تهیه نان باگت فرانسوی، ترد و خوشمزه ?♥

تهیه نان باگت فرانسوی، ترد و خوشمزه ?♥

#تهیه #نان #باگت #فرانسوی #ترد #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

انواع نان خانگی,نان تخم مرغی,نان کدو,نان اردک,نان روغنی,نان افغانی,نان سرخک,نان همبرگر,نان ساندویچی,نان گردو ای,نان شیرمال,نان اسفنجی,نان فتیر,نان تافتون,نان سنگک,نان لواش,نان بربری,نان افغاتی,نان عصرانه,نان دو رنگ

Comments

42 responses to “تهیه نان باگت فرانسوی، ترد و خوشمزه ?♥”

  1. ELi porsani Avatar

    سلام.میشه از آرد نان سنگک استفاده کرد؟؟؟؟

  2. Aliakbarسلام من نرگس هستم Baboli Avatar

    باسلام وخسته نباشید عزیزم من درست کردم ولی توش خمیر شد علت چی بود ممنون میشم راهنمایی کنید ??

  3. king Avatar

    ببخشید واسه پخت تعداد بیشتر مثلا یک گونی میشه دستور بدید؟

  4. Hamed Est Avatar

    Akhe tokhme morgh vase noon?‍♂️??

  5. زی زا Avatar

    بسیارزیبا

  6. گلچین گلچین Avatar

    خیلی عالیی هستید عزیزم نون پنبه ای و اسفنجی رو با دستور شما درست کردم بینظیر بود

  7. Safihe Sargoli Avatar

    ببخشید چونه ها رو چند گرم

  8. MirOmid Avatar

    سلام من دقیقا از روی آموزش شما رفتم و پختم ولی متاسفانه سفت شده و اصلا نرم و ترد نشده. علتش چی میتونه باشه؟

  9. VR VR Avatar

    با تشکر،،،،خیلی ممنون میشم، اگر کل مواد لازم رو ور گوشه صفحه. یا پایین بنویسید،،،من وقتی می خوام چیزی درست کنم،،اول به مواد لازم نگاه می کنم ،تا ببینم در منزل دارم یا خیر،،،یا در مورد غذا ،ببینم آیامواد لازم رو دوست دارم یا خیر ،،خلاصه خیلی مایل هستم ،،،اول لیست مواد رو ببینم ،،باز هم مرسی

  10. Mona Avatar

    سلام ببخشید آرد سفید گندم رو از کجا تهییه کنم از نانوایی فانتزی؟؟

  11. Rasool Nemati Avatar

    سلام ممنون از راهنمای پخت ..برای پخت باید زیر فر روشن باشه یا رو یا هردو بمدت بیست دقیقه

  12. Sepideh Bakhshi Avatar

    سلام این مقدار مواد اولیه که تو رسپی هست چند تا باگت میده ؟ آیا برای سه نفر کافیه؟

  13. AM Mitra Avatar

    Noono nemidoonestam tokhmemorgh mizanan. Noon agar tokhmemorgh daresh estefadeh beshe zood ham kohneh mishe.

  14. Mehran Taherimoud Avatar

    صدا خیلی ضعیفه

  15. Nooshin Khaki Avatar

    سلام وقت بخیر، در کل پس 200 میلی لیتر آب اضافه شد؟

  16. Nafiseh Khoshkesht Avatar

    ممنونم‌! من خیلی آموزش های شما رو دوست دارم ???

  17. J s Batra G-mail Avatar

    I tried this bread and turned out excellent. Thanks

  18. Monir A Avatar

    Bah bah ahsant be shoma azize honarmand
    Dastetoon dard nakone
    ?

  19. Khadije Afsar Avatar

    سلام خانم واقعا کوبانو هستید من هر نونی رو که به روشی که شما آموزش میدین درست میکنم عالی در میاد ممنون از زحماتتون وتوضیحات عالیتون

  20. Farah Sheikhi Avatar

    چرا نان من سفت و خشک میشه

  21. Sina Hamidi Avatar

    اصلا این باگت فرانسوی نیست! ضمنا استفاده از تخم‌مرغ نان را دهاتی می‌کنه

  22. David Alikhani Avatar

    مثل همیشه حرفه ایی

  23. Shadi Fetrati Avatar

    درودبرشماخیلی متشکرم.یک سوال خدمتتون داشتم درپخت نان اگرکره یاروغن نریزیم نان خراب میشه؟ممنون ازپاسختون

  24. Razia Rasoul Avatar

    افغان هم نسید خاک بر زبانی فارسی ایرانی تان ۰

  25. Mahsa Ch Avatar

    از آرد سفید میشه استفاده کرد،؟

  26. Somayeh Khaki Avatar

    سلام خسته نباشید عالی بود آیا با آرد گلتون فری هم میشه درست کرد؟؟؟

  27. Tara Sheikhi Avatar

    Is that whole meal flour the same as whole wheat flour? I’m going to make it but I don’t know if they are the same!

  28. Roja A. Avatar

    درود بر شما کد بانوی روشنفکر و هنرمند ایرانی

  29. Hana Aghajani Avatar

    من کاغذ روغنی ندارم میشه زیرشو یکم سبوس گندم بریزم؟

  30. Sepideh Gheibi Avatar

    عالی بود?? کاغذ روغنی نداشته باشیم چیکار کنیم که نچسبه؟

  31. Tara Sheikhi Avatar

    من این نوع رو بیشتر از باکت فرانسوی دوست دارم دسستون درد نکنه

  32. Tido Shira Avatar

    میبخشید نان بگت فرانسوی نه تخم مرغ میخواد نه کره و نه ورز دادن زیاد……. این نانی که شما یاد میدید باگت نیست .

  33. Amir Arsalan Avatar

    سلام خانم بسیار تشکر از برنامه خیلی خوبتون من یه سوال داشتم مایه خمیر رو به فرانسوی چی میگین؟ خیلی ممنون میشم جواب بیدن با تشکر

  34. Zari Asadi Avatar

    اسم کانال اصلی شما چی هست

  35. Leila Ameri Avatar

    سلام بانو جان، ممنونم از دستورهاي عاليتون، من اين نون رو پختم خيلي قشنگ شده فقط مثل مال شما نرم نشد، كلا خميرم به لطافت و نرمي خمير شما نشد (با آرد ساده بود)به نظرتون ايراد كارم چي بوده؟
    ممنون ميشم راهنماييم كنين.

  36. علیرضا سلیمانی Avatar

    سلام، وقتی ازین کانال،نطر میخایید
    پس حتما اگه سئوالی هم بشه جواب
    میدین، درسته؟من کیک یا نون شیرمال
    بریوش رو از روی دستورالعمل این
    کانال درست کردم ولی مثل اون
    نشد!؟ چجوری ایراد کارم رو
    بپرسم ؟

  37. يوميات أم أمل Avatar

    عليكم السلام رووووعه تسلم يدك ❤️❤️❤️

  38. hope Rider Avatar

    به به چه نونی درست کردید مرسی

  39. فر کیانی Avatar

    میشه این نون رو در آون توستر هم پخت؟!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *