روش تهیه مرغ افشاری _ یکی از خوشمزه ترین مرغ های سنتی و قدیمی ایرانی?
مواد لازم برای تهیه مرغ افشاری به روش حمیده نوروزی مرغ ۱ تیکه پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ زب ۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ قیسی زردآلو …
#روش #تهیه #مرغ #افشاری #یکی #از #خوشمزه #ترین #مرغ #های #سنتی #قدیمی #ایرانی
خوشمزه
مواد لازم برای تهیه مرغ افشاری به روش حمیده نوروزی مرغ ۱ تیکه پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ زب ۳ ق غ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ قیسی زردآلو …
حمیده نوروزی,رازهای آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش,آشپزی,مرغ افشاری,مرغ سوخاری,پلو مرغ,مرغ مجلسی,غذای سالم,غذای خوشمزه,نکات آشپزی,ترفندهای آشپزی,مرغ افشاری رازهای آشپزی,هنر آشپزی,آشپزی حرفهای
بخدا هر وقت فیلمای غذاهاتونو میبینم دهنم آب میوفته?????
سلام.
میشه به جای قیسی از آلو خورشتی استفاده کنیم؟
سلام درود از این همه غذاهای عالی که به ما آموزش میدهید.??????
عالی?دستتون درد نکنه ❤چقدر هم دوست داشتنی هستید ❤
بسیار عالی و کاربردی??????????????????
من نمیدونستم مرغ منم هست ?
خیلی عالی بود
خیلی عالی، سلامت باشید
متشکر از روشی دیگر برای طبخ مرغ با تشکر از استادگرامی ???
Thank you very much very delicious
به به چه رنگو لعابی داره،دست گلتون درد نکنه بانو معلومه که باید غذای لذیذی باشه،حتما همینطوره، امیدوارم سلامت باشید .
درود بر شما نازنین بانو،???
مثل همیشه عالی بود ممنون و تشکر
پخت كامل و ظاهر خوش رنگ و لعاب
دستت درد نکنه دهنم آب افتاد
سلام وخسته نباشید مادرعزیزو گرامی دستتون دردنکنه مثله همیشه عالیییییی
سلام خسته نباشید چرا مرغ رو با پوست استفاده می کنید؟موفق باشید??
بسیار عالی دستتون درد نکنه
خانوم نوروزی خسته نباشید
درود
سلام حمیده جون خوب هستید.مثل همیشه عالی،???مرغ طعم دارنمیکنید.
?????
وای که چقدر بی نظیرید??????
عالی مثل همیشه . سپاس ????♥️♥️♥️
سلام عزیزم ،چقدر غذاهائی که آموزش میدید متنوع هست و عالی ??
لطفا مسما بادنجان و رشته پلو با خورش قیمه را هم آموزش دهید و آذریها در ارومیه قدیم یه غذا به اسم کوفته ریزه داشتند که مادر بزرگها درست میکردند ولی الان بلد نیستیم
سلام بهترینم مهربونم امیدوارم که خوب باشید مامان خوش قلب و بزرگوارم واقعا فوقولعاده مثل همیشه درجه یک و اسون و معلومه که خوشمزه قربون اون دستهای هنرمند و گلتون بشم قربونت برم چقدر خوبی و دلنشینی امیدوارم که همیشه تندرست و موفق باشید در پناه خداوند مهربون گل بانوی کدبانو و باسلیقه و بسیااااااار هنرمندم به بودنتون افتخار میکنم عزیز دلممممممممی بهترینم وعزیزترینم بینظییییییییییییییری ♥️♥️♥️?
روشهای شما خیلی عالی و منطبق با اصول پخت لذیذ غذاها است ممنون از حفظ سنتها
سلام کاملا روش درستی هست من چندین سال هست مرغ را قبل از پختن 10 دقیقه در آب و نمک و کمی سرکه یا آبلیمو میگذارم مرغها خیلی لذیذ و ترد و بدون بوی زحم میشود
ساده و زیبا
مثل خودتون
سلامت و مؤید باشید??♂️??♂️
مستقیم به مرغ دست نزنید یا لاقل بادستکشه یک بار مصرف مرغها گاهی وقتها سالمون دارن که اگر خام باشه مرغ باعثه اسهال و استفراغ شدید میشه
به به…… مطمعنا خوشمزه است، من امروز پلوی شاه عباسی با فرمول شما درست کردم ، عالی شد ، سپاس فراوان از زحماتتون.
درود و سپاس از آموزش خوبتان???????
مختصر و مفید. درود بر شما ??????????
????????????????
عالی بود مادر مثه همیشه . یه سوال من قبل از سرخ کردن مرغ رو با اب میزارم بجوشه تا مواد زائدش جدا بشه بعد سرخش می کنم ایا اشکالی داره این کار ؟ ممنون