خوشمزه ترین آبگوشت سنتی رو با من بپز | دیزی اصیل ایرانی | Abgoosht (dizi)

خوشمزه ترین آبگوشت سنتی رو با من بپز | دیزی اصیل ایرانی | Abgoosht (dizi)



مواد لازم برای ۴ نفر : ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۱۰۰گرم دنبه ۲ عدد گوجه فرنگی یک عدد پیاز بزرگ دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک حبه سیر (اختیاری) نخود نیم …

#خوشمزه #ترین #آبگوشت #سنتی #رو #با #من #بپز #دیزی #اصیل #ایرانی #Abgoosht #dizi

خرید لمینت دندان

خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر : ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۱۰۰گرم دنبه ۲ عدد گوجه فرنگی یک عدد پیاز بزرگ دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک حبه سیر (اختیاری) نخود نیم …

آبگوشت,دیزی,دیزی سنگی,غذای سنتی,طرز تهیه آبگوشت,طرز تهیه دیزی,چگونه دیزی درست کنیم,چگونه آبگوشت درست کنیم,آبگوشت بزباش,آموزش پخت دیزی,آموزش پخت آبگوشت,آبگوشت سنتی,دیزی سنتی,دیزی قهوه خونه ای,آبگوشت اصیل,دیزی اصیل

Comments

25 responses to “خوشمزه ترین آبگوشت سنتی رو با من بپز | دیزی اصیل ایرانی | Abgoosht (dizi)”

  1. Magical Hook Avatar

    مرسی از ویدیوی زیبات عزیزم، خیلی آرامش بخش و عالی بود، واقعا حس لذتبخشی داره، منو برد به دوران بچگی، روزایی که با مامان بزرگ و بابا بزرگامون بودیم و زندگی یه رنگ و بوی قشنگی داشت، کارت عالیه، بازم ویدیو بذار برامون که لذت ببریم، مرسی???❤❤❤

  2. Kavous Eslahi Avatar

    خیلی اشتباه داشتی ولی چون تازه کاری بد نبود تو آبگوشت سیب زمینی رو پوست نمیکنند ودومبه با زردچوبه کوفته میشه وووو

  3. Hiatulah Safi Avatar

    ابگوشت بسیار عالی است و لذیز است. نوش جان تان.

  4. Women Female Avatar

    AFAREN BEAUTIFUL PERSIAN ????

  5. Imax.process Avatar

    خیلی عالی بود من هیچ وقت جرات نکردیم آبگوشت و داخل طبیعت درست کنم ولی این و حتما امتحان می کنم ❤❤❤??

  6. Zahra Sun Avatar

    به به لذت بردم..عالی…بهترین نوع آموزش آشپزی همین بی کلام بودنشه

  7. English with Elham Avatar

    چقدررر عالی و جذاب بود عزیزم??

  8. Nada Karimy Avatar

    باید گوشت و دنبه را کمی سرخ میکردی که هم روغن میداد و مزه خامی گوشت گم میشد

  9. TheNoobPrince V Avatar

    یکی بخواد تمدن و فرهنگ اصیل ایران رو بشناسه قطعا نیاز به خوردن دیزی درجه یک خواهد داشت??

  10. Sina Avatar

    امیدوارم یه روزی بیاد که بتونم در ایران چنین غذا و محیطی رو تجربه کنم. ۳۵ سال دور از ایران از سن ۱۵ سالگی. هر چند که بعید میدونم ?

  11. بهرام نریمانی Avatar

    عزیزان میخام آبگوشت حرفه ای رو آموزش بدم که خودم بارها پختم و از روی تجربه بدست آوردم. همه نوع پخت را امتحان کردم ولی این خوشمزه ترین و دیوانه کننده ترین ابگوشته . در آبگوشت از لوبیا چیتی استفاده کنید نه لوبیا سفید . این نکته اصلی . توی ماهیتابه یه کم روغن بریزید و گوشت و پیاز را همزمان با حرارت ملایم سرخ کنید . پیاز را حتما همزمان با گوشت سرخ کنید . چون اسید پیاز تو بافت گوشت نفوذ میکنه و گوشت تو دهن آب میشه . برای قیمه و قورمه سبزی هم همینطور . چون ما عادت کردیم که اول پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم که با این کار به اصطلاح جون پیاز و اسید پیاز را میگیریم . توی یه ظرف دیگه رب گوجه را تفت میدیم . با شعله ملایم که رب نسوزه و رنگ رب باز بشه و از حالت خامی در بیارد . قبل از تفت رب ، زردچوبه را در حد ۱ دقیقه تفت بدید که عطر زردچوبه در بیاد بع رب را اضافه کنید . زردچوبه بنظر من ، ترمیناتور یا نابود کننده غذاهاست‌ . زردچوبه باید اندازه یه قاشق مربا خوری باشه . حالا رب سرخ شده رو به گوشت و پیاز سرخ شده اضافه میکنیم بمدت ۲ دقیقه همه رو با هم تفت میدیم . شعله زیاد نباشه که رب نسوزه. مخلوط را تو قابلمه می ریزیم و بهش آب صد در صد جوش اضافه میکنیم و نخود و لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کردیم را بهش اضافه میکنیم . نکته مهم اینه که مقدار آب باید بقدری باشه که دیگه آب اضافه نکنیم . که اون بستگی به بزرگی ظرف و مقدار نخود و لوبیا و گوشت و ته دل نفرات داره . یعنی بهمون یه بار آب جوش که ریختیم تا مواد با هم بپزه ، اگه باز آب اضافه کنیم ، غذا تابود میشه . یک و ساعت و نیم که غذا شروع به پختن کرد چند تا سیب زمینی را بی پوست رو به غذا اضافه میکنیم ‌ . و اما فوت کوزه گری اینه که بجای پودر فلفل ، از فلفل درسته و بسیار تند استفاده میکنیم که یه فلفل تند کافیه . اندازش هم فرقی نداره . فلفل را همراه با سیب زمینی استفاده میکنیم . سیب زمینی بعد از ۲۰ دقیقه پخته. حالا در آخر نصف قاشق غذا خوری فلفل سیاه و دو عدد گوجه درسته را به آبگوشت اضافه میکنیم ‌ . فلفل سیاه باید خیلی کم باشه. چون ما از فلفل درسته و تند استفاده کردیم و غذا خیلی خیلی هندی و پاکستانی و تند و وحشتناک میشه . فلفل سیاه که یک ربع آخر با گوجه به آبگوشت اضافه میکنیم باعث عطر آبگوشت میشه،. نمک هم با گوجه اضافه میکنیم . چون اگر اول بریزیم ، گوشت سفت میشه و باعث نپختم گوشت و لوبیا و نخو میشه . حتما هم از گوشت گوسفند استفاده میکنیم. پیاز راکه با گوشت گوسفند همزمان تفت میدیم ، اسید پیاز بوی ضحم،گوشت گوسفند رو میگیره،‌ امیدوارم این دستور پخت را اجرا کنید . نوش جونشون. ،من را هم از دعای خیرتون بی نصیب نکنید . پس این نکته را فراموش نکنید ک به آبگوشت سیر،نمی زنن . در پناه خدا باشید

  12. بهرام نریمانی Avatar

    آبگوشت سیر نمی خاد. سیر طعم آبگوشت رو نابود میکنه

  13. Ebrahim SEDIGHI Avatar

    این چرا میترسه،قیافه خانومه را نشون بده؟ حالا قیافه هیچی،چرا یه کلام صحبت نکرد؟آبگوشت پختن فوت و فن داره،فقط مواد لازم را نشون دادن،کافی نیست، مثلا نخود و لوبیا چه مدت در آب ،خیس بخورند، چه نوع گوشتی باید استفاده بشه،شعله مناسب و خلاصه خیلی چیزای دیگه، اینکه صورت و گفتار خانوم را پنهان کنی که نشد برنامه آشپزی.

  14. Mansour Royan Avatar

    Good Job Looks Beautiful

  15. Mansour Royan Avatar

    خيلي خوب درست كردي ولي اصلن صحبت نكردي كه چقدر نحود يا لوبيا برا هر نفر لازمه بعضي ها ميگن براي ابگوشت خوب بايد دو برابر نخود لوبيا لازمه اين درسته؟ در ضمن اگه پيمانه برنج پلو پز رو فرض كنيم هر پيمان براي چند نفر خوبه كه لوبيا و نخود بريزيم

  16. Tehran Attractions Avatar

    فوق العادست ???

  17. Javad Rashidi Avatar

    با اینکه دیزی دوست ندارم اما خوش آب و رنگ شده واقعا

  18. قناة بشرى لطبخ المغربي Avatar

    الله يعطيك الصحه اختي رائع احلى لا يك ???

  19. Zinat Ghorbanian Avatar

    بسیااار عااالی لذت بردم ? چ رنگ لعابی داره دیزی شما ?موفق باشی عزیزم

  20. samir ghrbani Avatar

    Offf ??asheghesham ,dlam khast , che khushrango loab shode ,bravo???

  21. Lovely Knits Avatar

    all the beauties gathered in one frame ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *