تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی، نرم و خوشمزه ??

تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی، نرم و خوشمزه ??

#تهیه #شیرینی #دانمارکی #به #سبک #قنادی #نرم #خوشمزه

خرید لمینت دندان

خوشمزه

شیرینی دانمارکی,شیرینی گل محمدی,شیرینی شگلاتی,شیرینی خامه ای,شیرینی بفکی,شیرینی مغزدار,شیرینی گردویی,شیرینی نارگیلی,شیرینی خرما,نان بربری خانگی,نان تفتون,نان لواش,نان ساده,نان ترکی,بورک,نان عربی,نان افغانی,نان عراغی,نان تابه ای,نان تنوری,نان در فر,نان فرانسوی,نان باگت,نان همبرگر,نان کماچ,نان قندی,نان شیرمال,نان با ارد ذرت,نان جو,نان برنجی,کلوچه نادی,اشبزخانه مزارشریف,اشبزی ترک,persian food,persian bread

Comments

38 responses to “تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی، نرم و خوشمزه ??”

  1. Persian Food Avatar

    1 tablespoon brown suger
    1 tablespoon yeast
    200 ml warm milk
    Mix them and let i rast in 10 minuters

    600 g flour
    3 tablespoons brown suger
    1/2 teaspoon vanilla
    1 teaspoon salt
    2 eggs
    30 g oil
    Knead 10 minuters
    1 hour rast

    5 tablespoon Corn flour
    150 ml milk
    2 tablespoons brown suger
    1/3 tablespoon cardamom
    Saffran

    30 minuters rast

    The oven : warm the oven 10 minuters before on 250°C, put it in the middle, 150° in 15 minuters

  2. Shahnaz Mnc Avatar

    درود بر شما و سپاس از آموزش عالی شما …چه نوع آردی برای این شیرینی آماده کنیم ….

  3. Schahnazarian Maria Avatar

    با عرض سلام. خواستم از توجه شما به نوع توضیح کامل و ساده تشکر کنم. من چندین ویدیو از دگر عزیزان تماشا کردم اما چون صحبت نمی کنن و نوع اندازه‌گیری در مواد با پیمانه یا هر طریق دیگه اشاره درست نمی‌کند، فقط برای مثال ا پیمانه ارد…. خوب این پیمانه باید چه اندازه باشه؟ حداقل بفرمایید که چند گرم یا چند میلی لیتر؟ متأسفانه نمی تونستم الگو برداری کنم. عزیزان باید توجه کنن که همه حرفه‌ای نیستن. در هر صورت زحمت و توجه شما در توضیح شیرینی دانمارکی جایی تشکر و قدردانی داره. با سپاس فراوان. ??

  4. Parvaneh Heidary Avatar

    ممنون بانو طبقه بالای فر هم روشن باشه یانه؟

  5. Zahra Javed Avatar

    واقعا دستت درد نکنه.

  6. ShiriniPazon Avatar

    به به یکی از دلبرانه های من ???من عاشق دانمارکی هستم چون شیرینیش خیلی کمتر بقیه شیرینی هاست نوش جونتون

  7. Kakooti Avatar

    شما خیلی هنرمند هستید! ?

  8. Parvaneh Heidary Avatar

    عالی بود بانو ممنون

  9. وارتوش یحیی Avatar

    چقددنگ وفنگ داره روش راحتر نیست ممنون ازشما اگه میشه بالای ویدیو موادلازم همیشه بامقداربرحسب لیوان بزارید

  10. Mahdi Mirghaffari Avatar

    خیلی‌عالی‌بود‌موفق‌باشیدوشادکام‌‌وشیرین‌کام

  11. sheila darvish Avatar

    یکم شربت خوب میشد ولی خوب بود

  12. Sima Zerang Avatar

    سلام اگه ارد ذرت نداشته باشم به جاش چی بریزم؟

  13. Bahar Saberi Avatar

    سلام یه رادیو شادِ شادِ بهتون معرفی‌ می‌کنم. اسمش"رادیو گلچین لس آنجلس" هستش،این لینک وبسایتشونه، اونجا هم لینک مستقیم رادیو، لینک دانلود اَپ های رادیو و پیج اینستاگرامشون هستش.

    http://www.eftmind.com/radio-golchin-apps/?lang=fa

  14. Magnoulia Rostami Far Avatar

    سلام عزيزم وقت بخير… ممنونم از آموزش هاي عاليتون… منم سوئد هستم از روي آردي كه توي يكي از ويديوهاتون بود متوجه شدم شما هم سوئد هستيد… اگر ممكنه بفرماييد واسه شيريني ها و نون هاتون چه آردي استفاده ميكنيد…و يه مورد ديگه عزيزم… من شيريني نون قندي طبق دستور شما درست كردم ولي درجه فر كه گفتيد روي ١٥٠ مناسب نبود شيريني ها درست نميشد ميخوام بدونم اشكال از فر هست يا نه؟

  15. Nini Bel Avatar

    روووعة روووعة عجبتنى الوصفة الله يعطيك الصحة والعافية

  16. خ اتحا Avatar

    من اگه انتقادی کردم،خودم 20سال قنادم ازسن خیییلی کم تواین کارهستم ینی ازسن دوازده سالگی نزدپدرم شروع به کارکردم.درکل برام جالب بود❤?❤

  17. خ اتحا Avatar

    جالب بود.ولی درکل اشباهاتی هم داشتی.

  18. Nooriehiman Behbood Avatar

    با سلام از چه مایه خمیر و آردی استفاده می کنید ممنون

  19. t m Avatar

    سلام عزیزم
    خسته نباشی
    من درست کردم
    خوب شد.فقط فک کنم یه کم خمیرش زیادی نرم بود جرات نکردم آرد اضافه کنم?
    وقتی هم خنک شد رویه اش جدا شد?
    علتش چیه؟

  20. Parasto Karimniya Avatar

    خسته نباشید،یه سۇال داشتم خدمتتون اینکه حتمٲباید شکرقهوه ایی باشه؟اگرسفیدباشه چی میشه؟

  21. Z A Avatar

    سلام مرسی از برنامه زیبا و خوب شما

  22. Halima Saeedi83 Avatar

    نمیشه بجای شکر قهوه ای شکر سفید بریزیم؟

  23. Fariba Apple Avatar

    کیفیت خوبی نداشت

  24. Siamak Avatar

    چرا شیرینی که من درست میکنم پف نداره ؟ خیلی صفت و منسجم درمیاد

  25. Marzieh Najafi Avatar

    من با همین مقدار مواد درست کردم اما کره در حین خمیر کردن زدم نه بعد از استراحت یکساعته!!!!خیلی خوب نشد.

  26. mitra faraji Avatar

    دست شما درد نکنه من حرارت فر گازم خیلی تند و شدید رو چه دمایی بزارم خوبه و اینکه این شیرینی شیره نداره ؟

  27. Samantha1 Fox Avatar

    شکر قهوه ای؟ کو

  28. Amina Bakhshi Avatar

    عالي بود راحت و ساده?????❤️

  29. Lidaخیلی زیبا اموزش دادی تشکر از المان Khanom Avatar

    وچه کار کنیم مایع درون دانمارکی در حین پختن شیرینی سفت نشه

  30. Lidaخیلی زیبا اموزش دادی تشکر از المان Khanom Avatar

    سلام عزیزم چه شیرین زبون هستید من درست کردم احساس میکنم که خمیر سفت شده بود احتمال داره در اندازه گیری اشتباه کرده بودم عزیز جان

  31. Masoomeh Bakhshi Avatar

    میشه شکرسفید بریزم؟

  32. Mahdi Khezri Avatar

    درس کردم عالی شد ممنون

  33. Sahel Sobhani Avatar

    حیف فر ندارم وگرنه درست میکردم ??

  34. somayeh yazdani Avatar

    مرسی خانوم.آیا میشه از شکر معمولی استفاده کرد و میشه بگین آرد سفید استفاده میکنین یا آرد مخصوص شیرینی؟

  35. Lidaخیلی زیبا اموزش دادی تشکر از المان Khanom Avatar

    سلام‌عزیزم من‌میتونم کره مارگارین استفاده کنم لطفا بگویید کدام کره بهتره تشکر

  36. One Two Avatar

    سلام بانو خسته نباشید من متوجه نشدم چرا از آرد برای پر کردن داخل شیرینی ها استفاده کردید امکانش هست به جای آرد ذوت چیزی دیگری استفاده کرد ؟ممنون میشم توضیح بدید ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *