خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food

خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food



روش پخت خورش قرمه سبزی این خوراک ایرانی سنتی از آشپزخانه #خوراکایرانی. #خورش قرمه سبزی خوشمزه با مزه ها و بوی خوش سبزیجات تازه- روش درست کردن قرمه سبزی …

#خورش #قرمه #سبزی #از #آشپزخانه #خوراک #ایرانی #آموزش #پخت #خورش #قرمه #سبزی #Ghormeh #Sabzi #Iranian #Food

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

روش پخت خورش قرمه سبزی این خوراک ایرانی سنتی از آشپزخانه #خوراکایرانی. #خورش قرمه سبزی خوشمزه با مزه ها و بوی خوش سبزیجات تازه- روش درست کردن قرمه سبزی …

Persian food,Ghormeh Sabzi,قرمه سبزی,خورش قرمه سبزی,خوراک میهمانی,غذای مجلسی,سبزیجات قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,خورش قرمه سبزی- آموزش پخت خورش قرمه سبزی از آشپزخانه #خوراکایرانی | ghormeh sabzi-persian stew,خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,طرز تهیه پخت خورش قرمه سبزی,روش پخت خورش قرمه سبزی,آموزش پخت خورش قرمه سبزی,طرز تهیه خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,روش پخت خورش قرمه سبزی آشپزخانه خوراک ایرانی,خورش قرمه سبزی ایرانی,خورش قرمه سبزی#خوراک ایرانی

22 Replies to “خورش قرمه سبزی از آشپزخانه خوراک ایرانی – آموزش پخت خورش قرمه سبزی | Ghormeh Sabzi- Iranian Food”

  1. از شما دوست گرامی بخاطر دیدن این ویدئو سپاسگزارم. امیدوارم این آموزش را دوست داشته باشید و با لایک زدن و آبونه شدن ؛ کاتال خودتون رو پشتیبانی کنید. اگه دوست داشتین به این ویدئوی آموزشی هم که در همین زمینه هست سری بزنید. https://www.youtube.com/watch?v=Q7sQlgIflg0&t=207s

  2. خیلی از این کارتون خوشم میاد که اول گوشت رو سرخ میکنید و بعد پیاز رو ادد میکنید، بر خلاف همه که معمولا اول پیازرو سرخ میکنن، ایده ی جالبیه من فک میکنم با روش شما بوی زخم گوشت گرفته میشه، من به خورش سبزیم رب اضافه نمیکنم چون معتقدم خورش باید سیاه باشه ، البته سلیقه ای هستش دستتون درد نکنه پیروز و مانا باشید دوست عزیز

  3. این غذا را ابادانیها درست می کنند و خیلی خوشمزه میشه و کمی هم تره سیاه می ریزند . شمالیها بادمجان سرخ کرده در پایان روی ان می گذارند انهم خوشمزه میشود . شیرازیها سیب زمینی اضافه می کنند انهم خوشمزه میشه .

  4. Hami Bab ,,, Chives its a substitute for تره & you could buy dry شنبلیله from most middleEastern shops.
    Also you could add گشنیز & some اسفناج as well, it makes a lot of difference,..

  5. همه ایرانیان توجه کنن: قرمه و قیمه واژه های ترکی هستن و نادرست برای خوراک های ایرانی، باید خورشت سبزی و خورشت لپه گفته شود.

  6. خیلی خیلی ممنون،روش پخت شما عالیه
    راستش من اتریش هستم هرچی گشتم سبزی «تره» و «شنبلیله»پیدا نکردم باید چیکار کنم؟

  7. دستت درد نكنه ولي رب گوجه نميخواد عزيزم قورمه سبزي بايد ٦ نوع سبزي باشه سياه بشه و سبز تيره بازم دستت درد نكنه ????

  8. Hi, I won't call this Ghormeh Sabzi. I will call it, Ghormeh sabzi want to be or look a like Ghormeh Sabzi.
    You used 1/3 of number of herbs. This is fast food version not traditional version.
    You fried the meat first then added onions. That way, you are not frying onions, you are steaming onions. It effects the end taste.
    Ghormeh Sabzi needs about 4 hours of simmering after 2 hours of cooking.
    Serve it with Yogurt? What part of Iran they serve Ghormeh Sabzi with Yogurt?

  9. My friend I do not know what I love more, the music or the recipe. Where can I get that music? and I really appreciate you write the ingredients in English. I am trying to learn Iranian food. I just want to be familiar with the ingredients. Thanks so much.

Leave a Reply to Shahla Hosseini Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *