خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe

خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe



خوشمزه ترین وکاملترین دستورپخت حلیم گندم خانگی،باطعمی بینظیر و تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Peeled Wheat 500 gr Meat (Lamb …

#خوشمزه #ترین #حلیم #گندم #خانگیفوق #العاده #عالی #با #تمام #فوت #وفن #های #آنباآشپزخانه #فریبا #Haleem #Recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین وکاملترین دستورپخت حلیم گندم خانگی،باطعمی بینظیر و تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Peeled Wheat 500 gr Meat (Lamb …

haleem,halim,wheat,porridge,traditional,food,iranian food,persian food,life hack,food hacks,delicious,homemade,cooking,ashpazi,easy recipe,haleem recipe,simple food,yummy haleem,حلیم گندم,حلیم گندم سنتی,حلیم سنتی,حلیم,سنتی,غذای ایرانی,غذای خانگی,آشپزی,رسپی حلیم,رسپی حلیم گندم,آسان,ساده,یامی,غذا,صبحانه,breakfast

Comments

42 responses to “خوشمزه ترین حلیم گندم خانگی،فوق العاده عالی با تمام فوت وفن های آن،باآشپزخانه فریبا Haleem Recipe”

  1. فاطمه عالیپور Avatar

    عالی بود من عاشق دستپخت شما هستم ترفندهای عالی بکار میبرید

  2. Maryam Zarif Avatar

    درود فراوان بر فریبا بانوی درخشان و نازنین ?یکی از بهترین و خوشمزه ترین و با تکنیک ترین و دقیق ترین و تمیز ترین و با سلیقه ترین آموزش حلیم بود که دیدم واقعا بی نظیر است هم توضیحات شما و صحبت کردنتان هنگام آموزش و طرز تهیه که کامل و جامع و پر از تکنیک و درجه یک است شاید باور نکنید من ویدیوهای شما را چندین و چند بار دیدم و میبینم و افتخار میکنم به شما و آرزوی موفقیت و سلامت دارم برایتان ??❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ??????

  3. Zaker Tahereh Avatar

    ببخشید متوجه نشدم منظورم اینه موقع پخت گندم باید در قابلمه بسته بشه؟؟

  4. Zaker Tahereh Avatar

    به به عجب خوشمزه هست دست گلت درد نکنه. ببخشید موقع پخت حلیم باید در قابلمه باز باشه و نیازی به در قابلمه نیست؟

  5. Om Hussain almossawi Avatar

    دست دردنكنه خيلي ممنون

  6. Shabnam Es Avatar

    ببخشید چگونه این حلیم رو در طولانی مدت نگهداری کنیم ؟مرسی

  7. Nahid Bigdeli Avatar

    فریبا جون گندم پوست کنده به انگلیسی چی میشه؟ ودر امریکا از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟
    ممنونم??

  8. Farideh V. K. Avatar

    بسیار عالی . ممنون فریبا جون

  9. Pastil Iron Avatar

    سلام،دستتون درد نکنه ، رسپی عالی،امروز من اولین بارم بود ک حلیم درست کردم همه چیو برطبق همون نکاتی که گفتین انجام دادم ، فوق العاده شد، محشر شد ،ازطرف خودم و بقیه دوستام ک حلیمو خوردن و واقعا کیف کردن خیلی خییلی تشکر میکنم،ضمنا من غذاهای دیگه ایم طبق رسپیای شما درست کردم ،خانمییییی فوق العاده شدن ،،کارتون درسته ،،دوستون داریم عاشقتم. ???????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤???

  10. Nassim Rajabpour Avatar

    سلام عالی بود من خیلی حلیم دوست دارم میشه مقدار گوشت رو کمتر ریخت ؟ فقط واسه دو نفر می‌خوام درست کنم چون بمونه مزه ش هم می‌ره و تازه خوردنش خیلی خوبه

  11. Mahnaz Entezam Avatar

    فریبا جون جاتون خالی من این حلیم را طبق دستور شما و خوشمزه را درست کردم و همه دوست داشتن همسرم میگفت که مزه حلیم واقعی میدهد دستتون درد نکنه.

  12. Faranak A Avatar

    فریبا جون ممنون از آموزش خوبتون من همیشه برنامه های آموزشی تون تماشا میکنم .اینجا به سوالی دارم برای پخت حلیم همون مرحله میکس میتونه کافی باشه دیگه الک نکنیم ومواد رو مجددا برای پخت حلیم استفاده کنیم

  13. Suzan Shahcheraqi Avatar

    به به بسیارعالی

  14. Leili Daei Avatar

    سلام ممنون از اموزش خوبتون
    یه سوال ازتون داشتم که حلیم را تا چند روز میتوان در یخچال نگه داشت و اینکه من حلیم گندم با گوشت گردن وشیر درست کردم پس از خنک شدن با همان قابلمه استیل انرا در یخچال گذاشتم ولی فردا وقتی از یخچال انرا خارج کردم برای استفاده مزه ان مقداری تلخ شده بود میخوام ببینم دلیلش چی بوده
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

  15. Pejmaan tni Avatar

    خیلی از طریقه آموزشتون لذت میبرم، بسیار ساده و آسان جلوه میکنه و آدم مصمم به اجرا میشه! گوشت قرمزی که بکار بردید بسیار خوشمزه است و بهتر ریش ریش میشه که باعث کشدار شدن حلیم میشه! تنها مشکل گوشت قرمز در حلیم اینه که گوشت گاو یا گوسفند بدلیل قهوه ای شدن رنگ آن بعد از پخت حلیم را بعوض رنگ کرمی روشنی که باید داشته باشه به قهوه ای تبدیل میکنه، ولی گوشت بوقلمون بدلیل سفید ماندن حتی بعد از پخت رنگ روشن و اصیلتری به حلیم میده! نظرتون چیه؟

  16. Zahra Ahmadi Avatar

    دارچین چجوری اینطوری درست شد ؟

  17. Zahra Ahmadi Avatar

    با تشکر از خودت ???????

  18. Leila Monjazeb Avatar

    به به مرسي فريبا جون?

  19. Nasrin Abbasi Avatar

    سلام فریبا جونم وای چه حلیمی شد واقعا دست وپنجت طلاست عزیزم پرفکت شداز حلیم های بیرون هم عالی تر شد ممنونم گلم?????

  20. Jay West Avatar

    کارت عالیه
    اگر از صافی رد نکنیم چی میشه ؟

  21. Sepideh Mansouri Avatar

    با سلام و تشکر،تجربه ای که من در پخت حلیم داشتم،البته طبق دستور استاد منتظمی،اگر گوشت بعد از ریش ریش شدن با گوشت کوب دستی خوب کوبیده بشه حلیم بدون همزدن زیاد کشدار و جا افتاده میشه.

  22. Zahra Ahmadi Avatar

    کدام قسمت گوشت گوسفندی برای حلیم خوبه ؟؟ با تشکر از کانال خوب شما??????

  23. Hafiza Jouyan Avatar

    عالی بود تشکر

  24. zahra yadegari Avatar

    خیلی عالی بود مخصوص اموزشتون با صدای ارومتون

  25. aram tafi Avatar

    خسته نباشید کدبانو??عجب چیزی شد دمتون گرم? ولی نمیدونستم اینقدر وقت و زحمت داره

  26. Atusa Atusaaa Avatar

    به به فریبا جون محشری عالی عالیه ،دستتون درد نکنه متشکرم حتما درست میکنم ،فقط امکانش هست چندتا خوراکی بدون گوشت سبزیجات آموزش بدین متشکرم???⚘????????

  27. Soheila Naseri Avatar

    ممنون عالی بود ??

  28. Nadia* Avatar

    سلام عزیزم،تشکر از آموزش عالیتون؛فقط اگر بخواهیم از گوشت بوقلمون استفاده کنیم چه ادویه هایی اضافه کنیم که بوی زهم بوقلمون از بین ببره؟

  29. سمیرا صباغی Avatar

    عاشق حلیم ام❤

  30. آر شان Avatar

    سلام مثل تمام کارهای قبلی ،،عالی عالی

  31. Delbar Hadi Avatar

    به به عالییییییی?

  32. shahin farhangmehr Avatar

    سلام فريباجون خسته نباشى دستپخت شما بى نظيرهست❤️

  33. Amin Latifi Avatar

    عالی عالی عزیزم
    ولی قسمت صاف کردنش خیلی سخته

  34. Jay Maani Avatar

    how to make halim white ?

  35. yasaman Sedghi Avatar

    بسیار عالی

  36. Narsis Mochtarzadeh Avatar

    مرسی فریبا جان عالی بود?

  37. parvane shah Avatar

    با تشکر از شما صدای ارامش بخش شما به من ارامش میده

Leave a Reply to Nasrin Abbasi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *