خاگینه مغزدار، دسری سنتی،بینهایت خوشمزه وخوش عطروطعم با آشپزخانه فریبا Khagine

خاگینه مغزدار، دسری سنتی،بینهایت خوشمزه وخوش عطروطعم با آشپزخانه فریبا Khagine



اگر هوس یک دسر خوشمزه سنتی کردید،خاگینه مغزدار، فوق العاده عالیه آشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید For syrup: 1/4 Cup Rose water 1 Cup Sugar 1 Cup Water …

#خاگینه #مغزدار #دسری #سنتیبینهایت #خوشمزه #وخوش #عطروطعم #با #آشپزخانه #فریبا #Khagine

خرید لمینت دندان

خوشمزه

اگر هوس یک دسر خوشمزه سنتی کردید،خاگینه مغزدار، فوق العاده عالیه آشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید For syrup: 1/4 Cup Rose water 1 Cup Sugar 1 Cup Water …

khagine,egg,flour,dessert,ramadan,ramazan,eftar,shirini,delicious,homemade,cooking,life hack,foodhacks,easy recipe,simple recipe,yummy,traditional,iranian,iranian dessert,iranian food,دسر,خاگینه,خاگینه مغزدار,تخم مرغ,ماه رمضان,رمضان,شیرینی,دسر سنتی,خوشمزه,آشپزی ایرانی,دسرخانگی

Comments

37 responses to “خاگینه مغزدار، دسری سنتی،بینهایت خوشمزه وخوش عطروطعم با آشپزخانه فریبا Khagine”

  1. Farahnaz Ranjbar Avatar

    فریبا خانم گل لطفا بگید میشه از آرد سبوس دار استفاده کرد؟ ممنونم از پاسختون

  2. Bahman Tayebi Avatar

    سلام
    امروز دو س تا برنامه آت رو دیدم
    همین ک تو قیافه نیستی و فقط هنرت رو نشون میدید ، دست مریزاد ….
    اما بزرگترین سر در آشپزی شناختن مزه خوب و درست است ضمن اینکه ب تجربه بهم ثابت شده هر چی مواد غذایی با شعله پایین و در زمانی طولانی پخته شود خوشمزه‌تر عمل میاد ….

  3. Vahid Khavari Avatar

    واقعا دستپخت شمافوق العاده است ممنون بابت آموزش آشپزیتون

  4. Maryam god Avatar

    عالی عالی عالی

  5. Maryam Torshabi Avatar

    کسیم درس کرده ؟

  6. Shirin Talaeia am Avatar

    من متاسفانه پیداش نکردم میشه این جا برام بنوسی ممنون میشم???

  7. Shirin Talaeia am Avatar

    فریبا خانم از نظر من شما اول ویدیو خیلی سریع مواد را اعلام میکنید و اگر ممکنه صورت لیست مواد ومقدارشان را هم بصورت نوشته هم بگذارید تا با اماده کردن انها بشود همراه دیدن ویدیو دسر یا هر چیز دیگری را درست کنیم. ممنون از زحمتتون????

  8. Shadi Fetrati Avatar

    متشکرم فریبا جون

  9. Sara Kalhor Avatar

    بسیار عالی وخوشمزه ???

  10. Zhila Jahangard Avatar

    خیلی خوب وجامع توضیح میدین ممنون?

  11. محمود شمایلی Avatar

    خاگینه را در اصل با شیره انگور یا دوشاب درست میکنند.

  12. ramin ebrahimi Avatar

    مرسی فریبا جون.ماست حتما باید شیرین باشه یا کمی ترش باشه اشکال نداره؟؟؟

  13. roroazimi Avatar

    Thank you beautiful ??

  14. Mahsa Ariani Avatar

    عزیز کار آبلیمو چیست

  15. Hasniya Jafari Avatar

    عالی دست تون درد نکنه

  16. sahar DARVISHZADEH Avatar

    بیشترشام هست تا دسر

  17. Big Boss Avatar

    خیلی عالی دست شما درد نکند ??????

  18. manijeh Dehgan Avatar

    بسیارعالی وآموز آسون دستمریزاد?❤?

  19. Masoome Khadem Avatar

    سلام فریبا خانم چقدر عالی بود خسته نباشید لطفا غذای نونی هم اموزش بدین

  20. maryam ghorbani Avatar

    عالی بود فریباجان، توضیحات، پیمانه‌ها و اندازه‌ها بصورت واضح که من به شخصه با پیمانه‌هایی مثل قاشق یا لیوان بسیار موافقم چراکه وقتی درگیر گرمو میلی گرم باشم، کاملا تمرکزم رو تووی آشپزی از دست میدم، من با این شیوه شما موافقم و ممنون ، موید و برقرار باشید سرکار خانم??

  21. Roz Tabrizi Avatar

    خیلی خیلی ممنون

  22. nahid sadeghi Avatar

    فريبا خانم عزيز شما در مواد لازم شما شير هم داشتيد ولى استفاده نكرديد چرا واين دسر مال اذربايجانه يا استان ديگرى لطفا جواب بديد اگر براتون ميسر مى باشد ممنون از شما❤️

  23. Farid Limitless Avatar

    عالی بود
    بمبی از عطر و طعم

  24. Awin 1 Avatar

    فریبا جان خیلییی خوشکل شده و معلومه خوشمزه‌ هم هست???

  25. Mehr bahar Avatar

    سلام فرییاخانم دست گلتون درد نکنه خیلی عالی شد،????

  26. Nasrin Amirian Avatar

    اینقده مممم دوشت دااااالم.

  27. Sharareh Aghayari Avatar

    میشه به جای شهد از عسل یا شیره درخت افرا استفاده کنیم

  28. Mahnaz Dayani Avatar

    عزیزمهربون اون تکه های سفید چسبیده به زرده رو باید گرفت.حتما خودتون میدونید اونا اشکال داره خوردنش.با احترام به شما عزیز

  29. farangis famoori Avatar

    آفرین به شما بانوی کدبانو و هنرمند ،عالی بود

  30. Roghaie Hoseini Avatar

    فریبا جان کاشکی برامون اموزش کیک تولد هم بزاری،ممنون

Leave a Reply to Farahnaz Ranjbar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *