طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك

طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك

#طرز #تهيه #نان #ماست #خيلي #خوشمزه #آسان #شيك

خرید لمینت دندان

خوشمزه

کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو بادمجان,خورشت قیمه,خورشته بادمجان,نان بربری,نان تافتون,نان ساده,نان خانگی,نان تابه ای,نان شیرمال,نان کنجدی,شیرینی کاکاییویی,شیرینی خشک,شیرینی خامه ای,شیرینی قنادی,نان فتا,نان هزار لا,نان دو رنگ,نان مخصوص صبحانه,نان ایرانی,نان سرخک,نان افغانی,بولانی,نان ترکی,بورک,غذایترکی,غذای ایرانی,غذای افغانی,غذای هندی,ندا یاسی,بویان مختاری,لایو ندا یاسی,لایو امیر تتلو,امیر تتلو,persian food

41 Replies to “طرز تهيه نان ماست ، خيلي خوشمزه، آسان و شيك”

  1. دستتون درد نكنه . ممنون كه با ما هنرتونو به اشتراك گذاشتين. عصاره ى عشق هم در آن دخيل بود♥️??

  2. سلام .یه سوال داشتم راجع به فر.شما فرتون رو قبل از پخت نون ها هم شعله پایین و هم بالا رو هم زمان روشن کردین.فر من این امکانو نداره که هم زمان شعله بالا و پایینش با هم روشن باشه.آیا میشه اول پایین روشن باشه بعد از اتمام پخت یه چن دقیقه کوتاه شعله بالا رو روشن کنم که طلایی بشه ؟کیفیت نون پایین نمیاد اینجوری؟

  3. دستتون درد نکنه خیلی نان خوشمزه ‌عالی شده . همه خصوصا ایرانی‌ها عاشق نان هستند که خوشبختانه درایران عزیز ما هر شهری حتی هر روستایی نان مخصوص خودشونو می پزند . متاسفانه حقیر خودم رو از خوردن نان وبرنج و سیب زمینی معاف کردم چون سنم بالاست خوشبختانه در عرض یکسال ۱۵ کیلو کم کردم که خیلی خوشحالم حالا که برنامه شمارم دیدم روحم پر زد ولی برای سلامتی باید زحمت کشید بهر حال دستتون درد نکنه خیلی تمیز و عالی حتما خوشمزه هم هست نوش جانتان ..

  4. خیلی عالی من نون بربری از شما یاد گرفتم ،واقعا دستتون درد نکنه ،. این نان ماست رو هم درست میکنم ..????❤️?? فقط اینکه خمیر باید حدودا چند ساعت بمونه چون شما گفتین ۸ صبح فردا ، اون ساعتی که خمیر و درست کردین چه ساعتی بود ؟??

  5. ممنون شما یکی از بهترینها هستید فقط یه سوال از حضورتان دارم فرمودید خمیر درست شده را تا هشت صبح فردا استراحت بدیم چه ساعتی شما درست کردید یا بقولی چند ساعت بلید استراحت داد ممنونتان میشوم ولقعا فوق العاده بود آفرین

  6. المكونات ملعقة كبيرة خميرة ملعقة كبيرة سكر م كبيرة ملح ربع كوب زيت كوبين لبن رائب كوبين ماء 2كيلو طحين القمح (دقيق)نعجنهم جيدا ونتركه لحد مايتضاعف حجمها حسب حرارة الجو وبعدها نشكلها ونمسحها ببيض ورشه حبة سوداء والف عافية
    شنو رئيكم بترجمتي?

  7. بسیار عالی کدبانوی گل واقعا عالی بود. من قبلا یکی از نان های تافتون شما را درست کردم
    خودم هم نان محلی جنوبی همیشه اما ماست و بعضی ها شیر هم میزنند . من آرد هندی میخرم بهش میگن آتا زرد
    یا آرد نخود احتمالا و با آرد گندم و سفید مخلوط میکنم.کاش من همسایه شما بودم اگر این را درست کنم شیرم

  8. ممنونم من با یک دستور دیگه درست کردم نون ها یه کم سفت دراومد و ‌پفکی نشد خیلی هم خمیر را ورز دادم امیدوارم این دفعه خوب دربیاد

Leave a Reply to سپیده متکی Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *