خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food

خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food



روش پخت خورش قرمه سبزی این خوراک ایرانی سنتی از آشپزخانه #خوراکایرانی. #خورش قرمه سبزی خوشمزه با مزه ها و بوی خوش سبزیجات تازه- روش درست کردن قرمه سبزی …

#خورش #قرمه #سبزی #از #آشپزخانه #خوراک #ایرانی #آموزش #پخت #خورش #قرمه #سبزی #Ghormeh #Sabzi #Iranian #Food

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

روش پخت خورش قرمه سبزی این خوراک ایرانی سنتی از آشپزخانه #خوراکایرانی. #خورش قرمه سبزی خوشمزه با مزه ها و بوی خوش سبزیجات تازه- روش درست کردن قرمه سبزی …

Persian food,Ghormeh Sabzi,قرمه سبزی,خورش قرمه سبزی,خوراک میهمانی,غذای مجلسی,سبزیجات قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,خورش قرمه سبزی- آموزش پخت خورش قرمه سبزی از آشپزخانه #خوراکایرانی | ghormeh sabzi-persian stew,خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,طرز تهیه پخت خورش قرمه سبزی,روش پخت خورش قرمه سبزی,آموزش پخت خورش قرمه سبزی,طرز تهیه خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,روش پخت خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,خورش قرمه سبزی ایرانی,خورش قرمه سبزی#خوراک ایرانی

Comments

22 responses to “خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food”

  1. Iranian Food- خوراک ایرانی Avatar

    از شما دوست گرامی بخاطر دیدن این ویدئو سپاسگزارم. امیدوارم این آموزش را دوست داشته باشید و با لایک زدن و آبونه شدن ؛ کاتال خودتون رو پشتیبانی کنید. اگه دوست داشتین به این ویدئوی آموزشی هم که در همین زمینه هست سری بزنید. https://www.youtube.com/watch?v=Q7sQlgIflg0&t=207s

  2. Magus المجوس Avatar

    I have been waiting for such great and presentable videos to suggest to my friends. I will share these proudly. I wish they were in English.

  3. Magus المجوس Avatar

    بسیار استادانه و با کلاس! سپاس

  4. Damavand Alborz Avatar

    دستور قرمه سبزى بسياراشتباه است باعرض معذرت

  5. Ladan A Avatar

    خیلی از این کارتون خوشم میاد که اول گوشت رو سرخ میکنید و بعد پیاز رو ادد میکنید، بر خلاف همه که معمولا اول پیازرو سرخ میکنن، ایده ی جالبیه من فک میکنم با روش شما بوی زخم گوشت گرفته میشه، من به خورش سبزیم رب اضافه نمیکنم چون معتقدم خورش باید سیاه باشه ، البته سلیقه ای هستش دستتون درد نکنه پیروز و مانا باشید دوست عزیز

  6. Khoda ba Sabaran ast Avatar

    اشکال کارش خیلی زیاد بود

  7. الهه قوام پور Avatar

    این غذا را ابادانیها درست می کنند و خیلی خوشمزه میشه و کمی هم تره سیاه می ریزند . شمالیها بادمجان سرخ کرده در پایان روی ان می گذارند انهم خوشمزه میشود . شیرازیها سیب زمینی اضافه می کنند انهم خوشمزه میشه .

  8. afa samy Avatar

    اسم این غذا رو عوض کن لطفا…بد رنگ تر از این جای ندیدم

  9. TJ Tabi Avatar

    Hami Bab ,,, Chives its a substitute for تره & you could buy dry شنبلیله from most middleEastern shops.
    Also you could add گشنیز & some اسفناج as well, it makes a lot of difference,..

  10. Shahla Hosseini Avatar

    واژه خورشت سبزی و خورش لپه اتفاقا مال شهرستانی ها است .

  11. Huoriel Avatar

    همه ایرانیان توجه کنن: قرمه و قیمه واژه های ترکی هستن و نادرست برای خوراک های ایرانی، باید خورشت سبزی و خورشت لپه گفته شود.

  12. Hami Bab Avatar

    خیلی خیلی ممنون،روش پخت شما عالیه
    راستش من اتریش هستم هرچی گشتم سبزی «تره» و «شنبلیله»پیدا نکردم باید چیکار کنم؟

  13. Zahra Alizadeh Avatar

    عالی دست تون درد نکنه من سبزز اماده استفاده میکنم تازه بدسترسم نیست همش

  14. khaled Gh Avatar

    دستت درد نكنه ولي رب گوجه نميخواد عزيزم قورمه سبزي بايد ٦ نوع سبزي باشه سياه بشه و سبز تيره بازم دستت درد نكنه ????

  15. Sepideh Abbasi Avatar

    خیلی ممنون

  16. Sepideh Abbasi Avatar

    سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه آموزش آبگوشت را هم بگذارید

  17. xxx Avatar

    music ok

    food dislike

    rob gojehhhhhhhh?

    pahhhhhh

  18. Ben Nosrati Avatar

    Hi, I won't call this Ghormeh Sabzi. I will call it, Ghormeh sabzi want to be or look a like Ghormeh Sabzi.
    You used 1/3 of number of herbs. This is fast food version not traditional version.
    You fried the meat first then added onions. That way, you are not frying onions, you are steaming onions. It effects the end taste.
    Ghormeh Sabzi needs about 4 hours of simmering after 2 hours of cooking.
    Serve it with Yogurt? What part of Iran they serve Ghormeh Sabzi with Yogurt?

  19. hard days Avatar

    تایمی ک برای گوشت گذاشتین 6 دقیقه است یا 60 دقیقه من نفهمیدم

  20. Chita Sal Avatar

    My friend I do not know what I love more, the music or the recipe. Where can I get that music? and I really appreciate you write the ingredients in English. I am trying to learn Iranian food. I just want to be familiar with the ingredients. Thanks so much.

  21. fariba Eskandari Avatar

    دستتون درد نکنه عالی

Leave a Reply to Ben Nosrati Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *