آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت

آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت

https://i.ytimg.com/vi/C2lesrIF3qE/hqdefault.jpg



سلام سلام باید بگم چون این اولین ویدیوی یوتوب وانیلاست پس جایزه داره لایک و سابسکرایب کن و آیدی اینستاگرامتون رو واسم کامنت کنید تا هم جایزه رو ببری هم منو …

#آموزش #کامل #پخت #ماکارون #با #تمام #نکته #های #ریز #درشت

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

سلام سلام باید بگم چون این اولین ویدیوی یوتوب وانیلاست پس جایزه داره لایک و سابسکرایب کن و آیدی اینستاگرامتون رو واسم کامنت کنید تا هم جایزه رو ببری هم منو …

ماکارون,کیک,آموزش,Macaron,آموزش کامل,پختن ماکارون,پخت ماکارون,شیرینی ماکارون,شیرینی ماکارون خانم گلاور,شیرینی ماکارون فرانسوی,شیرینی ماکارون فرانسوی خانم فرقانی,آموزش پخت شیرینی,آموزش پخت شیرینی کشمشی,آموزش پخت شیرینی دانمارکی,ماکارون فرانسوی,آموزش ماکارون فرانسوی,وانیلا,کیک ساده,کیک اسفنجی,کیک یزدی,نکته,نکات

24 Replies to “آموزش کامل پخت ماکارون | با تمام نکته های ریز و درشت”

  1. واقعا دستور کامل و جامع ای بود من شخصا از اولین بار ماکارون هام خوب شدن یعنی عالی بود البته رسپی های بقیه پیج ها رو چندین بار امتحان کردم و اصلا جواب نگرفتم

  2. ببخشید اندازه مواد تو هر رسپی فرق می کنه تو بعضی اندازه سفیده از پودر بادام بیشتره تو بعضی ها هم کمتره و اندازه هر یک از مواد فرق می کنه میشه بگین در کدام شرایط ماکارون بهتر در میاد؟ چون من خیلی از رسپی ها رو دیدم ولی نمیدونم با اندازه کدوم رسپی پیش برم

  3. ببخشید من امروز متوجه شدم که وقتی فر رو تنظیم می کنم که فقط از پایین حرارت بده فنش روشن نمیشه ،اشکالی نداره فر رو در حالتی قرار بدم که از هر دو طرف حرارت بده اون موقع فن روشن میشه و اگه فن روشن نباشه ماکارون ها خراب میشن؟

  4. سلام
    ببخشید ماکارون همون مرنگه که بهش ارد بادوم اضافه میکنن؟
    یعنی میتونیم اینکار و بکنیم و بقیه نکات رو رعایت کنیم

  5. ببخشید من‌ با سوالام شما رو خسته کردم من داشتم ماکارون درست می کردم که متوجه چیزی شدم ، بعد اینکه سینی رو کوبیدم روی میز کار و حباب ها رو با سوزن ترکوندم برگشتم دیدم که جای سوزن روی ماکارون ها مونده بعد گفتم شاید بعد یه مدت برن ولی موندن و روی ماکارون در همون حالت خشک شد و بد شکل شد،چرا اینجوری میشه و چه کار بکنم که اینجوری نشه؟

  6. ببخشید من نمیدونم فر رو تو چه حالتی بزارم واسه پخت ماکارون از هردوطرف یا فقط از پایین یا فقط از بالا حرارت بده؟

  7. تو بعضی از رسپی ها میگن باید تخم مرغ رو ۷ ساعت از زرده جدا کنید و در بیرون از یخچال بذارید تا رطوبتش گرفته بشه ،اینم جواب میده؟و ۴ روز تو یخچال بمونه کافیه آخه یخچال خودش رطوبت داره

  8. سلام ممنون بابت ویدیو خوبتون یه سوال داشتم من رنگ خوراکی ژله ای خریدم ولی تو محتویاتش نوشته که آب هم داره ،می تونه ماکارون رو خراب کنه؟یا اشکالی نداره؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *