تا حالی کباب گوشت سینه مرغ آماده کردید؟ – آشپزی قسمت سوم / Ashpazi Episode 03 – Chicken Recipe

تا حالی کباب گوشت سینه مرغ آماده کردید؟ – آشپزی قسمت سوم / Ashpazi Episode 03 – Chicken Recipe



توت نمایش دهنده زیبایی های طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم افغانستان است که با برنامه های تفریحی و آموزشی مثل دیگدان و تنور، گپ، افغان سین، چلنج شو و آشپزی …

#تا #حالی #کباب #گوشت #سینه #مرغ #آماده #کردید #آشپزی #قسمت #سوم #Ashpazi #Episode #Chicken #Recipe

خرید لمینت دندان

آشپزی

توت نمایش دهنده زیبایی های طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم افغانستان است که با برنامه های تفریحی و آموزشی مثل دیگدان و تنور، گپ، افغان سین، چلنج شو و آشپزی …

Bolani,Bolani recipe,Degdan wa Tanor,Mitra amani,Gap,Toot,دیگدان و تنور,طرز تهیه,میترا,گپ,توت,کباب مرغ,chicken kaboob

21 Replies to “تا حالی کباب گوشت سینه مرغ آماده کردید؟ – آشپزی قسمت سوم / Ashpazi Episode 03 – Chicken Recipe”

  1. سلام خسته نباشین خیلی عداتون جالب و نو به نطر میرسه من ایرانی هستم وواقعا خوشم اومد.فقط کاش ازدستکش استفاده میکردین یاحداقل پست از خرد کردن مرع دستاتونو میشستین بعد سیر را داخل هاونگ خرد میکردین

  2. ههههه نی نخوردیم اولین بار است که خوردیم این هم در چینل شما ? من سالهاست که درست میکنم بیا از چینل من یاد بگیر ?
    مزاق کردم چون تیتل برنامه‌ را خراب نوشته بودی نوش جان

  3. کباب که از گوشت گوسفند گوساله تیر شد از دگه چیز مزه نمیته برادر محترم خفه نشی کباب مرغ اصلآ خوش ندارم

  4. وطندارا اگر علاقمند به مبایل جدید و دانستن رازهای پنهانی شبکه های اجتماعی مانند انستاگرام و واتس آپ هستین پس از کانال یوتیوب هموطن تان حمایت کنین به زبان ساده وعامیانه بیان شده «عضویت شما سبب تشویق مه میشه» زنده باد افغانستان

  5. سلام استاد گرامى، خيلى عالى نام خدا.. از هر نگاه.
    از گلدان هاى عقب هم خيلى مقبول است نام خدا. خوش شدم از ديدن اشپزى تان. زنده، موفق و كامگار باشيد با فاميل عزيز تان، هموطن نازنين. تشكر??
    * غوره انگور،،، چقدر دير است كه نخورديم. در خارج گل يك درخت كه كمى ترشى داره به عوضش استفاده ميكنند، به نام سوماق ياد ميشه. ما به أو ميگيم غوره انگور بددل.. اما به نا چار استفاده ميكنيم. خدايا وطن ارام شود، در هر چيز درجه اول است.

Leave a Reply to Khesraw Dawlatzai Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *