24 Replies to “آموزش پخت مرغ در زودپز اینستنت پات”

  1. وای خدا چه کپکی مگه ازجونت سیر شدی ازاین پرتقال استفاده می کنی دختر من صنایع غذایی خونده توازمایشگاه مواد غذایی که کپک زده بوده ازمایش کردن متوجه شدن اگر قسمتی از مواد غذایی کپک بزنه اون کپک به تمام بافت میوه نفوذ می کنه گرچه کپک دیده نشه ازمن گفتن بود دیگه خود دانی

  2. آریا مهر : لنگ مرغ ♥♥
    شیرازیا : قلم رون مرغ ??

    تو ولایت ما قلم رون مرغ رو ب جای ماهیچه با باقله پلو لوبیا پلو (لوبیای چشم بلبلی و شیوید ) میخورن ی الهی شکرم میگن ??

  3. مرغ رو به N طريق سامورايى و غير سامورايى ميشه آماده كرد اما خداوند در كوه طور به موسى گفت تا به عبود بگه: مرغ در نزد من فقط اكبر جوجه و دوميشو خارجى گفت? كه ممد نفهميد, دادند بودا ترجمه كنه گفت شرمنده من گياهخوارم و…. خلاصه بر و بچس لندن چند هزار سال بعد فهميدند كه منظور خداوند همون chicken tikka masala بوده?

  4. بسیار ممنون که زودپز را معرفی کردین ?نوش جان معلوم هست خوشمزه شده??ولی نابود شد??معمولا به قسمت بالا ران مرغ وپایینتر ساق ‌قسمت انگشتان را پای مرغ میگن ولی در اصل همون لنگ مرفه???

  5. ای جانم با عرض درود خدمت شما اقای هنرمند و با صداقت و باشخصیت به خدا که شما حرف نداری و اما به به از این مرغ چقدر غذای سالم و خوشمزه ایی اموزش دادید عالی عالی عزیزم جناب شما بینظیر هستید فدات بشمممممم ♥️♥️♥️?

  6. Hallo Arian, das sieht wirklich lecker aus. Das werde ich meinem persischen Männern auch morgen kochen.
    Nur eins geht wirklich gar nicht. Die Orange dafür so nicht mehr verwendet werden. Absolut nicht. Und bitte, was für eine schwarze Sosse zum Schluss
    ist im deutschen übersetzt?
    LG Diana

Leave a Reply to Shervin Madadi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *