خوشمزه ترین دستور تهیه فسنجون به همراه فوت فن های جا افتادن | بانوی با سلیقه

خوشمزه ترین دستور تهیه فسنجون به همراه فوت فن های جا افتادن | بانوی با سلیقه



فسنجون از غذاهای مقوی و پر طرفدار ایرانی هست که البته درست کردنش شاید خیلی ساده به نظر نرسه و اگه فوت و فن های لازم رو رعایت نکنید یا خراب میشه ویا فسنجون …

#خوشمزه #ترین #دستور #تهیه #فسنجون #به #همراه #فوت #فن #های #جا #افتادن #بانوی #با #سلیقه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

فسنجون از غذاهای مقوی و پر طرفدار ایرانی هست که البته درست کردنش شاید خیلی ساده به نظر نرسه و اگه فوت و فن های لازم رو رعایت نکنید یا خراب میشه ویا فسنجون …

خوشمزه ترین دستور تهیه فسنجون به همراه فوت فن های جا افتادن,بانوی با سلیقه الهام,بانوی با سلیقه,دستور تهیه فسنجون خوشمزه,دستور تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه فسنجون,طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی,طرز تهیه فسنجون با گوشت,طرز تهيه فسنجان مرغ,طرز تهیه فسنجون شمالی,طرز تهيه فسنجان با گوشت قلقلي,طرز تهيه فسنجان مجلسي,طرز تهیه فسنجان با گوشت چرخ کرده مجلسی,طرز تهیه فسنجون مجلسی,طرز تهیه فسنجون مرغ,طرز تهیه فسنجون با مرغ تصویری,آشپزی با سلیقه,دستور فسنجون اصلی

Comments

29 responses to “خوشمزه ترین دستور تهیه فسنجون به همراه فوت فن های جا افتادن | بانوی با سلیقه”

  1. Elham Sheikholeslam Avatar

    با سلام اگر چرخ گوشت نداشتیم گردوها رو چکار کنیم ؟

  2. سمانه رجبلو Avatar

    با ‌سلام‌به‌شما‌
    میزان‌مواد‌برای‌چند‌نفر‌است‌
    ممنون‌از‌اموزشهای‌خوبتان

  3. fatima Avatar

    عزیزم شما داخل فسنجونت چاشنی استفاده نکردی وقتی توی فسنجون شکر استفاده نکنی بی مزه میشه اصلا مزه نداره که وقتی ترشی میزنی باید شکر استفاده کنی تا ملس بشه خوشمزه اره عزیزم اینجوری درست میکنن

  4. creative ideas ? Avatar

    قاشق غذاخوری(ق غ) نه( ق ق ) بانوی با سلیقه ?

  5. sahil sookoot Avatar

    فنجون دیگه چی را میگه؟ توبه خدایا

  6. پرنسا بارانی Avatar

    دست گل شمادردنکنه عزیزم این مقدار گردو برای چند نفر کافیه؟

  7. Cooking , Nature ٕ & Meditation Avatar

    سلام ممکنه بفرمایید برای چه مقدار گردو چه مقدار آب لازم هست؟

  8. yasa Adib Avatar

    سلام عزیزم میشە بە جار رب انار از رب نارنج استفادە کنم مممنون خواهری

  9. Zinat Hadavi Avatar

    بسیار عالی بود

  10. پ ع Avatar

    ممنون الهام بانووووو لایک داری??

  11. Peyman Kaveh Avatar

    ببخشید مرغ پخت کامل ؟

  12. manoto tanha Avatar

    سلام الهام جون من تلگرام ودیلیت کردم کانالام همه حذف شدن لینک کانالاتون و برام میشه بفرستین لطفا???

  13. ملیحه عمران Avatar

    سلام الهام جان مرسی از اموزشتون خواستم بگم میشه گردو رو آسیاب کنیم اون طوری ریز تر هم میشه گردو

  14. Zhiwana M Avatar

    الهام خانم عزیز راسته میگن پیاز رنده شده غذا رو تلخ میکنه

  15. Zhiwana M Avatar

    سلام خواهر جان خیلی ممنونم بابت تک تک ویدیو های مفیدت انشاء الله هر چی از خدا میخواین بهتون بده الهام خانم عزیز اگه امکانش هست این تعداد از غذاهایی که آموزش دادین رو برام بنویسین جزو کدام دسته بندی غذاها هستن
    همبرگر لازانیا پنینی مرغ فلافل کالباس اکبر جوجه ته چین جلو مرغ مجلسی حلوا
    قبلا ازتون خواستم دسته بندی غذاها رو برام بنویسین الان خودم از رو کتاب آشپزی ایرانی نوشته خانم سمیرا جنت دوست پیدا کردم این کتابش به عنوان بهترین بهترینها در جهان انتخاب شد ولی فقط بعضی از غذاهاتون رو میدونم بزارم تو کدوم لیست بقیه رو شما کمکم کنین
    اینم فهرست انواع غذاها
    آش ها
    سوپ ها
    خورش ها
    پلوها
    دلمه ها و کوفته ها
    کوکو کتلت شامی
    کباب ها
    خوراک ها
    سالادها
    ترشی ها
    مرباها
    مارمالادها
    شربت ها و کمپوت ها
    خیلی عجله دارم تورو خدا زود جوابمو بدین

  16. Hasti Hasti Avatar

    سلام ممنون عزیزم من فسنجون که درست میکنم رنگش مثل رب انار است ولی مال شما خیلیروشنه دلیلش چیه

  17. شیعیة وافتخر Avatar

    مرسی بانوی باسلیقه❤️?

  18. Maryam Goli Avatar

    مرسی الهام جوووونی مثل همیشه عالی بود

  19. Mirka H Avatar

    من به جای زردچوبه کمی زعفرون به گردو اضافه میکنم واب سرد رو هر چقدر که لازمه کم کم به گردو اضافه میکنم در اینصورت فستجون خوب به روغن میفته

  20. zahra normohamadi Avatar

    دستت طلا الهام‌بانو خیلی عالی بود???

  21. Souzan faaa Avatar

    ?❤????مرسی عزیزم ??شما اصالتن کجایی هستین که اینقدر با سلیقه هستین؟؟؟؟❤

  22. arezoo d Avatar

    سلام خسته نباشید من چه طوری میتونم با شما خصوصی صحبت کنم . چند تا سوال داشتم

  23. Stardustdreams Avatar

    خیلی عالی سپاس بانوی باسلیقه. فقط اگر بخواهیم هویج و به استفاده کنیم آیا باید رنده کنیم و تفت بدیم؟ در چه مرحله ایی باید به خورش اضافه کنیم؟

  24. پرنسا بارانی Avatar

    ممنون عزیزم زحمت کشیدی ‌ . گلم من توی خوش طعم درست کردن گوشت خورشت تکه ای مشکل دارم و همینطور گوشت چرخ کرده ممنون میشم منوراهنمایی کنی با تمام نکات کامل چون هرکاری کردم ب نتیجه دلخواهم نرسیدم سپاسگزارم ازمحبتت??

  25. Mohamad Shabanpour Avatar

    سلام خدا قوت و تشکر، شما چه جوری اینقدر روحیه و انگیزه دارید خوش به حالتون میشه رازشو به ما هم بگید، در ضمن لطفا در مورد نگهداری تخم مرغ تو این روزها یه توضیح یا ویدیو بدارید. خیلی ممنون

  26. sadiq joya Avatar

    بیسیار عالی موفق باشی دوست عزیز

Leave a Reply to sadiq joya Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *