تهدیگ تهچین ساده،بینهایت خوشمزه وترد،باطعمی عالی ودلپذیربا آشپزخانه فریباHow to Make Tahdig Tahchin

تهدیگ تهچین ساده،بینهایت خوشمزه وترد،باطعمی عالی ودلپذیربا آشپزخانه فریباHow to Make Tahdig Tahchin



خوشمزه ترین تهدیگ ،فقط تهدیگ تهچین ساده، خوشمزه وترد،باطعمی دلچسب ودلپذیربا آشپزخانه فریبا اگریکبار امتحان کنید،مشتری همیشگیش میشید 2 Eggs 1 Tbsp …

#تهدیگ #تهچین #سادهبینهایت #خوشمزه #وتردباطعمی #عالی #ودلپذیربا #آشپزخانه #فریباHow #Tahdig #Tahchin

خرید لمینت دندان

خوشمزه

خوشمزه ترین تهدیگ ،فقط تهدیگ تهچین ساده، خوشمزه وترد،باطعمی دلچسب ودلپذیربا آشپزخانه فریبا اگریکبار امتحان کنید،مشتری همیشگیش میشید 2 Eggs 1 Tbsp …

polo,rice,tahdig,tahchin,tahdig tahchin,saffron,tah dig,tahchin morgh,delicious,homemade,cooking,life hacks,food hacks,easy recipe,simple recipe,yummy recipe,recipe,traditional,food,iranian food,iranian,persian food,تهدیگ,ته دیگ,ته دیگ تهچین,تهدیگ تهچین,تهچین,تهچین مرغ,پلو,دمی,غذای ایرانی,غذای خانگی,غذا,غذای سنتی,رسپی تهچین,رسپی آسان,تهدیگ زعفرونی

Comments

45 responses to “تهدیگ تهچین ساده،بینهایت خوشمزه وترد،باطعمی عالی ودلپذیربا آشپزخانه فریباHow to Make Tahdig Tahchin”

  1. Magboll Moshrefi Avatar

    موفق و پایدار باشید ????

  2. Fariba Shahshahani Avatar

    مرسی عالی بود فریبا خانم اگر گلاب را اضافه نکنیم مشکلی هست چون از بوی گلاب تو برنج خیلی خوشم نمیاد

  3. sima seyedi Avatar

    بسيار عالى فريبا جون وقتى مايه تهچين رو توى قابلمه ميريزين از همون اول هم گاز رو روشن ميكنين ؟
    واگه بخوايم نصف اين مقدار تهچين و برنج درست كنيم ، چقدر تخم مرغ بايد بريزيم ؟ مرسى

  4. Bahar Jam Avatar

    Hello beautiful Fariba,
    I’m allergic to eggs, what can I use as an egg substitute and how much? Thank you ?

  5. Hasmik Mehrabian Avatar

    دستت درد نکنه فریبا خانم من یکی از طرف دار ت هستم

  6. Tina Pak Piano Avatar

    کاش می گفتید چقدر باید بمونه تا آبکش بشه :)) من بلد نیستم

  7. Nahid Yekta Avatar

    برنجتون خیلی خوبه میشه اگه امریکا هستید بفرمایید چه مارکی هست

  8. Elina Noori Avatar

    گذشته از ته دیگ زعفرونی عالیتون من عاشق صدای شما شدم انشالله همیشه سالم و موفق باشید

  9. Jomana Ail Avatar

    خيلي عالى بود?

  10. Armita Momen Avatar

    نگفتی عزیزم چند دقیقه باشه روی گاز

  11. Jila Delshad Avatar

    عالی و شیک???????❤️

  12. m5cto2c Avatar

    I like the fact that you dont chatter unnecessary n give the simple recipe. Thank you.

  13. Navid APR Avatar

    مرسی فریبا جون

  14. Zeynab Molai Avatar

    سلام عالی بود دخترخوبم افرین

  15. Mia Ash Avatar

    Many warm thanks!

  16. Roya Rezaei Avatar

    مثل هميشه عالي ??لطفا ته ديگ بادمجان را هم آموزش بدهيد

  17. Sara Shah Avatar

    سلام فریبا خانم ،درست کردم وبسیار لذت بردم . درود بر شما !

  18. Shohreh Shalfoorosh Avatar

    سلام خانم فريبا
    من هيچوقت اشپزي نكردم ولي بدليل قرنطينه در المان از يكتواختي شروع كردم رويه دستورنا شما نوع غذاهايي كه هميشه مورد علاقه من بوده
    در ويدير هاي شما درس بگيرم.
    مرسي از شما موفق باشين بسيار تميز و با سليفيو حرفه اي مياموزين.

  19. lucyluciole100 Avatar

    mersi ! dastoorat ghaza khayli khooban !!!

  20. لاله حکیمی Avatar

    دوستان اگر که قابلمه تفلون ندارید برای بهتر شدن ته دیگ از کاغذ روغنی قهوه ای در کف دیگ استفاده کرده و مواد را رویش بریزید. دوستانی که در المان یا هلند هستند از فروشگاه الدی یا لیدل کاغذ روغنی قهوه ای استفاده کنید. با تشکر از اموزشتان.

  21. Zaynab Ataei Avatar

    خیلی عالی بود

  22. shahin farhangmehr Avatar

    فريباجون عالى

  23. Shahrokh Seyedi Avatar

    Danke Schön, Sehr gute Erklärung, schaut sehr schön aus. Muss ich probieren.

  24. niki plays roblox Avatar

    باسلیقه ???????

  25. Cafe Bagheri Avatar

    منظور از “پیمانه” همون cup هست یا 1/2 cup؟

  26. سیاووش ایرانی Avatar

    درود ب.ر شما،بانوی ایرانی

  27. Mosi goli Avatar

    چهار پیمونه چند لیوان میشه؟

  28. Mehran Moshiri Avatar

    Thank you, you are simply the best ! ?????

  29. Herat Küche Avatar

    خسته نباشید دوست عزیز تشکر از زحمات تون
    دوست عزیز ساب و لایک شدید لطفاً شماهم منو حمایت کنید ممنون میشم

  30. Shadi Fetrati Avatar

    فریباجان عزیزم مثل همیشه گل کاشتی .متشکرم خانمی❤

  31. Amir Afshar Avatar

    چه ست قشنگی شد ، از زرده تخم مرغ و زعفران و رنگ قابلمه و کفگیر و خط روی دم کنی و دست آخر هم ته دیگ ، امشب دوبله آب از لب و لوچه ما راه انداختی خانم ، منم که عین خانم های باردار یهو ویار می کنم و نصف شب همه خوابند و بنده تا سپیده صبح بیشتر به عشق ته دیگ تو آشپزخانه مو به مو به دستور العمل های جنابعالی عمل می کنم ، خدائیش هیچوقت آنقدر حرف گوش کن نبودم ، عالی بود

  32. R ! H Avatar

    سلام عزیز دلم ؛
    من که خیلی لذت بردم ???????
    موفق باشی عزیزم … ??

  33. Hussain Sadat Avatar

    دستور آشبزيتون را به تمام كشورهاي عربي رسوندم واقعا دستتون درد نكنه واميدوارم كه هميشه موفق باشيد?❤️

  34. Ayala Farnoush Avatar

    مثل همیشه عالی!??

  35. Daniel Naeibi Avatar

    سلام و خسته نباشید فریبا جان ممنون بابت رسپی های ماهرانه شما یک سوال میشه کره نزنیم ولی در آخر روغن داغ کنیم بزنیم ممنون میشم جواب بدید???

  36. elham khakshour Avatar

    برنامه‌های شما بسیار اموزنده هستند. متشکرم. خواستم بدانم که آيا چه ماده غذایی می‌تواند جایگزین ماست در این غذا بشود چون من به لبنیات حساسيت دارم!!؟

  37. Majid Farjad Avatar

    سلام وقتی که مایه ته چین و برنج ابکشی رو تو ی قابلمه میریزیم چند دقیقه باید شعله گاز زیا باشه

  38. ابو احمد سويدي Avatar

    سلام خيلي خوشمزه غذاهي كه شما دروس ميكوني من از كشور عراق هستم ولي ارزوي من صورتت ببينم ممنونم

Leave a Reply to Zaynab Ataei Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *