45 Replies to “آموزش پخت خورشت فسنجان”

  1. بااین قیافه ولباس چگونه می توان چیزی یاد داد شوق ولذت غذای ایرانی را از دست می‌دهیم اول از همه درس زیبا بودن در رسانه‌ها را یاد بگیرید

  2. عاشق نصیحت آخرش شدم?
    ی دفعه فردا تو ترکیه نبینمت چادر و پرت کردی اونور مدل شده باشی خواهر??

  3. من از کاشونی ها یاد گرفته ام که اول پیازداغ درست می کنم بعد گردوها ی خرد شده رو می ریزم و تف میدم، بعد نصف میوه به را رنده کرده و با گردو خرد شده تف میدم آنوقت ادویه های لازم را هم ریخته رب انار و رب گوجه هم یک قاشق اضافه کرده کمی آب میریزم بعد تکه های مرغ را هم اضافه کرده می گذارم با درجه کم جا بیفته! علت استفاده از "به" اینه که از میوه های خنک هست و با گردو که از میوه های گرم محسوب می شه همدیگر را خنثی کرده و باعث میشه که بخاطر گردو جوش نزنید، نظرتون چیه؟

  4. ببخشيد ولي اول اينكه اصلاً درست توضيح ندادين و بعدش هم اين سفره كه چيده بودى كلاً توهين به اصالت غذاها ى ايرانى هستش، هيچ كدام شكل خودشو نداره اينجا ??

  5. ببین خانم امینیان انگار شما اصلا نه خانم خونه ایی نه کنار کسی بودی که آشپزی کنه این و دیگه هر کسی میدون ه که شکر با کوچکترین حرارت و گرما ذوب میشه بد شما میگی دانه های شکر میاد زیر دندون خانم شما که آشپزی بلد نیستی حرف نزن ی کسی نمی گه شما لالی ……. تفهیم شد لطفا کمتر هم ادای خانم ای خونه رو دربیار ادای کدبانو هارو شما بیا فقط پول اون چادر به سر کشیدنت و بگیر و برو ….

  6. Hale adam az in mojrihaye in shabakeh be ham mikhoreh. Ahmagh shekar hal misheh. Yani chi mireh zire dandoon? Az bas bi honareedo hich saligheye khanehdary nadareen, hata nemidoneed ke shekar yek onsorist ke kheily saree ab misheh. Nakhordeen noone gandom, daste mardom ham nadedeed?

Leave a Reply to اكتفي بحبك Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *