آموزش پخت مرصع پلو با جوجه حلزونی و روغن کرمانشاهی

آموزش پخت مرصع پلو با جوجه حلزونی و روغن کرمانشاهی



مرصع پلو از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه سنای ایران هست. برای پخت این غذا هرچی مواد اولیتون خوب و مرغوب باشه طعم و عطر بهتری پیدا میکنه. من خودم عاشق روغن …

#آموزش #پخت #مرصع #پلو #با #جوجه #حلزونی #روغن #کرمانشاهی

خرید لمینت دندان

آموزش پخت

مرصع پلو از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه سنای ایران هست. برای پخت این غذا هرچی مواد اولیتون خوب و مرغوب باشه طعم و عطر بهتری پیدا میکنه. من خودم عاشق روغن …

آموزش آشپزی,آشپزی ساده,مرصع پل,روغن کرمانشاهی,آموزش پخت مرصع پلو,طرز تهیه مرصع پلو,Cook iranian food,غذای سنتی,علی فودباز,Taster

17 Replies to “آموزش پخت مرصع پلو با جوجه حلزونی و روغن کرمانشاهی”

  1. خیلی عالی بود فقط یه نظر اونم اینه که آخر ویدیو اون طوطی معلومه که واقعی نیست بنظرم اونم نذاری بهتره بقیه هی گیر میدن
    نوش جان چه چیزی درست کردید????

  2. از تیپت خوشم میاد اما مواظب باش که اضافه وزن نگیری دوست من
    من خودم روزی یک وعده غذا می خورم اونم بیشتر سبزیجات و گوشت های دریایی و از روغن های گیاهی استفاده میکنم
    برای شما و همه دوستان که این کانال رو مشاهده میکنند توصیه می کنم که در برنامه غذایی شون سبزیجات و ماهی رو حتما و حتما بگنجانند
    آرزوی سلامتی برای شما و همه دوستان میکنم ?

  3. عالی بود فقط فکر کنم تو فقط صدا گذاری کردیو خوردی بقیه رو یکی دیگی انجام داد ( تو دستاتو لاک میزنی)

  4. آقا این شگرد نصف کردن فیله ها خیلی خوب بود،فیله کامل رو تست کرده بودم،زیاد خوب نشده بود????

Leave a Reply to hz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *