طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك

طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك

#طرز #تهيه #نان #ماست #خيلي #خوشمزه #آسان #شيك

خرید لمینت دندان

خوشمزه

کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو بادمجان,خورشت قیمه,خورشته بادمجان,نان بربری,نان تافتون,نان ساده,نان خانگی,نان تابه ای,نان شیرمال,نان کنجدی,شیرینی کاکاییویی,شیرینی خشک,شیرینی خامه ای,شیرینی قنادی,نان فتا,نان هزار لا,نان دو رنگ,نان مخصوص صبحانه,نان ایرانی,نان سرخک,نان افغانی,بولانی,نان ترکی,بورک,غذایترکی,غذای ایرانی,غذای افغانی,غذای هندی,ندا یاسی,بویان مختاری,لایو ندا یاسی,لایو امیر تتلو,امیر تتلو,persian food

Comments

41 responses to “طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك”

  1. halima jaberi Avatar

    ممنون دستتون درد نکنه . اگر ممکن هست . چند عدد نان از دو کیلو آرد درست کردید .

  2. maryam ghazizahedi Avatar

    مرسی که اینقدر زحمت میکشید??????❤️

  3. shohreh jannesari Avatar

    من عاشق كارهاي شما هستم فقط سوالم اينه كدوم كشور هستين ؟ فقط يك كنجكاوي ساده س❤️

  4. Hamila Parsipour Avatar

    وای ی ی ی ی ی به به ❤️چقدر خوش رنگ شده صبحانه با پنیر وعسل ای وای ? حتما درست می کنم خیلی ممنون عزیز ?

  5. Katia Torab Avatar

    دستتون درد نكنه . ممنون كه با ما هنرتونو به اشتراك گذاشتين. عصاره ى عشق هم در آن دخيل بود♥️??

  6. سپیده متکی Avatar

    سلام .یه سوال داشتم راجع به فر.شما فرتون رو قبل از پخت نون ها هم شعله پایین و هم بالا رو هم زمان روشن کردین.فر من این امکانو نداره که هم زمان شعله بالا و پایینش با هم روشن باشه.آیا میشه اول پایین روشن باشه بعد از اتمام پخت یه چن دقیقه کوتاه شعله بالا رو روشن کنم که طلایی بشه ؟کیفیت نون پایین نمیاد اینجوری؟

  7. John jones Avatar

    واقعا‌ عالی بود
    بسیار خوبش بود تانکیو

  8. behzad maleki Avatar

    ای جان دلم خواست دیوانه ها

  9. Farangis kakaei Avatar

    سلام خانم اسم دستگاهی که باهش خمیر درست کردی جی؟

  10. Semeen Saleh Avatar

    نون چیست? این که نان است?

  11. Farangis kakaei Avatar

    دستت درد نکنه عالی بود

  12. Farangis kakaei Avatar

    سلام نگفتی چند ساعت باید خمیر بمونه شما گفتی تا فردا ساعت ۸ نگفتی از ساعت چند بوده؟

  13. Grandma Love Avatar

    تشکر فراوان خدا نگهدار وقتی درست کردم به شما میگم‌ دستور شما را دوست دارم ?????

  14. Susan Chizarie Avatar

    مگه نانوایی ها ماست تو نون بربری میریزند ؟؟؟؟؟

  15. Shams Kachooey Avatar

    دستتون درد نکنه خیلی نان خوشمزه ‌عالی شده . همه خصوصا ایرانی‌ها عاشق نان هستند که خوشبختانه درایران عزیز ما هر شهری حتی هر روستایی نان مخصوص خودشونو می پزند . متاسفانه حقیر خودم رو از خوردن نان وبرنج و سیب زمینی معاف کردم چون سنم بالاست خوشبختانه در عرض یکسال ۱۵ کیلو کم کردم که خیلی خوشحالم حالا که برنامه شمارم دیدم روحم پر زد ولی برای سلامتی باید زحمت کشید بهر حال دستتون درد نکنه خیلی تمیز و عالی حتما خوشمزه هم هست نوش جانتان ..

  16. Vsh Vsh Avatar

    ای بابا اینا که همش استراحت میکنن پس کی کار میکنن؟؟

  17. Simin Moshfegh Avatar

    Merci hamin Alan miram drost konam kheili ali?????????????

  18. Bahare Birsan Avatar

    خیلی عالی من نون بربری از شما یاد گرفتم ،واقعا دستتون درد نکنه ،. این نان ماست رو هم درست میکنم ..????❤️?? فقط اینکه خمیر باید حدودا چند ساعت بمونه چون شما گفتین ۸ صبح فردا ، اون ساعتی که خمیر و درست کردین چه ساعتی بود ؟??

  19. Shararehh Danash Avatar

    ببخشید شکر توی آن نریختید ؟یعنی احتیاج ندارد ؟

  20. Laila Hasanzadeh Avatar

    دستت درد نکونه????????????????????

  21. Sara B. Avatar

    You said Salt, are you sure it is not Sugar? Yeast is with sugar, is it not?

  22. Omolbanin Shirzad Avatar

    دستکش چیه بابا

  23. Em  n Avatar

    خيلى نان خوش مزه ?????

  24. Zahra Bidgoli Avatar

    ممنون شما یکی از بهترینها هستید فقط یه سوال از حضورتان دارم فرمودید خمیر درست شده را تا هشت صبح فردا استراحت بدیم چه ساعتی شما درست کردید یا بقولی چند ساعت بلید استراحت داد ممنونتان میشوم ولقعا فوق العاده بود آفرین

  25. مهاجر الأناضول Avatar

    خيالي عالي ماشاء الله

  26. Mohamad Adil Avatar

    المكونات ملعقة كبيرة خميرة ملعقة كبيرة سكر م كبيرة ملح ربع كوب زيت كوبين لبن رائب كوبين ماء 2كيلو طحين القمح (دقيق)نعجنهم جيدا ونتركه لحد مايتضاعف حجمها حسب حرارة الجو وبعدها نشكلها ونمسحها ببيض ورشه حبة سوداء والف عافية
    شنو رئيكم بترجمتي?

  27. ruby alipour Avatar

    بسیار عالی کدبانوی گل واقعا عالی بود. من قبلا یکی از نان های تافتون شما را درست کردم
    خودم هم نان محلی جنوبی همیشه اما ماست و بعضی ها شیر هم میزنند . من آرد هندی میخرم بهش میگن آتا زرد
    یا آرد نخود احتمالا و با آرد گندم و سفید مخلوط میکنم.کاش من همسایه شما بودم اگر این را درست کنم شیرم

  28. حسين الشهيب Avatar

    اللهم صلى على محمد وآل محمد زند باد جمهوري إسلامي إيران

  29. Lamya Talep Avatar

    ماشاء الله عاشت ايدك استمر

  30. Ali Sina Avatar

    خانم خمیر شما کاملاً ترش کرده خمیره خیلی زیاد رخته اید

  31. Shahin Shahidi Avatar

    ممنونم من با یک دستور دیگه درست کردم نون ها یه کم سفت دراومد و ‌پفکی نشد خیلی هم خمیر را ورز دادم امیدوارم این دفعه خوب دربیاد

  32. Shahin Shahidi Avatar

    منظور شما از یک پیمانه چند سی سی یا ml یا اونس هست چون پیمانه ها مختلف هستن

  33. meghdad mousaviyan Avatar

    بسیار عالی بود فقط ماندگاری این نان تا چندروز است

  34. مریم مولایی Avatar

    بربری خودمونه?

  35. brno marouki Avatar

    اريد الاشتراك بقناتك لكن اريد الترجمه بالعربيه شكرا

  36. موده ورحمة Avatar

    ماشاء الله تبارك الله عليك روعة تسلم يدك راح اجربها لفطور بكره إذا ربي أراد شكرا خانم

Leave a Reply to Shahin Shahidi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *