خوشمزه ترین بال مرغ تردوکریسپی درفر با سس تند با آشپزخانه فریبا Hot Chicken Wings

خوشمزه ترین بال مرغ تردوکریسپی درفر با سس تند با آشپزخانه فریبا Hot Chicken Wings



روشی آسان وساده برای پخت بال مرغ درفر،ترد وکریسپی وخوشمزه باسس تند باآشپزخانه فریبا بخوری،مشتری همیشگیش میشی Chicken Wings 1.300 gr 100 gr …

#خوشمزه #ترین #بال #مرغ #تردوکریسپی #درفر #با #سس #تند #با #آشپزخانه #فریبا #Hot #Chicken #Wings

خرید لمینت دندان

خوشمزه

روشی آسان وساده برای پخت بال مرغ درفر،ترد وکریسپی وخوشمزه باسس تند باآشپزخانه فریبا بخوری،مشتری همیشگیش میشی Chicken Wings 1.300 gr 100 gr …

chicken,fried chicken,baked chicken,hot chicken,crispy chicken,delicious,yummy,easy recipe,simple,recipe,food,appetizer,iranian food,iranian,iran,homemade,ashpazi,hot,fried,baked,traditional,life hack,بال مرغ,بال مرغ کریسپی,بال مرغ در فر,بال مرغ باسس تند,پیش غذا,غذا,غذای ایرانی,ایرانی,رسپی,مامانپز,persian food,غذای خانگی,رسپی آسان,خوشمزه,سنتی,مرغ

33 Replies to “خوشمزه ترین بال مرغ تردوکریسپی درفر با سس تند با آشپزخانه فریبا Hot Chicken Wings”

  1. سلام فریبا جون از وقتی ویدیوهای اشپزی شمارو میبینم علاقه ام به اشپزی چندین برابر شده ????
    همیشه سلامت خوب وخوش باشید??????????????

  2. سلام فریبا جون فوق العاده بود
    یه سوال فر من برقیه وبرای اولین بار میخوان ازش استفاده کنم التونv402آیا مدت زمان پخت ودرجه حرارت همین باشه چون ظاهرا شما با فر گازی درست کردین

  3. درود بر شما ، بسیار عالی ، سپاس از زحمات شما. ضمنا صدا در هنگام شروع برنامه هایتان که میزان مواد اولیه را مبفرمایید ، پائین و کم است. اگر امکان دارد تنظیم بفدمایید. پاینده باشید.

  4. با سلام بسیار خانم با شخصیت ومتین وارام با دستور العملهای راحت واسان لذت میبرم مخصوصا صدای ارام شما را خیلی دوست دارم همیشه پایدار وتندرست باشین

  5. فر من حالت گریل و فر را با هم دارد. سیخ های چوبی را کاملا ذر کاسه اب قرار می دهم تا قشنگ مرطوب شوند. بال ها را به صورت پرچمی باز کرده و ادویه های مطلوب را به ان اضافه می کنم و بعد از چند ساعت در یخچال ان را یا سیخ چوبی می کشم و طبق روش شما رد داخل فر 200 درجه و گریل برای هر طرف 15 دقیقه می پزم.

  6. فریبا جون .اصلا بی کینگ پودر نمیخواد.به عنوان پیشنهاد البته . بال مرغ رو با اب و پیاز و ادویه بپز بعد که پخت .شما پال مرغ رو بنداز تو روغن داغ. 4الا5دقیقه بعد ببین چی میشه????

  7. درد و بلاتون بخوره فرق سر نیلوفر بسیجی ( آشپزی با نیلوفر ) امیدوارم این کامنت رو ببینه و بفهمه چقدر چهره منفوری شده….
    بیشتر از پنجاه درصد از بیننده های کانال یوتیوبش رو از دست داده و از یوتیوب اختار گرفته….???

Leave a Reply to Naschenas Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *