آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت

آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت

https://i.ytimg.com/vi/C2lesrIF3qE/hqdefault.jpg



سلام سلام باید بگم چون این اولین ویدیوی یوتوب وانیلاست پس جایزه داره لایک و سابسکرایب کن و آیدی اینستاگرامتون رو واسم کامنت کنید تا هم جایزه رو ببری هم منو …

#آموزش #کامل #پخت #ماکارون #با #تمام #نکته #های #ریز #درشت

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

سلام سلام باید بگم چون این اولین ویدیوی یوتوب وانیلاست پس جایزه داره لایک و سابسکرایب کن و آیدی اینستاگرامتون رو واسم کامنت کنید تا هم جایزه رو ببری هم منو …

ماکارون,کیک,آموزش,Macaron,آموزش کامل,پختن ماکارون,پخت ماکارون,شیرینی ماکارون,شیرینی ماکارون خانم گلاور,شیرینی ماکارون فرانسوی,شیرینی ماکارون فرانسوی خانم فرقانی,آموزش پخت شیرینی,آموزش پخت شیرینی کشمشی,آموزش پخت شیرینی دانمارکی,ماکارون فرانسوی,آموزش ماکارون فرانسوی,وانیلا,کیک ساده,کیک اسفنجی,کیک یزدی,نکته,نکات

Comments

24 responses to “آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت”

  1. setayesh sasanipoor Avatar

    اگه میشه بگین که شکرتون و پودر قندتون چند گرمه؟

  2. setayesh sasanipoor Avatar

    ببخشید چرا گرم هاشو نگفتین؟

  3. Roya Mirzai Avatar

    بسیارعالی وتوضیحات دقیق وکامل???

  4. negar ilatmanesh Avatar

    هنوز ندیدم ?

  5. Zohreh Ghomi Avatar

    عالی بود.حتما امتحان میکنم.ممنون

  6. Sharareh Shokranian Avatar

    واقعا دستور کامل و جامع ای بود من شخصا از اولین بار ماکارون هام خوب شدن یعنی عالی بود البته رسپی های بقیه پیج ها رو چندین بار امتحان کردم و اصلا جواب نگرفتم

  7. Abbas Sarlaki Avatar

    عالی ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️????????????????

  8. Nahid Asadi Avatar

    عالی بود اموزشتون ???

  9. Ghazal Partovi Avatar

    سلام
    میزان شکر و پودر بادوم و آرد رو نگفتین
    ممنون از توضیحات کاملتون

  10. Akeam Fooladi Avatar

    سلام ویدیو تون خیلی عالی بود فقط مقدار شکر رو نگفتین ممنون

  11. hosein GL Avatar

    ببخشید اندازه مواد تو هر رسپی فرق می کنه تو بعضی اندازه سفیده از پودر بادام بیشتره تو بعضی ها هم کمتره و اندازه هر یک از مواد فرق می کنه میشه بگین در کدام شرایط ماکارون بهتر در میاد؟ چون من خیلی از رسپی ها رو دیدم ولی نمیدونم با اندازه کدوم رسپی پیش برم

  12. امیر ب Avatar

    عالی بود واقعا ممنونم ازتون
    میشه مقدار موادشو دو برابر بکنیم؟

  13. hosein GL Avatar

    ببخشید من امروز متوجه شدم که وقتی فر رو تنظیم می کنم که فقط از پایین حرارت بده فنش روشن نمیشه ،اشکالی نداره فر رو در حالتی قرار بدم که از هر دو طرف حرارت بده اون موقع فن روشن میشه و اگه فن روشن نباشه ماکارون ها خراب میشن؟

  14. Mahsa Zamani Avatar

    ببخشید اندازه پودر قند و شکر و پودر بادام رو نگفتید

  15. Zahra Borojerdy Avatar

    خیلی خوب بود تشکر

  16. BP Blink Forever Avatar

    عزیزم من هم زن برقی ندارم مشکلی نداره

  17. س مجردی Avatar

    سلام
    ببخشید ماکارون همون مرنگه که بهش ارد بادوم اضافه میکنن؟
    یعنی میتونیم اینکار و بکنیم و بقیه نکات رو رعایت کنیم

  18. neda ashrafpour Avatar

    عالی عزیزم ، ممنون از نکات ریزی که گفتین ??❤️?

  19. hosein GL Avatar

    ببخشید من‌ با سوالام شما رو خسته کردم من داشتم ماکارون درست می کردم که متوجه چیزی شدم ، بعد اینکه سینی رو کوبیدم روی میز کار و حباب ها رو با سوزن ترکوندم برگشتم دیدم که جای سوزن روی ماکارون ها مونده بعد گفتم شاید بعد یه مدت برن ولی موندن و روی ماکارون در همون حالت خشک شد و بد شکل شد،چرا اینجوری میشه و چه کار بکنم که اینجوری نشه؟

  20. hosein GL Avatar

    ببخشید من نمیدونم فر رو تو چه حالتی بزارم واسه پخت ماکارون از هردوطرف یا فقط از پایین یا فقط از بالا حرارت بده؟

  21. hosein GL Avatar

    تو بعضی از رسپی ها میگن باید تخم مرغ رو ۷ ساعت از زرده جدا کنید و در بیرون از یخچال بذارید تا رطوبتش گرفته بشه ،اینم جواب میده؟و ۴ روز تو یخچال بمونه کافیه آخه یخچال خودش رطوبت داره

  22. hosein GL Avatar

    سلام ممنون بابت ویدیو خوبتون یه سوال داشتم من رنگ خوراکی ژله ای خریدم ولی تو محتویاتش نوشته که آب هم داره ،می تونه ماکارون رو خراب کنه؟یا اشکالی نداره؟

  23. mehrnaz yousefi Avatar

    Besiar mofid mamnon?

Leave a Reply to Mahsa Zamani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *