خوشمزه ترین روش تهیه کشک و بادمجان | Kashk o Bademjan | Most Famous Persian Eggplant Dip – Eng Subs

خوشمزه ترین روش تهیه کشک و بادمجان | Kashk o Bademjan | Most Famous Persian Eggplant Dip – Eng Subs



همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

#خوشمزه #ترین #روش #تهیه #کشک #بادمجان #Kashk #Bademjan #Famous #Persian #Eggplant #Dip #Eng #Subs

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

همه چی تموم بشید میخوای کانال یوتیوبت فالوور جمع کنه و ویدیوهات ویوهاش زیاد بشه؟ با این کانال یوتیوبت با سرعت نور رشد میکنه This …

خوشمزه,کشک,بادمجان,بادمجون,کشک و بادمجان,کشک و بادمجون,کشک بادمجان,کشک بادمجون,وگان,اسنک,پیش غذا,غذا,ایرانی,طرز تهیه,پخت و پز,طرز پخت,غذای ایرانی,egg plant,dip,vegan,persian cuisine,persian food,kashk o bademjan,snack,kashk,ashpazi ba sana,آشپزی با سنا,food,recipes,cooking,food recipes,food videos,how to make,cooking show,cook,آشپزی با سنا کشک و بادمجان,persian eggplant dip,kashk o bademjan recipe,persian aubergine dip

Comments

34 responses to “خوشمزه ترین روش تهیه کشک و بادمجان | Kashk o Bademjan | Most Famous Persian Eggplant Dip – Eng Subs”

  1. علیگدتعق حسینی Avatar

    من برای بار اول این کشک بادمجان رو درست کردم خیلی خوب شد بینظیری سنا جون

  2. Simin Yazdani Avatar

    خیلی هنر میخواد و استعداده آشپزی ماهرانه . من که اصلن آشپزی بلد نیستم ?خیلی خوب تونستم یاد بگیرم . چون نوشته هارو نگه میداشتم و میخوندم و ادامه میدادم به یاد گیری . ⚘?

  3. Simin Yazdani Avatar

    مرسی مرسی .? عالیترین روش برای تعلیم دادن پخت خوراک ،،اینه ????

  4. Urftutfuutf tfutfufguutf Avatar

    در آلمان مغازههای ایرانی دارن

  5. B Nazari Avatar

    سلام میشه به جای کشک از ماست چکیده استفاده کرد؟

  6. Mahnaz Torabi Avatar

    عالی بوددستتون دردنکنه

  7. Sepideh Rezaei Avatar

    من با دستورالعمل شما درست کردم خیلی خوشمزه شد. ممنون

  8. E. O Avatar

    عالی و بسیار ساده و خوب توضیح دادید خسته نباشید بانوی هنرمند ??

  9. NAFAS * Avatar

    چه روغنی داره

  10. Opal Skills Avatar

    ممنون از شما بسیار عالی

  11. مع چه Avatar

    سلام ممنونم ?امروز برای ناهار درست کردم عالی بود

    فقط یکم شور شده بود بخاطر نمک روی بادمجون قبل سرخ کردن بود.

  12. Shahram Faghani Avatar

    خوب بود ولی کاش روغناشو میگرفتید، خیییییلی روغن داشت!!!!

  13. raja rasheed Avatar

    Thank u so much!! I love how original and traditional your recipe is! Great video btw.♥️

  14. Rose Avatar

    دستتون درد نکنه با این روش خیلی خوشمزه میشه ولی پر روغنه من بادمجانهارو کبابی میکنم هم خوشمزه میشه و هم سالمتره???

  15. Mansoor Shiran Avatar

    ??KHAMENEHEI VA SEPAH ???arazel obash ?????????????????????????????????????

  16. Human Kia Avatar

    خیلی عالی بود مرسی یک دقیقه ای هم میشد این رو فیلم درست کرد.

  17. سارا احمدی Avatar

    میشه بادمجان رو با سفیده تخم مرغ درست کنم که روغن جذب نکند (همون طوری که شما اموزش داده بودید) ؟؟؟؟

  18. سارا احمدی Avatar

    اگه گردو و کشک خشک نندازیم باز هم خوش مزه میشه ؟؟؟ میخوام درست کنم ولی گردو دوست ندارم و کشک خشک پیدا نمیشه اینجا چی کار کنم ?

  19. King roses Avatar

    ترجمو الطريقة والمقادير رجاءاً

  20. Mona Bakhtminoo Avatar

    مدل شما برای اولین بار درست کردم واقعا عالی شد ممنون از لطف شما سالم و تندرست باشید آرزوی موفقیت براتون دارم❤️

  21. Shaheena Rahman Avatar

    Can any one send the same recipe in English??

  22. Shaheena Rahman Avatar

    Translation in English please

  23. Shadi Shakerin Avatar

    لینک دستور غذا درست نیست.

  24. Zainab Ahmadi Avatar

    من درست کردم با این دستور واقعا عالی شد?? تشکر

  25. America X Avatar

    خوشمزس ولی خیلی زحمت میخاد کار ما مردا نیس

  26. Azizullah Khan Avatar

    Thanks for reply dear

  27. Azizullah Khan Avatar

    Please do mention all ingredients in english so we can understand what times been added thanks

  28. Mehrdad R Avatar

    ممنون عالی بود

  29. Sonia Avatar

    If I can't find kashk, can I use heavy cream instead?

  30. Suzan Rahhal Avatar

    What is kishk? Is it tahini? And what spices did you add? I'm not persian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *