما از خیر سودش گذشتیم و کلا جمع کردیم … لازم به ذکر است گاها مشکل از قنادان نیست بلکه مشکل از کارگران گشاد و تنبل است ،، هر چه میگوییم روغن را زود به زود عوض کن ،، چون تعویض روغن و تمیز کردن تشکیلاتش زحمت میطلبد عموما این کار را نمی‌کنند و انقدر سرخ میکنند که روغن تبدیل به قیر میشود …. تازه منت هم میگذارند که دیر به دیر روغن عوض کنیم به نفع شماست …. کارگر جماعت شده اند ارباب و بعضا حرف صاحبکار را به کلیه چپشان هم حساب نمی کنند ( البته نه همه شان بلکه معدودی)
    اما سایر شیرینجات قنادیها مشکل خاصی ندارند و براحتی میشود خرید …‌ اما تاکید میکنم زولبیا بامیه و کلا شیرینجات سرخ کردنی مثل پیراشکی را به هیچ وجه من الوجود نخرین مگر به عینه مرحله سرخ شدن و روغنش را ببینید …

  7. Morvarid Khanoom Avatar

    مرسی سنا جان.

  8. Sakina Ghafouri Avatar

    تشکر خواهر جان عالی بود

  9. shayeste. Avatar

    سلام بانو ممنون از آموزشتون من درست کردم عالی شد ??⚘

  10. Yusuf Zafar Avatar

    سلام میشه اندازه یک کیلو آرد را بگید که چه اندازه تخم مرغ استفاده میشه و چه اندازه آب ممنون.

  11. Nisar Kabiri Avatar

    همزن برقی ندارم چیکار کنم
    ?

  12. Bayan Aminpour Avatar

    Salam sana joon mamnon az amozeshe khobet ye soal sana joon dalil seft shodane bamiye chiye ? Mamnonam age rahnamai koni ????

  13. نور العراق Avatar

    دستت درد نكنه. خوش شغل

  14. حسین برزگر Avatar

    سلام عذر خواهی میکنم .بامیه هایی که درست کردم طعمش خوب شد ولی تنها تفاوتش با بامیه قنادی یکی هرجور بامیه توشربت میزارم چندساعت بعد روی بامیه اصلا شربت وجود نداره ودوم بامیه بیرون خیلی پوک هس وقتی گاز میزنی توی بامیه خالی هس واون فضا پراز شهد میشه ولی بامیه من خوشمزه هس ولی پوک نمیشه .لطفا راهنمایی کنین میشه مثلا کاری کرد بامیه ها پوک بشه.ممنونم از صبر وراهنمایی هاتون .

  15. zohreh fazeli Avatar

    با شعله روشن خمیر رو به هم میزنید؟ یا گاز رو خاموش کردین و به هم زدین؟

  16. Asma Hassani Khiabani Avatar

    من با این دستور درست کردم متاسفانه شربت بار خیلی خیلی سفت شد فک کنم اندازه های شربت بار درست نیست

  17. حسین برزگر Avatar

    سلام ببخشید برای تهیه بامیه از هر اردی میشود استفاده کرد یا ارد کندم مخصوص قنادی باید باشه.من با ارد نان لواش درست کردم خیلی راضی نبودم .لطفا راهنمایی کنین.ممنون ومتشکر.

  18. S Mm Avatar

    ببخشید این شربت بار خیلی شد مقدراش؛ میشه مقدار اضافیش ذر یخچال قرار بدم و برای دفعه بعد استفاده کنم؟

  19. Shahnaz Taheri Avatar

    ?عالی شد مرسی جانم

  20. Sediqa Ahmadi Avatar

    گلوکز چیه ،از کجا تهیه کنم ؟؟؟ به آلمانی چی میشع لطفا

  21. Mobina Mosadegh Avatar

    من درست کردم معرکه شد

  22. negin Avatar

    سلام میشه بگید گلوکز چیه

  23. Tom Krueger Avatar

    برای افتار عالیه و خوشمزس ولی توصیه میکنم بیشتر از پنجتا نخورین چون خیلی پر چرب و شیرینه ? نسخه عالی بود موفق باشید ?

  24. Bayan Aminpour Avatar

    Salam mojadad sana jan mikhasatam andazeye sare masoratono bedanam chon dar Amazon model ziyade va nemidona. Che andazei bayada order bedam mamnonam azizam ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *