طرز تهیه استانبولی متفاوت وخوشمزه را فقط با خوشمزه تجربه کنیدوچرا این غذااسمش استانبولی است؟تاریخچه?

طرز تهیه استانبولی متفاوت وخوشمزه را فقط با خوشمزه تجربه کنیدوچرا این غذااسمش استانبولی است؟تاریخچه?



استانبولی برنج ۳پیمانه گوشت چرخکرده ۵۰گرم سیب زمینی حبه یی خرد شده ۲عدد متوسط گوجه رنده شده ۲عددمتوسط رب ۱ق غ پیازنگینی خرد شده ۱عدد نمک بمیزان لازم …

#طرز #تهیه #استانبولی #متفاوت #وخوشمزه #را #فقط #با #خوشمزه #تجربه #کنیدوچرا #این #غذااسمش #استانبولی #استتاریخچه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

استانبولی برنج ۳پیمانه گوشت چرخکرده ۵۰گرم سیب زمینی حبه یی خرد شده ۲عدد متوسط گوجه رنده شده ۲عددمتوسط رب ۱ق غ پیازنگینی خرد شده ۱عدد نمک بمیزان لازم …

استانبولی,متفاوت وخوشمزه,خوشمزه,khoshmaze2020,khoshmaze2020#

Comments

16 responses to “طرز تهیه استانبولی متفاوت وخوشمزه را فقط با خوشمزه تجربه کنیدوچرا این غذااسمش استانبولی است؟تاریخچه?”

  1. نیکا نیکا Avatar

    گوشت گاو بهتره یا گوسفند

  2. Persian wedding Avatar

    ممنون ❤️?❤️

  3. Asef Husiyni Avatar

    دروغ این غذای ترکی استانبولی نیست من در ترکه زندگی میکنم در رستوران کارمی کنم اسپرم اما اینجوری غذا در ترکیه ندیدم

  4. Karim Bahmani Avatar

    کوتاه،مختصر و مفید

  5. زهرا احمدزاده Avatar

    لوبیا سبز ونخودفرنکی نمیریزین???

  6. لایوستان Avatar

    اقا من یه سوال دارم اخر نفهمیدیم باید دم کن بزارم یانه خیلی جاها میگن نباید گذاشت هرجا یه نکته متفاوت میگن.

  7. yas a Avatar

    عالی بود ولی خیلی غذا روهم میزنید سرگیجه گرفتم?

  8. Mohammad Fatemi Avatar

    خسته نباشید میشه به جای گوشت سویا بریزیم

  9. Aylar Ahmadnezhad Avatar

    ما سیب زمینیو جدا سرخ میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و بعد قاطی برنج نیم پز میکنیم!

  10. Hamid Alipor Avatar

    سلام میشه با گوشت مرغ استامبولی درست گرد و برای از بین رفتن بوی زخم مرغ در برنج چکار باید کرد

  11. Ebi Fallah Avatar

    مرسی ممنون عالی بود

  12. Omid rahsepar Avatar

    ممنونم ، خیلی خوب بود من درست کردم و خیلی چسبید ??

  13. Chicago Luxury Homes Avatar

    فقط پنجاه گرم گوشت؟؟؟

  14. Farideh Assadi Avatar

    بسیار عالی و قشنگ شرح دادید موفق باشید. با سپاس از شما.لطفا غذای معروف ترک بنام یورک رو بزارید ممنون میشم.

  15. پرنسا بارانی Avatar

    سلام گلم ممنون از استانبولی خوش آب و رنگت . عزیزم من توی پخت استامبولی و دمی گوجه مشکل دارم برنجم دون درنمیاد برنج رو زنده تر هم برمیدارم اونوقت ته دیگش سفت میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کن ⚘⚘⚘

  16. Arezoo Mehdizadeh Avatar

    سلام خسته نباشید من عاشق غذاهای ترک اتون هستم خیلی دوس دارم همشون رو یاد بگیرم.غذاهای خمیری هم لطفا بذارید.

Leave a Reply to Karim Bahmani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *