دلمه برگ کلم،فوق العاده خوشمزه وخوش طعم ،باتمام نکات وجزییات آن باآشپزخانه فریبا Cabbage Dolma

دلمه برگ کلم،فوق العاده خوشمزه وخوش طعم ،باتمام نکات وجزییات آن باآشپزخانه فریبا Cabbage Dolma



خوشمزه ترین دلمه برگ کلم ،باعطروطعمی عالی،باذکرتمام جزییات ونکات مهم آن باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Cabbage 300 gr Ground Beef 1 Large Onion 4 …

#دلمه #برگ #کلمفوق #العاده #خوشمزه #وخوش #طعم #باتمام #نکات #وجزییات #آن #باآشپزخانه #فریبا #Cabbage #Dolma

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین دلمه برگ کلم ،باعطروطعمی عالی،باذکرتمام جزییات ونکات مهم آن باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Cabbage 300 gr Ground Beef 1 Large Onion 4 …

dolme,dolma,cabbage,cabbage dolma,kalam barg,dolme kalam barg,food,appetizer,iranian,iranian food,persian food,delicious,life hack,foodhacks,homemade,cooking,ashpazi,easy recipe,recipe for dolma,simple recipe,yummy dolme,traditional,vegetarian,دلمه کلم برگ,دلمه برگ کلم,دلمه,کلم,برگ کلم,غذای ایرانی,غذای خانگی,غذای سنتی,پیش غذا,غذا,خوشمزه,رسپی دلمه کلم,رسپی دلمه,رسپی آسان,ایرانی,آشپزی,دلمه برگ مو,دلمه برگ

Comments

35 responses to “دلمه برگ کلم،فوق العاده خوشمزه وخوش طعم ،باتمام نکات وجزییات آن باآشپزخانه فریبا Cabbage Dolma”

  1. Shahla Jafarzadeh Avatar

    ممنون فریبا خانم هنرمند!

  2. Tala Sabur Avatar

    دمتون گرم نوش جان

  3. Zeynab Molai Avatar

    سلام عالی آفرین خیلی قشنگ توضیح میدید خانمی خیلی

  4. مهران ت Avatar

    خیلی خیلی باسلیقه کار می کنید.

  5. مهران ت Avatar

    سلام.ممنون از مهارت تان در آموزش آشپزی عالی تان.

  6. Pat Avatar

    بنظر خیلی خوشمزه میاد. مرسی از این کلیپ.

  7. maryam ghazizahedi Avatar

    بانوی عزیز شما باید معلم بشید????

  8. abdullah Panahi Avatar

    سلام بسیار عالی میشه توش سرکه نریخت؟

  9. Vozara Vozara Avatar

    سلام یه سوال
    این سس را میتونیم برا دلمه برگ مو و کاهو هم استفاده کرد??

  10. Nooshin radpour Avatar

    افرین عزیزم مرسی ???

  11. Zahra Akbari Avatar

    نمیشه به جای سرکه از ابلیمو استفاده کرد؟؟:

  12. Farid Limitless Avatar

    عالی بود واقعا
    مرسی
    میشه آبلیمو جای سرکه کرد؟

  13. Mojgan Jazayeri Avatar

    Salaam Fariba khanoom man ham emrooz dolmen kalamm dorost mekonam. Avalin barameh Merci az neshandadaneh foot va fanhayh taheh dolmen. Man chon mikham low carb basheh be jayh berenj va lape az nokhod va ghrch estefadeh mekoonam. Etefaghan emrooz castco boodam va az hamin ghblameh kharidam. Merci az vidohay khoobetoon

  14. Bonita chica Avatar

    عالي بود عزيزم??

  15. Zahra Mehrabadi Avatar

    با درود عضو جدید هستم بسیار عالی ممنون ازشما ???

  16. Elina Schlack Avatar

    Can someone tell me how she measured the herbs, how much of each? That’s an amazing recipe!

  17. Nani Mehr Avatar

    سلام فریبا خانوم من امشب دلمه کلم برگتون رو درست کردم خیلی خوب بود دلمه ها اصلا وا نرفت و مواد داخلشم خیلی خوشمزه شده بود فقط سسش با سه قاشق غذاخوری سرکه و دو قاشق غذاخوری شکر خیلی شیرین شده بود …علتش چی میتونه باشه؟ با اینکه سرکه بیشتر بود….ترجیح میدادم ترش مزه باشه.

  18. Sima Hamidi Avatar

    عالی بود دستتون درد نکنه?

  19. Shahrzad Am Avatar

    عالی عاااالی ممنونم از دستور پخت های خوبتون

  20. Shahla Rahmani Avatar

    غذاهاتونو درست میکنم خداییش از همه خوشمزه تر میشه. دستت درد نکنه

  21. Sherry Zandi Avatar

    فریبا جان میشه خواهش کنم یک مقداری غذاهای بدون گوشت درست کنید ممنون

  22. Σολι. Πλ.60 Avatar

    عالی هست عزیزممم،ممنون

  23. عارف برات زاده Avatar

    سلام خانم ببخشید میتونم از سبزی تازه به جای سبزی خشک استفاده کنم وسبزیش چه چیز است؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

  24. smath82 Avatar

    كيف ميكنم از ويديوهاتون فريبا جون
    بدون حرف اضافى و تر و تميز ❤️

  25. Leila Monjazeb Avatar

    بسيار عالي???

  26. Sara Abraham Avatar

    I like your recipe can you please put the complete recipe in English, since I do not understand Persian. thanks

  27. Leila Ershadifard Avatar

    عالی بود بانو.من خیلی دوست دارم دلمه برگ کلم رو

  28. Fatemeh Nematipour Avatar

    مرسي عالي بود

  29. shiva Alipoor Avatar

    ی دونه ایی فریبا جون ??
    خیلی عالی شده دستت دردنکنه?

  30. Hoseyn Abcdef Avatar

    سلام بسیار عالی شده بود?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *