خاگینه مغزدار، دسری سنتی،بینهایت خوشمزه وخوش عطروطعم با آشپزخانه فریبا Khagine
اگر هوس یک دسر خوشمزه سنتی کردید،خاگینه مغزدار، فوق العاده عالیه آشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید For syrup: 1/4 Cup Rose water 1 Cup Sugar 1 Cup Water …
#خاگینه #مغزدار #دسری #سنتیبینهایت #خوشمزه #وخوش #عطروطعم #با #آشپزخانه #فریبا #Khagine
خوشمزه
اگر هوس یک دسر خوشمزه سنتی کردید،خاگینه مغزدار، فوق العاده عالیه آشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید For syrup: 1/4 Cup Rose water 1 Cup Sugar 1 Cup Water …
khagine,egg,flour,dessert,ramadan,ramazan,eftar,shirini,delicious,homemade,cooking,life hack,foodhacks,easy recipe,simple recipe,yummy,traditional,iranian,iranian dessert,iranian food,دسر,خاگینه,خاگینه مغزدار,تخم مرغ,ماه رمضان,رمضان,شیرینی,دسر سنتی,خوشمزه,آشپزی ایرانی,دسرخانگی
فریبا خانم گل لطفا بگید میشه از آرد سبوس دار استفاده کرد؟ ممنونم از پاسختون
سلام
امروز دو س تا برنامه آت رو دیدم
همین ک تو قیافه نیستی و فقط هنرت رو نشون میدید ، دست مریزاد ….
اما بزرگترین سر در آشپزی شناختن مزه خوب و درست است ضمن اینکه ب تجربه بهم ثابت شده هر چی مواد غذایی با شعله پایین و در زمانی طولانی پخته شود خوشمزهتر عمل میاد ….
واقعا دستپخت شمافوق العاده است ممنون بابت آموزش آشپزیتون
عالی عالی عالی
عالي بود
کسیم درس کرده ؟
من متاسفانه پیداش نکردم میشه این جا برام بنوسی ممنون میشم???
فریبا خانم از نظر من شما اول ویدیو خیلی سریع مواد را اعلام میکنید و اگر ممکنه صورت لیست مواد ومقدارشان را هم بصورت نوشته هم بگذارید تا با اماده کردن انها بشود همراه دیدن ویدیو دسر یا هر چیز دیگری را درست کنیم. ممنون از زحمتتون????
متشکرم فریبا جون
عالی
بسیار عالی وخوشمزه ???
خیلی خوب وجامع توضیح میدین ممنون?
خاگینه را در اصل با شیره انگور یا دوشاب درست میکنند.
مرسی فریبا جون.ماست حتما باید شیرین باشه یا کمی ترش باشه اشکال نداره؟؟؟
Thank you beautiful ??
تشکر?
عزیز کار آبلیمو چیست
❤?
عالی دست تون درد نکنه
بیشترشام هست تا دسر
خیلی عالی دست شما درد نکند ??????
بسیارعالی وآموز آسون دستمریزاد?❤?
سلام فریبا خانم چقدر عالی بود خسته نباشید لطفا غذای نونی هم اموزش بدین
?????????
عالی بود فریباجان، توضیحات، پیمانهها و اندازهها بصورت واضح که من به شخصه با پیمانههایی مثل قاشق یا لیوان بسیار موافقم چراکه وقتی درگیر گرمو میلی گرم باشم، کاملا تمرکزم رو تووی آشپزی از دست میدم، من با این شیوه شما موافقم و ممنون ، موید و برقرار باشید سرکار خانم??
خیلی خیلی ممنون
فريبا خانم عزيز شما در مواد لازم شما شير هم داشتيد ولى استفاده نكرديد چرا واين دسر مال اذربايجانه يا استان ديگرى لطفا جواب بديد اگر براتون ميسر مى باشد ممنون از شما❤️
عالی بود
بمبی از عطر و طعم
مث همیشه عالی?
Sooo yummi ????
فریبا جان خیلییی خوشکل شده و معلومه خوشمزه هم هست???
سلام فرییاخانم دست گلتون درد نکنه خیلی عالی شد،????
اینقده مممم دوشت دااااالم.
میشه به جای شهد از عسل یا شیره درخت افرا استفاده کنیم
عزیزمهربون اون تکه های سفید چسبیده به زرده رو باید گرفت.حتما خودتون میدونید اونا اشکال داره خوردنش.با احترام به شما عزیز
آفرین به شما بانوی کدبانو و هنرمند ،عالی بود
فریبا جان کاشکی برامون اموزش کیک تولد هم بزاری،ممنون