شیرینی دانمارکی -ashpaztork-jalal kazemi/DANIMARKALİ TATLİ/kurabıye

شیرینی دانمارکی -ashpaztork-jalal kazemi/DANIMARKALİ TATLİ/kurabıye

https://i.ytimg.com/vi/wOAoklscTF4/hqdefault.jpg



طرز تهیه انواع غذا و دسرهای ترک و ایرانی توسط جلال کاظمی از استانبول ترکیه مواد داخل شیرینی دانمارکی آرد سقید نصف لیوان شکر نصف لیوان وانیل نصف قاشق …

#شیرینی #دانمارکی #ashpaztorkjalal #kazemiDANIMARKALİ #TATLİkurabıye

خرید لمینت دندان

شیرینی

طرز تهیه انواع غذا و دسرهای ترک و ایرانی توسط جلال کاظمی از استانبول ترکیه مواد داخل شیرینی دانمارکی آرد سقید نصف لیوان شکر نصف لیوان وانیل نصف قاشق …

آشپز,ترک,جلال,کاظمیashpaztork,jalal,kazemi,kurabiye,doğum günü pastası,köstebek pasta,browni kurabiye,rulo pasta,tart kalıbında kek,alman pastası,pandispanya,yaş pasta,kurabiye çeşitler,kumlu pasta,çikolatalı pasta,çilekli pasta,pastalar,bisküvili pasta pudin,piramit pasta,bisküvi pastası,elsalı pasta,şeker hamurlu kurabi,ekler pasta,pudingli pasta,pudra şekerli kurabiye,tart kalıbında pasta,pudingli bisküvili pa,yaş pasta keki,şeker hamuru kurabiye

12 Replies to “شیرینی دانمارکی -ashpaztork-jalal kazemi/DANIMARKALİ TATLİ/kurabıye”

  1. سلام آقای جلالی منو ببخشید که در این ویدیو در مورد شیرینی بادامی از شما سوال میکنم چون من این شیرینی رو دیروز درست کردم اول اینکه من تمام مراحلی که شما آموزش دادید رو من انجام دادم ولی وقتی که موادمو ریختم تو پلاستیک که قالب بزنم شل بود ووقتی که ریختم توکاغذ ی که ته سینی کذاشتم خودس پهن شد و دومین سوال که وقتی توی فر از قبل آماده گذاشتم چون دوتا سینی شد یکی طبقه وسط و دومی طبقه ‌پایین تر سینی اول روش کلا صاف صاف و بدون ترک و دومی کمی ترک دار و پف خوابیده خلاصه سرتونو درد آوردم ولی خیلی ناراحت شدم که مثل شیرینی های شما قشنگ و پفدار نبود اگر امکان داره اشتباهات منو بهم بگین که کجا مشکل داره کارم بازم ممنون که پر حرفی منو تحمل کردید شب خوش

  2. عرض سلام آقای کاظمی
    ممنونم از دستور پخت شیرینی دانمارکی
    از این کرم برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد.
    آیا داخل کیک هم میشه بذاریم
    سپاسگزارم از راهنمایی شما??

  3. سلام جناب آقای کاظمی ممنون از این آموزش عالی که بسیار ساده و روان الان ساعت یه ربع به ۲ نیم شب ۱۴ فرو دین است که من مشتاقانه چندین بار دیدم و نکات لازم را یادداشت کردم انشالله سوالات و نتیجه را باستحضار جنابعالی می رسانم ممنون از زحمات شما انشالله در پناه خداوند بزرگ باشید. ???????

  4. سلام استاد
    چقدر عالی مثل همیشه
    تو این روزای قرنطینه دلمون به این جمع ها خوشه ۰
    امیدوارم تنون سالم باشه و دلتون خوش?
    امیدوارم

Leave a Reply to moji salahshoor Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *