خاگینه خوشمزه ودلچسب ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا Khagineh Recipe

خاگینه خوشمزه ودلچسب ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا Khagineh Recipe



خوشمزه ترین خاگینه ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Eggs Flour Baking Powder Saffron Sugar Yogurt.

#خاگینه #خوشمزه #ودلچسب #آسان #وسریع #باآشپزخانه #فریبا #Khagineh #Recipe

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین خاگینه ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا حتما امتحان کنید Eggs Flour Baking Powder Saffron Sugar Yogurt.

omelette,kookoo,scrambled egg,egg,flour,breakfast,yummy,delicious,easy recipe,recipe,simple,food,dessert,iranian,iranian food,lifehack,cooking,traditional,homemade,khagineh,khagine,خاگینه,املت,کوکو,غذای ایرانی,غذا,ایرانی,دسر,شیرینی,خوشمزه,سنتی,غذای خانگی,صبحانه,آرد,تخم مرغ,رسپی آسان

Comments

48 responses to “خاگینه خوشمزه ودلچسب ،آسان وسریع باآشپزخانه فریبا Khagineh Recipe”

  1. Resa Naftchi Avatar

    بح بح چه خاگینه ای منم هوس کردم یه دونه درست کردم

  2. zahra mobaraki Avatar

    فریباجون وانیل لازم نیست تو تخم مرغش استفاده شه؟

  3. parvin nejadi Avatar

    Khaly khoshmazh meshe mer30

  4. behjat azar Avatar

    خانم فریبا این خاگینه مخصوص آذری ها هستش ما زمانیکه دو طرف خاگینه آماده شد شیره را می ریزیم روی خاگینه تمام خاگینه شیره را بخورش میگیره و تما، خاگینه با شیره مخلوط میشه زمانیکه شیره روی خاگینه می ریزیم یک کمی شیرین میشه بقیه اش طعم تخم مرغ میده ببخشید فضولی کردم سپاسگزارم .

  5. nahid firoozi Avatar

    این متد ساده بسیار بهتر است.

  6. Fatemeh Lotfi Avatar

    عوض ما هم بخورید.??

  7. Akram Afshar Avatar

    مرسی فریبا جون پیراشگی هم درست کن

  8. Messenger of peace Avatar

    زنده باشی عزیزم . من از شاگردهای خانم منتظمی و قدیمی هستم بعد از اینهمه سال با دیدن ویدیوهای شما کلاس های ایشان برایم تداعی شد . با همان سبک و سلیقه و حوصله زیبا . موفق باشی گلم

  9. Ariana Momtahen Avatar

    فریبا خانم با سلام و خسته نباشید خیلی عالی شد ? فقط یک سوال برای من پیش آمد وقتی‌ شما شربت رو روی خاگینه ریختید متوجه نشدم که هر دو باید گرم باشن یا باید بگذاریم سرد بشن ؟

  10. Sohiela Moussavian Avatar

    انداده شكر شربت رو نگفتيد چند پيمانه فقط گفتند دو كاپ ارد در ضمن اگر گردو و دارچين هم اضافه كنيد عالي ميشه مرسي

  11. Arezoo Aria Avatar

    عالى بود ولى مزه اش را نميدانيم

  12. Mojtaba Ebrahimi Avatar

    واقعا عالی۰ توضیح عالی. واقعا تمیز کار میکنید

  13. Ahmad Gulghutaijz die eerste i8 aa Avatar

    ببخشید آرد سمولینا چیه

  14. Ttvfaze_Arwien Yawar Avatar

    بسیار عالی
    بسیار خوشرنگ
    حتمآ خوشمزه هم است
    تشکر زیاد?✨✨
    موفق باشید و دست شما درد نبیند ??

  15. sami S Avatar

    به به دستت درد نكنه فريبا جان،من ميخوام امشب درست كنم فقط ارد سمولينا ندارم با ارد نول ميشه درست كرد؟؟

  16. farideh safaian Avatar

    چرا شما غذائى كه درست ميكنيد را حلوى ما نميخوريد

  17. Pamela P Avatar

    لطفاً بگيد ميشه به جاى آرد گندم از آرد برنج استفاده كرد مرسى

  18. Mh Hm Avatar

    بادرودوسلام وخداقوت به شماخانم کدبانو.این غذا رابدون شکرهم میتوان استفاده کرد.زیرابدلیل دارا بودن شکر وآردسفید،برای دیابتیهامضرمیباشد.نظرشماچیه فریبای عزیز؟؟سپاس??❤❤

  19. Mehranghiz Badsebai Avatar

    مثل اینکه کیک درست کردید شربت روش ریختید مثل کیک شربتی شده خاگینه سنتی خیلی خوشمزه است و

  20. Najia Azzz Avatar

    بسيارزيبا دست تان دردنكيد????

  21. adl mlk Avatar

    سلام ممنون از آموزش خاگینه ، امروز درست کردم خیلی خوب شد اما با ۳تهم مرغ و شربت آخرشم درست نکردم بحاش موقع خوردن با مقداری خیلی کم عسل خوردیم که خیلی عالی بود

  22. mozhgan azizi Avatar

    ۱۰۰۰۰۰۰۰ تا لایک دارید کدبانو ?

  23. Shokoh Shomali Avatar

    ممنون از اموزشهای خوبتون

  24. Jila Azali Avatar

    شربت باید داغ باشه ،وقتی که روی خاگینه می ریزیم ؟

  25. ali agha Avatar

    سلام نازنین این خاگینه تبریزی هست؟

  26. Marya 2003 Avatar

    میشع بگین برای پختن هر دو طرف خاگینه چقدر زمان لازمه؟

  27. Forough Fazel Avatar

    عالی بود???

  28. Khatere Ebrahimi Avatar

    جای زعفران چیزه دیگ میشه استفاده کرد؟

  29. Kovsar Hoseiny Avatar

    می تونیم بجای شربتی که درست کردید از شیره خرما استفاده کنیم ؟؟

  30. googooloo777 Avatar

    Merci_____________________

  31. Zinat Shahri Avatar

    سپاس فراوان???

  32. Nika Emami Avatar

    گلاب هم عالی میشود .ممنون

  33. شیرین عباس ابادی Avatar

    واقعا ممنون از آموزشهای خوبتون فریبا جون خسته نباشید گلم

  34. مریم جعفری Avatar

    فریبا جون این خاگینه همون تهچین نیست…آخه موادش شبیه تهچینه

  35. 2Karinek Avatar

    Can't wait to try it. I'm half Persian but never heard of this.

  36. United Avatar

    من از بچگی بدم میاد از خاگینه. ولی امشب دوست دخترم شام خاگینه درست کرده بود منم امدم یویتوب ببینم چطوریه خاگینه خوشم میاد که بخورم یا نه . ولی باز خوشم نمیاد از خاگینه ?

  37. R ! H Avatar

    ممنون عزیزم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی نازنین بانو ???

  38. sara patter Avatar

    خیلی آشپزیتونو قبول دارم

  39. sara patter Avatar

    آردسمولینا ایران داره؟؟؟ فرقش باآردهای دیگه چیه یعنی کمتر چاق میکنه؟

  40. M Sh Avatar

    دستتون درد نکنه…
    عالی

  41. Wahida Nooristani Avatar

    Looks great ? I will try to make it very soon

  42. mary palang Avatar

    فریبا جون دست گلت درد نکنه فقط من متوجه نشدم خاگینه و شهد باید داغ باشن یا سرد ؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *