آموزش پخت سوپ جو رستورانی در منزل_بسیار خوشمزه تر از سوپ های رستوران ها
جو پوست کنده ۱ پیمانه عصاره اسکلت مرغ سینه مرغ ۱/۴ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ هویج ۴ عدد کوچک رب ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد ۱/۵ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری …
#آموزش #پخت #سوپ #جو #رستورانی #در #منزلبسیار #خوشمزه #تر #از #سوپ #های #رستوران #ها
آموزش پخت
جو پوست کنده ۱ پیمانه عصاره اسکلت مرغ سینه مرغ ۱/۴ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ هویج ۴ عدد کوچک رب ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد ۱/۵ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری …
غذا های بین المللی,آشپزی,آموزش آشپزی,غذای ایرانی,راز های آشپزی,بهترین غذا,iranian food,غذای مجلسی,غذای ملل,بهترین غذا در جهان,ناهار چی درست کنم,غذا چی بپزم,سوپ,سوپ جو,سوپ جو رستورانی
ممنون از زحمت شما مادر و دختر ،لطفا انقدر رسمی با بیننده ها حرف نزنید یه کم صمیمی ترهم با خودتون هم با ما باشید و اینکه در آخر از غذا خودتون جلوی دوربین میل کنید تا قوام غذا تو خوردن معلوم بشه ،اون مامان رو هم ازطرف من ببوسید❤❤❤❤
سلام خانم نوروزی خسته نباشید، در مورد تهیه این سوپ سوالی داشتم از حضورتون، امروز با دستور شما واسه سوپم آب مرغ درست کردم هویج و پیاز و فلفل سیاه ریختم که بوی زهم مرغ بره، اما موقع سرو سوپ همه گفتن بوی زهم مرغ از سوپ میاد….اطرافیان میگن باید یه بار که آب مرغ به جوش اومد اون رو دور بریزی بعد دوباره بزاری مرغ بپزه تا بوی زهم مرغ از بین بره، نظر شما چیه…لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام و سپاس فراوان
یک سوال أز حضور تون داشتم میشه جو را توی دیک زود پز بگذاریم که کمتر وقت گرفته نشه ممنون و تشکر
زبردست عالی
سلام لطف کنین سوپ شیر هم آموزش بدین ممنون
سلام مثل هميشه خيلى عالى ل
اين سوب برأى چند نفرف هـست
عالی بود مرسی
عالی بود
perfect
So delicious…I would love to have this. Brilliant ladies. ♥️♥️♥️
Oh wish I could understand…please can you allow english translation….so tempting dishes…thank you. X
بازم سپاس به خاطر آموزشهای آشپزی???
سلام خوب هستید.من آموزش زرشک پلو بامرغ رو میدیدم.ولی شما گفتید زرشک پلو تبریزی .که من شاخ درآوردم.ولی زرشک پلو ماله تهرانی هاست.?
سلام لطفا آش سبزی شیراز وآش شله قلمکار گیلان وآش عباس علی رو آموزش بدهید مرسی ????
خب آخه دارین تو یوتوب کار میکنین اون لامصبو دربیارین از سرتون آخه کی تو یوتوب باحجابه اب خدای من یوتوب گند زده شد بهش??♂️
??
سلام برنامتون عالی بود خسته نباشید دستتون درد نکند??
خیلی خوب و کامل توضیح میدین خانم نوروزی، تشکر از شما و همکارتون
سلام وقتتون بخیر تشکر بابت آموزش این سوپ خوشمزه، فرمودين نمک هیمالیا شما میدونید از کجا باید تهیه کنیم این نمک رو، تو فروشگاه های هایپر مارکت من ندیدم اگه جایی رو سراغ دارین لطفا راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید… اینجوریکه چهار و پنج ساعت غذا بپزیم پدر برق درمیاد و پولش به فلک میرسه میدونید تو کشور های اورپا برق خیلی گرونه سعی کنید وقت کمتر و زود تر غذا درست کنید
با سلام و خسته نباشید مثل همیشه عالی عالی خیلی دوستون دارم بخاطر اینکه صادق وبی ریا هستید و کامل آموزش میدین
موفق باشید ودر پناه خداوند بزرگ?
❤???❤??❤
خیلی خوب! تبریک برای ویدیو!
Livan farasavi khob andaze ast ???
سلام.معمولا جعفری را نیم ساعت اخر اصافه می کنند تا ته مزه جعفری زیر زبان بیاد..
سپاس از شما – سوپ جو شیر رستورانی رو هم میشه آموزش بدین؟
خیلی خوشمزہ
سلام سلامت باشین مثل همیشه عالی بود دورود بر شما ??
بسیارعالیییی دست تون دردنکنه ???
تشکر خیلی ریاد بابت زحماتتان عزیزم
????????????
سلام خسته نباشید جوپرک هست یا جو ازکجا تهیه کنیم جو ممنون
سلام دستتون درد نکنه خیلی عالی بود. من مربای به را درست کردم خیلی خوشمزه درآمد ولی بعد از یک ماه روی مربا کپک زد ،در جای تاریک وخنک هم گذاشته بودم علت آن چیست؟
???
عزیزان دستتون بی بلا منکه عاشق وشیفته شماها عزیران با وقار هستم