روش تهیه مرغ افشاری _ یکی از خوشمزه ترین مرغ های سنتی و قدیمی ایرانی?

روش تهیه مرغ افشاری _ یکی از خوشمزه ترین مرغ های سنتی و قدیمی ایرانی?



مواد لازم برای تهیه مرغ افشاری به روش حمیده نوروزی مرغ ۱ تیکه پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ زب ۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ قیسی زردآلو …

#روش #تهیه #مرغ #افشاری #یکی #از #خوشمزه #ترین #مرغ #های #سنتی #قدیمی #ایرانی

خرید لمینت دندان

خوشمزه

مواد لازم برای تهیه مرغ افشاری به روش حمیده نوروزی مرغ ۱ تیکه پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ زب ۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ قیسی زردآلو …

حمیده نوروزی,رازهای آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش,آشپزی,مرغ افشاری,مرغ سوخاری,پلو مرغ,مرغ مجلسی,غذای سالم,غذای خوشمزه,نکات آشپزی,ترفندهای آشپزی,مرغ افشاری رازهای آشپزی,هنر آشپزی,آشپزی حرفه‌ای

Comments

36 responses to “روش تهیه مرغ افشاری _ یکی از خوشمزه ترین مرغ های سنتی و قدیمی ایرانی?”

  1. Nsm Nsm Avatar

    بخدا هر وقت فیلمای غذاهاتونو میبینم دهنم آب میوفته?????

  2. Marzieh Hashemi Avatar

    سلام.
    میشه به جای قیسی از آلو خورشتی استفاده کنیم؟

  3. Mehdi Hoseyni Avatar

    سلام درود از این همه غذاهای عالی که به ما آموزش میدهید.??????

  4. عسل M Avatar

    عالی?دستتون درد نکنه ❤چقدر هم دوست داشتنی هستید ❤

  5. Mehrad Brv Avatar

    بسیار عالی و کاربردی??????????????????

  6. M.A Refugium Avatar

    من نمیدونستم مرغ منم هست ?

  7. پری پری Avatar

    خیلی عالی بود

  8. Ashuq Hussain Fakhri Avatar

    خیلی عالی، سلامت باشید

  9. Meli Gery Avatar

    متشکر از روشی دیگر برای طبخ مرغ با تشکر از استاد‌گرامی ???

  10. Narges Zangeneh Avatar

    Thank you very much very delicious

  11. Mitra Tajik Avatar

    به به چه رنگو لعابی داره،دست گلتون درد نکنه بانو معلومه که باید غذای لذیذی باشه،حتما همینطوره، امیدوارم سلامت باشید .

  12. Elham mohammadi Avatar

    درود بر شما نازنین بانو،???

  13. امير العتابي Avatar

    مثل همیشه عالی بود ممنون و تشکر

  14. ياسمين ياوري Avatar

    پخت كامل و ظاهر خوش رنگ و لعاب

  15. lia kamil Avatar

    دستت درد نکنه دهنم آب افتاد

  16. roya sayadamoz Avatar

    سلام وخسته نباشید مادرعزیزو گرامی دستتون دردنکنه مثله همیشه عالیییییی

  17. Forogh Shoshtari Avatar

    سلام خسته نباشید چرا مرغ رو با پوست استفاده می کنید؟موفق باشید??

  18. Azam Mollazadeh Avatar

    بسیار عالی دستتون درد نکنه

  19. hiva zana Avatar

    خانوم نوروزی خسته نباشید

  20. fahime rajabi Avatar

    سلام حمیده جون خوب هستید.مثل همیشه عالی،???مرغ طعم دارنمیکنید.

  21. Az Pase Parde Negah Kon! Avatar

    وای که چقدر بی نظیرید??????

  22. samin sadr Avatar

    عالی مثل همیشه . سپاس ????♥️♥️♥️

  23. fariba kushi Avatar

    سلام عزیزم ،چقدر غذاهائی که آموزش میدید متنوع هست و عالی ??

  24. Mina Karami Avatar

    لطفا مسما بادنجان و رشته پلو با خورش قیمه را هم آموزش دهید و آذریها در ارومیه قدیم یه غذا به اسم کوفته ریزه داشتند که مادر بزرگها درست میکردند ولی الان بلد نیستیم

  25. Sally Khajeh Avatar

    سلام بهترینم مهربونم امیدوارم که خوب باشید مامان خوش قلب و بزرگوارم واقعا فوقولعاده مثل همیشه درجه یک و اسون و معلومه که خوشمزه قربون اون دستهای هنرمند و گلتون بشم قربونت برم چقدر خوبی و دلنشینی امیدوارم که همیشه تندرست و موفق باشید در پناه خداوند مهربون گل بانوی کدبانو و باسلیقه و بسیااااااار هنرمندم به بودنتون افتخار میکنم عزیز دلممممممممی بهترینم وعزیزترینم بینظییییییییییییییری ♥️♥️♥️?

  26. Mina Karami Avatar

    روشهای شما خیلی عالی و منطبق با اصول پخت لذیذ غذاها است ممنون از حفظ سنتها

  27. Mina Karami Avatar

    سلام کاملا روش درستی هست من چندین سال هست مرغ را قبل از پختن 10 دقیقه در آب و نمک و کمی سرکه یا آبلیمو میگذارم مرغها خیلی لذیذ و ترد و بدون بوی زحم میشود

  28. LOGO299 L Avatar

    ساده و زیبا
    مثل خودتون
    سلامت و مؤید باشید??‍♂️??‍♂️

  29. mani a Avatar

    مستقیم به مرغ دست نزنید یا لاقل بادستکشه یک بار مصرف مرغها گاهی وقتها سالمون دارن که اگر خام باشه مرغ باعثه اسهال و استفراغ شدید میشه

  30. Roya Nejadi Avatar

    به به…… مطمعنا خوشمزه است، من امروز پلوی شاه عباسی با فرمول شما درست کردم ، عالی شد ، سپاس فراوان از زحماتتون.

  31. Maman cooking Avatar

    درود و سپاس از آموزش خوبتان???????

  32. Farhad Moshefpanah Avatar

    مختصر و مفید. درود بر شما ??????????

  33. Ebi Fathi Avatar

    عالی بود مادر مثه همیشه . یه سوال من قبل از سرخ کردن مرغ رو با اب میزارم بجوشه تا مواد زائدش جدا بشه بعد سرخش می کنم ایا اشکالی داره این کار ؟ ممنون

Leave a Reply to Mina Karami Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *