روش تهیه متنجن مرغ _یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی

روش تهیه متنجن مرغ _یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی



مواد لازم برای تهیه متنجن مرغ به روش حمیده نوروزی پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ مرغ نصف گردو ۱۰۰ گرم نمک ۲ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ رب انار ۳ ق غ زعفران ۱/۵ ق غ …

#روش #تهیه #متنجن #مرغ #یکی #از #خوشمزه #ترین #غذاهای #گیلانی

خرید لمینت دندان

آشپزی

مواد لازم برای تهیه متنجن مرغ به روش حمیده نوروزی پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ ق چ مرغ نصف گردو ۱۰۰ گرم نمک ۲ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ رب انار ۳ ق غ زعفران ۱/۵ ق غ …

حمیده نوروزی,رازهای آشپزی,آموزش آشپزی,آشپزی حرفه‌ای,آشپزی ایرانی,غذای سالم,غذای ایرانی,نکات آشپزی,هنر آشپزی,مرغ,پلو مرغ,مرغ مجلسی,متنجن مرغ,چلو مرغ,شام,ناهار

Comments

31 responses to “روش تهیه متنجن مرغ _یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیلانی”

  1. صفاء البدراوي Avatar

    خانم ميشه از كشمش استفادة نكنيم جون كه بعضى أفراد ديابتى هستند

  2. Yasi Gzd Avatar

    شما میخواستین غذاهای دزفولی اموزش بدید من هم براتون دستورشو فرستادم، خیلی هیجان داشتم اما هنوز نزاشتید ، امیدوارم فرصت کنید و غذاهای محلی دزفول و هم معرفی کنید

  3. Afsan Amiri Avatar

    عالی بود خانم
    ????

  4. Hamideh Yazdani65 Avatar

    عالی بود. خیلی خوشمزه میشه. پودر گلپر با قیسی و کشمش همخونی نداره. چون مزه شیرین با گلپر خوب نمیشه. گلپر برای مزه های ترش خوب میشه

  5. hana Ft Avatar

    عالیههههههههههههه من همیشه منتظر ویدیو های جدیدتون هستم..عالیهههههه ممنون ک برای ما رحمت نیکشین وقت میزاربد.دوستون دادم.

  6. Chang Chung Avatar

    درود عزیزان.سپاس گزاریم.

  7. elham emami Avatar

    سلام. وقت بخیر. چقدر زیبا و دلنشین حرف میزنید.
    ممنونم از آموزشهای خوبتون.

  8. صفاء البدراوي Avatar

    دست شما درد نكنه فكر ميكنم خيلي خوشمزه باشد

  9. Akbar Ghasemali Avatar

    ممنون .به نظر که خیلی عالی میاد .متشکر

  10. Maryam Tehrani Avatar

    مرسی حمیده جون عالی بود چقدر غذاهایی که آموزش میدین خاص و خوبن من خیایاشونو اصلا نمیشناسم و چه خوبه که غذاهای معروف شهرای مختلف ایرانو أموزش میدین عاشقونم من ?♥️?

  11. fatemeh yousefpour Avatar

    دست گلتون درد نكنه مادر جان بسيارررررر عالي ??

  12. Fariba Abbasi Avatar

    خیلی قشنگ و مجلسی مطمئنا خوشمزه دستتون درد نکنه

  13. Amy Smith Avatar

    الو هم داره بعد اتمام خورشت کشمش رو سرخ میکنن و روی خورشت میریزن

  14. Hossein oji Avatar

    بهارم..سلام.عزیز تشکر فراوان از آموزشهاتون عالی هستید بزرگوار ?????????????

  15. parvin nejadi Avatar

    وای با پلو عالی میشه

  16. parvin nejadi Avatar

    ولی مرغ سرخ نکردی فقط تفت دادی

  17. parvin nejadi Avatar

    من پوست مرغ را جدا میکنم

  18. bob tot Avatar

    دست ✋ درد نکند مامان جان ❤️

  19. Zahra Navidi Avatar

    غذای بسیار خوشمزه ای بنظر میاد؛ ممنون از زحماتتون. اگر ممکنه با تجربه ای که دارین راهنمایی کنین که اگر کشمش را بخواهیم حذف کنیم، چه جایگزینی براش هست (به عنوان مثال برگه و یا زرشک) یا اینکه با این کار، این غذا خیلی از کیفیت اصلی اش دور می شه. من متاسفانه از کشمش توی غذا خوشم نمیاد!

  20. sina sharif Avatar

    khaleh jan kheyli goli

  21. G A Avatar

    سلام،ممنون. لطفا ترشی تره هم آموزش بدین

  22. Guity Aref Avatar

    سلام ممنون از آموزش های خوبتان مهربان بانوی نازنین .?????♥️♥️♥️♥️♥️???????????????

  23. shahrbanoo Khademialhossini Avatar

    جامعه ی نمونه، جامعه ای است که در آن، مربیانی وارد امر تربیت شده و در حال حاضر مشغول تربیت مدیران و مسئولان آینده آن جامعه باشند. بدین سان معلوم مان می‌شود که مربی نیاز جامعه است؛ برای این که بتواند مدیرانی با وجدان و کارآمد برای جامعه فردا تربیت کند.

    ? مهندسی انسان
    ✍? #هنری_پتروسکی

    @kami_tafacor ?

  24. shahrbanoo Khademialhossini Avatar

    جالب بود ،???????????

  25. Fatomeh Momenzadeh Avatar

    سلام. بانوی کد بانوی عزیز. بسیار. عالی

  26. Arghvan Bayat Avatar

    خانم شما واقعا متین و زیبا صحبت میکنید

  27. Fara barz Avatar

    اینکه خورشته فسنجونه

  28. Manije Salehi Avatar

    سلام عزیزم خانم گلم خورشت خیلی خوبی آموزش دادید ممنونم دوستت دارم از گل بهترم خانم ?

  29. Asraa Hamad Avatar

    خيلي شوشمزة
    ان غذا مثل فسنجون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *