آموزش پخت مرصع پلو با جوجه حلزونی و روغن کرمانشاهی
مرصع پلو از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه سنای ایران هست. برای پخت این غذا هرچی مواد اولیتون خوب و مرغوب باشه طعم و عطر بهتری پیدا میکنه. من خودم عاشق روغن …
#آموزش #پخت #مرصع #پلو #با #جوجه #حلزونی #روغن #کرمانشاهی
آموزش پخت
مرصع پلو از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه سنای ایران هست. برای پخت این غذا هرچی مواد اولیتون خوب و مرغوب باشه طعم و عطر بهتری پیدا میکنه. من خودم عاشق روغن …
آموزش آشپزی,آشپزی ساده,مرصع پل,روغن کرمانشاهی,آموزش پخت مرصع پلو,طرز تهیه مرصع پلو,Cook iranian food,غذای سنتی,علی فودباز,Taster
یکم بیشتر طول میدارد ی ما بفهمیم چی گفتی
فقط کرمانشاه
نوش جونتون عالی بود شاد باشید و سلامت
به به برنج شمال ..هیج جا نیست ??
خیلی عالی بود فقط یه نظر اونم اینه که آخر ویدیو اون طوطی معلومه که واقعی نیست بنظرم اونم نذاری بهتره بقیه هی گیر میدن
نوش جان چه چیزی درست کردید????
عالييييييي ??
از تیپت خوشم میاد اما مواظب باش که اضافه وزن نگیری دوست من
من خودم روزی یک وعده غذا می خورم اونم بیشتر سبزیجات و گوشت های دریایی و از روغن های گیاهی استفاده میکنم
برای شما و همه دوستان که این کانال رو مشاهده میکنند توصیه می کنم که در برنامه غذایی شون سبزیجات و ماهی رو حتما و حتما بگنجانند
آرزوی سلامتی برای شما و همه دوستان میکنم ?
یا خدا ????
حاجی لایو بودی؟؟؟؟
اصلاً معلوم زعفرون دور ریال نمیگرده
عالی بود فقط فکر کنم تو فقط صدا گذاری کردیو خوردی بقیه رو یکی دیگی انجام داد ( تو دستاتو لاک میزنی)
آقا این شگرد نصف کردن فیله ها خیلی خوب بود،فیله کامل رو تست کرده بودم،زیاد خوب نشده بود????
از کی تا حالا مرصع پلو خلال بادام، ادویه پلویی وگلاب ندارد؟
علی آقا دست خودتو خانوم گلت درد نکنه آموزش عالی بود ?????سپاسگزارم
نوش جونتون علی آقا
سراشپز علی وارد میشود به به
دومین کامنت
اولین کامنت